tarlac Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μιας και μιλατε για dell θελω να παρω μια.... ειμαι αναμεσα σε Dell ST2421L , Dell UltraSharp U2412M και Dell UltraSharp U2312HM Ποια να παρω??? ξερω η πρωτη δεν ειναι ips panel αλλα εχει 5ms και 7000000/1 αντιθεση ευχαριστω...........
haris013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 u2412 αμα μπορεις αλλιως την 23αρα..τα ms που λεει ειναι σε αλλο πανελ.δεν μπορεις να τα συγρινεις με τα ms σε ips
Tol@K Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 η u2412 εχει 250 ενω η u2410 που υποτιθεται ειναι πιο παλιο μοντελο την ειχα παρει 450 γιατι ετσι? η μια ειναι led κ η δικια μου ips panel γιαυτο?
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά δοκίμασα διάφορα settings με το calibration tool και μετά από δύο και παραπάνω βδομάδες κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη οθόνη απλά δεν χρειάζεται τέτοιο καλιμπράρισμα. Οι ρυθμίσεις που έρχονται default είναι άψογες. Οτί καλιμπράρισμα και να έκανα και σε linux και σε win με το huey pro μου έβγαζε ένα αποτέλεσμα σε ποιο ζεστά χρώματα αλλά πάντα με μια υπερβολή στο προς το μαύρο με αποτέλεσμα να γίνετε η οθόνη ποιο σκοτεινή και να μην μπορείς να ξεχωρίσεις τις λεπτομέρειες.
stamatisx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ με το spyder 3 pro είδα το ακριβώς ανάποδο, πολύ καλύτερα αποτελέσματα μετά το καλιμπράρισμα....
doommaster Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά δοκίμασα διάφορα settings με το calibration tool και μετά από δύο και παραπάνω βδομάδες κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη οθόνη απλά δεν χρειάζεται τέτοιο καλιμπράρισμα. Οι ρυθμίσεις που έρχονται default είναι άψογες. Οτί καλιμπράρισμα και να έκανα και σε linux και σε win με το huey pro μου έβγαζε ένα αποτέλεσμα σε ποιο ζεστά χρώματα αλλά πάντα με μια υπερβολή στο προς το μαύρο με αποτέλεσμα να γίνετε η οθόνη ποιο σκοτεινή και να μην μπορείς να ξεχωρίσεις τις λεπτομέρειες. και στο δικό μου το pc με sRGB setting και 30/50 brightness/contrast είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. ούτε το gamer setting βάζω στα games. απλά δεν χρειάζεται.
AnatoliGR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 παιδια καλες γιορτες ναχουμε καλησπερα!!! κατι ασχετο ,αν ξερει καποιος να μου πει.τα ηχεια του στερεοφωνικου ποσο μακρυα πρεπει να ειναι απτην οθονη?η δεν παιζει κανενα προβλημα?
iagouaros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Αν είναι για υπολογιστή τα ηχεία σου, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί έχουν μαγνητική θωράκιση. Αν είναι από Hi-Fi, τουλάχιστον 1 μέτρο.
AnatoliGR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ενα μετρο?ποοοοο ουτε μισο δεν ταχω.. thanks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 οι TFT δεν επηρεάζονται από μαγνητικές παρεμβολές όπως επηρεαζόντουσαν οι CRT...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 όποια TFT και να είχες no problem...
_emperor Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Είδα ήδη Α08 revision στην msystems? Το PiP ποσό καλό είναι? Μπορείς να χωρίσεις την οθόνη στα 2 και να βλέπεις 2 σήματα ταυτόχρονα?
stamatisx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ναι μπορείς. Εγώ το χρησιμοποιώ με ένα ψηφιακό δέκτη turbo-x για digea και είμαι ευχαριστημένος. Display Port για το λαπτοπ και HDMI για το δέκτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα