phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, θα βρούμε όλοι calibration tool, λες κι είναι τσίχλες.
papaniki Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Να σας ρωτήσω κατι και εγώ για τη συγκεκριμένη οθόνη για να μην ανοίξω νέο θέμα(και αυτό είναι το πιο hot της ημέρας ), Αν συνδέσεις πάνω απο μία συσκευές(pc&laptop) υπάρχει δυνατότητα εναλλαγής της εξόδου της οθόνης απο κάποιο κουμπί? (όπως κάνουμε στις τηλεοράσεις εναλλαγή απο tv-dvi-hdmi1-hdmi2 κτλ) Εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για την 23αρα της dell βέβαια αλλά λογικά το ίδιο θα είναι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ναι προφανώς υπάρχει επιλογή από το OSD της
papaniki Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία σε ευχαριστώ φίλε thresh για την απάντηση..στη philips(link) που έχω δεν γίνεται αυτό και είπα μήπως γενικά στα monitors δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Έχω ακούσει πολλά για αυτές τις dell..οπότε είναι πολύ πιθανό να προβώ στην αγορά της(ελπίζω να ταιριάζει και με το macbook)
Sadako Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, έχει επιλογή "Input Source" όπως στις τηλεοράσεις, για να κάνεις cycle ανάμεσα στις διάφορες εξόδους...
johzaf Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Παρέλαβα την οθόνη πριν δυο μέρες, με απλά λόγια είναι φανταστική την συνιστώ ανεπιφύλακτα. φοβερά χρώματα ειδικά σε blu ray είναι το κάτι άλλο, από τις ποιο καλές αγορές μου!
AnatoliGR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Παρέλαβα την οθόνη πριν δυο μέρες, με απλά λόγια είναι φανταστική την συνιστώ ανεπιφύλακτα. φοβερά χρώματα ειδικά σε blu ray είναι το κάτι άλλο, από τις ποιο καλές αγορές μου! καλοριζικη φιλε. παιδια μια ερωτηση(μπορει κ ακυρη)πηρα ενα wd hd live για την tv στο σαλονι.αν το βαλω στο pc με την dell θα δω καμια βελτιωση στις ταινιες 1080p?η το vlc (π.χ) κανει την ιδια δουλεια?
NikMet Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Συγνώμη για το off topic αλλα δε ήξερα που να το ποσταρω... Στο σκρουτζ μου βγαινει πιο φθηνή απο το special http://www.skroutz.gr/s/94983/Dell-UltraSharp-U2410.html?keyphrase=U2410 το θέμα είναι οτι είναι σχεδον 80ευρω πιο φθηνή απο το m systems ας πούμε! Είναι καθόλου περίεργο ή να την αγοράσω..
AnatoliGR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Συγνώμη για το off topic αλλα δε ήξερα που να το ποσταρω... Στο σκρουτζ μου βγαινει πιο φθηνή απο το special http://www.skroutz.gr/s/94983/Dell-UltraSharp-U2410.html?keyphrase=U2410 το θέμα είναι οτι είναι σχεδον 80ευρω πιο φθηνή απο το m systems ας πούμε! Είναι καθόλου περίεργο ή να την αγοράσω.. πριν 10 μερες την ειχε στο msystems 450 ευρο.τωρα με τις γιορτες την πηγε 540
NikMet Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Όχι οτι με χαλάει αλλα μου φαίνεται περίεργο... Την πιο φθηνή θα πάρω ελπίζω να'ναι κομπλε!
AnatoliGR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Όχι οτι με χαλάει αλλα μου φαίνεται περίεργο... Την πιο φθηνή θα πάρω ελπίζω να'ναι κομπλε! οποια κ να παρεις,θαχει την εγγυηση απο dell!!!
johzaf Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Καλού κακού ρώτησε ποια revision είναι η ποιο καινούργια είναι η Α02
NikMet Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Καλού κακού ρώτησε ποια revision είναι η ποιο καινούργια είναι η Α02 ok Αν είναι προηγούμενη μπορώ να κάνω update το firmware πάντως ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 όχι καμία σχέση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα