poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Θεωρείς ότι ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται το κάθε χρώμα διαφορετικά; Δε μιλάμε για ποσοστά μυωπίας κ.λπ., αλλά για αντίληψη χρωμάτων. Και αυτό το «ας βρει ο καθένας τις βέλτιστες γι' αυτόν ρυθμίσεις» δε μου λέει τίποτα, όταν κάποιοι γυρνάνε τη φωτεινότητα στο maximum και δεν τους νοιάζει που κουράζονται σε ελάχιστο χρόνο. ναι ο καθε ανθρωπος το τι θεωρει ξεκουραστο ειναι σχετικο.ακομα και στο ιδιο ατομο αλλαζουν απο καιρο σε καιρο. και ναι δεν υπαρχουν ετοιμες ρυθμισεις.το αν καποιος εχει βαλει την φωτεινοτητα στο τερμα ξεφευγει απο τον μεσο ορο ατομου.διοτι αν θεωρει αυτο ξεκουραστο μαλλον εχει προβλημα αντιληψης του χωρου του χρονου και αυτου που αγορασε που μαλλον δεν ξερει πως λειτουργει.οποτε περα απο καποιες general ρυθμισεις δεν υπαρχει καλυτερο η χειροτερο αλλα υπαρχει τι μπορουμε να δουμε τι μας βολευει για τη χρηση το θελουμε.πες μου εσυ την καλυτερη ρυθμιση η οποια μπορει να ειναι υπο την δικια σου λαμπα στο δικο σου δωματιο για την συγκεκριμενη χρηση που κανεις πχ παιχνιδια και για μενα αυτη η ρυθμιση στο δωματιο μου που ειναι με λαμπα φθορισμου κοντρα στο φως και για κειμενο να ειναι η χειροτερη.
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Κοίτα, ούτως ή άλλως panel με panel διαφέρουν, ας είναι και ίδια, ίδιο revision κ.λπ.. Οπότε σίγουρα δεν κάνουν όλες οι ρυθμίσεις για όλα τα panels, σε διαφορετικούς χώρους με διαφορετικούς φωτισμούς. Από 'κει και πέρα, νομίζω πως το ιδανικό είναι το monitor να απεικονίζει τα χρώματα όπως πραγματικά είναι (αν έχει τέτοια δυνατότητα). Τώρα αν μπλέξουμε σε συζητήσεις του τύπου «το κόκκινο της Ferrari στον ίδιο χώρο, με τον ίδιο φωτισμό, υπό την ίδια γωνία εγώ το βλέπω έτσι κι εγώ το βλέπω γιουβέτσι» και «αυτό είναι πράσινο επειδή έτσι το βλέπει η πλειοψηφία και όχι λαχανί επειδή έτσι το βλέπει η μειοψηφία», πιάσ' τ' αυγό και κούρευ' το. Αν είναι έτσι να βγάλουμε άχρηστα όλα τα calibrators για όλον τον κόσμο, επειδή κοστίζουν και και και. Γιατί αν το κόστος του καλιμπραρίσματος ήταν πενιχρό, δε νομίζω πως θα λέγονταν αυτά που ειπώθηκαν. Και οι προρυθμίσεις των οθονών είναι σε μεγάλο ποσοστό κακές. Ακόμα και στην U2711 με τη φωτεινότητα στο 50 σου βγαίνουν τα μάτια. Το ίδιο και στη U2311H που είναι στο 75.
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 γιατι η δικια μου οθονη εχει auto-calibrator και με βγαζει απ'τον κοπο;
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 η φωτεινοτητα ειναι οτι πιο ευκολο για να την φτιαξεις.
Thanos1972 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Κάτσε, μυρίζω τα νύχια μου να δω ποια έχεις :Ρ Μυρισες τιποτα?χαχαχαχαχα.
AnatoliGR Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 διπλα στην dell εχω μια lg 20 tft(πριν 3 χρονια την ειχα παρει 300)την οποια εχω πολυ καιρο να αναψω.σημερα που την αναψα ξενερωσα ταμαλα.καμια σχεση.μπορει να υπερβαλω αλλα καμια σχεση......
spid_x Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Παιδιά έχει πάρει κανείς το soundbar της u2410? Υπάρχει κάπου Ελλάδα?
phanispal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/318443/Dell-AX510-UltraSharp.html http://www.skroutz.gr/s/330797/Dell-Soundbar-AX510PA.html Έχω την πεποίθηση ότι είναι συμβατά με όλη τη σειρά UltraSharp και πως δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο για την U2410.
ison Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Υπαρχουν 2 κωδικοι για τα ηχεια...αυτο που εχει P μεσα ειναι με εξωτερικο Power supply (το οποιος ομως μπορει να βγει για να συνδεσεις το Power κατευθειαν κατω απο την οθονη) ...και η απλη ηχομπαρα η οποια συνδεται μονο με την παροχη της οθονης. Προφανως αυτη με το τροφοδοτικο μπορει να συνδεθει και αυτονομα (πχ σε αλλη πηγη χωρις να ειναι ανοιχτη η οθονη). Εγω απο mssystmes το πηρα την προηγουμενη βδομαδα...ηταν πιο ακριβο απο τα αλλα του skroutz αλλα το ειχε ετοιμοπαραδοτο. Η ηχομπαρα κανει για ΟΛΕΣ τις ultrasharp ανεξαρτητος ιντσων.
BIGJOHN13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Παμε για αλλαγη παιδες.... http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/24.htm#dell_u2412m_info :)
stamatisx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Σαν design δε μου αρέσει καθόλου η καινούργια... στρογγυλά κουμπιά, γωνίες, etc...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/413891-dell-u2412m/page__gopid__4153005#entry4153005 στο νέο topic plz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα