chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ με το spyder 3 pro είδα το ακριβώς ανάποδο, πολύ καλύτερα αποτελέσματα μετά το καλιμπράρισμα.... το καλιμπράρισμα με τι settings τα έκανες στην οθόνη σου. Δλδ σε τι preset mode την είχες όταν το έκανες γιατί όπως είπα το huey pro και σε windows αλλά και σε linux έχει μια υπερβολή προς το μαύρο, μπορεί τα χρώματα να τα κάνει αρκετά ποιο ζωντανά αλλά χάνεις στην λεπτομέρεια κατά μεγάλο ποσοστό γιατί σκοτεινιάζει γενικά τα γραφικά.
stamatisx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το καλιμπράρισμα με τι settings τα έκανες στην οθόνη σου. Δλδ σε τι preset mode την είχες όταν το έκανες γιατί όπως είπα το huey pro και σε windows αλλά και σε linux έχει μια υπερβολή προς το μαύρο, μπορεί τα χρώματα να τα κάνει αρκετά ποιο ζωντανά αλλά χάνεις στην λεπτομέρεια κατά μεγάλο ποσοστό γιατί σκοτεινιάζει γενικά τα γραφικά. Το Preset Mode είναι με custom color, brightness 70 και Contrast 45 έτσι πέτυχα 251.42 cd/m^2 και dE=0.02
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 σε sRGB δοκίμασες?
chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Σε adobe rpg το δοκίμασα αλλά θα το δω και εκεί μήπως αλλάξει τπτ.
_emperor Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 ναι μπορείς. Εγώ το χρησιμοποιώ με ένα ψηφιακό δέκτη turbo-x για digea και είμαι ευχαριστημένος. Display Port για το λαπτοπ και HDMI για το δέκτη Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Γίνεται να πάρεις σήμα από VGA & HDMI ή υπάρχει περιορισμός? Το παράθυρο του PiP αλλάζει σε μέγεθος (το κλασσικό είναι μικρό παράθυρο στην γωνία...)
stamatisx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Γίνεται να πάρεις σήμα από VGA & HDMI ή υπάρχει περιορισμός? Το παράθυρο του PiP αλλάζει σε μέγεθος (το κλασσικό είναι μικρό παράθυρο στην γωνία...) Ναι μπορείς να έχεις VGA & HDMI, δεν υπάρχει περιορισμός. Μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος του PiP και να φτάσει μέχρι τα 19χ12 εκ. αλλιώς αλλάζεις mode σε PBP που χωρίζει την οθόνη στη μέση (αλλά προσωπικά δε με βολεύει καθόλου γιατί και τα 2 φαίνονται πολύ μικρά).
mavlamemos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ξεθαβω το θεμα για να ρωτησω... Ψηνομαι μεσα στις επομενες βδομαδες να παρω οθονη και ελεγα για την 2410 απο msystems. Αξιζει ακομα; Η να επαιρνα την 2412; Για το hdmi αξιζει αυτη η διαφορα; Οσο αφορα η συνδεση με xbox ως ips θα εχει θεμα με τα παιχνιδια ( blur σκιες κτλ); Sent from my iPod touch using Insomnia
naruto14 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ξεθαβω το θεμα για να ρωτησω... Ψηνομαι μεσα στις επομενες βδομαδες να παρω οθονη και ελεγα για την 2410 απο msystems. Αξιζει ακομα; Η να επαιρνα την 2412; Για το hdmi αξιζει αυτη η διαφορα; Οσο αφορα η συνδεση με xbox ως ips θα εχει θεμα με τα παιχνιδια ( blur σκιες κτλ); Sent from my iPod touch using Insomnia Για το τελευταίο που είπες όχι από όσο ξέρω δεν θα έχεις θέματα με το IPS.
mavlamemos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Τελικα την τσιμπησα και εγω! Γαματη απλα! Λιγο ρυθμιση ακομα κι θα ειναι η τελεια! Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα