BIGJOHN13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια.... Ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα μηπως κ καταφερω να βρω τις βελτιστες οσο γινεται ρυθμισεις για την συγκεριμενη Οθονη αν κ δεν ξερω κ παρα πολλα πανω σ αυτο το θεμα θα ηθελα να γραψουμε καποιες ρυθμισεις εντυπωσεις η οτιδηποτε αλλο βοηθησει... Παρακαλουνται μονο οσοι εχουν αυτη την οθονη κ μονο αυτοι που ξερουν να απαντησουν.... (Μη γραφουμε ασχετα πραγματα ) Ευχαριστω πολυ... Λοιπον εγω εχω την εκδοση REVA02 και χρησιμοποιω προς το παρον μια 4890 (εν αναμονη της 69XXX).. Μεχρι τωρα το μονο σωστο review που εχω βρει μαζι με τη βοηθεια κ καποιων αλλων παιδιων κ προτεινει κατι ρυθμισεις ειναι αυτο . . . Κανας αλλος να προτεινει τπτ καλο......???? Ευχαριστω πολυ.... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2010 από BIGJOHN13
BIGJOHN13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια.... Ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα μηπως κ καταφερω να βρω τις βελτιστες οσο γινεται ρυθμισεις για την συγκεριμενη Οθονη αν κ δεν ξερω κ παρα πολλα πανω σ αυτο το θεμα θα ηθελα να γραψουμε καποιες ρυθμισεις εντυπωσεις η οτιδηποτε αλλο βοηθησει...Παρακαλουνται μονο οσοι εχουν αυτη την οθονη κ μονο αυτοι που ξερουν να απαντησουν.... (Μη γραφουμε ασχετα πραγματα ) Ευχαριστω πολυ... Λοιπον εγω εχω την εκδοση REVA02 και χρησιμοποιω προς το παρον μια 4890 (εν αναμονη της 69XXX).. Μεχρι τωρα το μονο σωστο review που εχω βρει μαζι με τη βοηθεια κ καποιων αλλων παιδιων κ προτεινει κατι ρυθμισεις ειναι αυτο . . . Κανας αλλος να προτεινει τπτ καλο......???? Ευχαριστω πολυ.... Μα καλα ρε παιδια εχετε τοσοι αυτη την Οθονη εδω μεσα στο forum και δεν ξερει να απαντησει ενας..... ? ? ? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ! ! ! ! !
euronmyous Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Κοιτα φιλε και εγω το profile εχω του Link Που γραφεις αλλα οι ρυθμισεις εινα ιακτι το πολυ υποκειμενικο.Οποτε αν σε ενοχλει κατι στην οθονη αρχιζε και αλλαζε το ωστε να σου φανει το χρωμα ππιο ζεστο - κρυο οπως το θες. Εκτος και αν εισαι φωτογραφος οποτε μαζεψε να παρεις ενα calibrtation μαραφετι και αν ακνεισ την δουλεια σου πιο επαγγελματικα.
BIGJOHN13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Κοιτα φιλε και εγω το profile εχω του Link Που γραφεις αλλα οι ρυθμισεις εινα ιακτι το πολυ υποκειμενικο.Οποτε αν σε ενοχλει κατι στην οθονη αρχιζε και αλλαζε το ωστε να σου φανει το χρωμα ππιο ζεστο - κρυο οπως το θες. Εκτος και αν εισαι φωτογραφος οποτε μαζεψε να παρεις ενα calibrtation μαραφετι και αν ακνεισ την δουλεια σου πιο επαγγελματικα. Μπα οχι δεν ειμαι φωτογραφος... Συμφωνω εννοειται πως ειναι υποκειμενικο το θεμα... Απλα δεν χανουμε κ τπτ να γραψει ο καθενας απο εμας που εχει τη συγκεκριμενη οθονη τις ρυθμισεις που εχει κανει κ να ανταλαξουμε αποψεις κ δοκιμες που εχουμε κανει ωστε να βρεθει κατι που να ικανοποιει οσο ειναι δυνατο το καλυτερο προς την αποδοση της οθονης.....
Sadako Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Επειδή κι εγώ αγόρασα την εν λόγω οθόνη (για την ακρίβεια μου ήρθε σήμερα) και αρχίζω να το ψάχνω κι εγώ το θέμα πως θα κουτσοβολευτώ χωρίς hardware calibration, δεν ξέρω κατά πόσο είναι υποκειμενικό το θέμα. Υποκειμενικό ίσως είναι ως προς την φωτεινότητα, που μπορεί και να την αλλάζεις ανάλογα με τις συνθήκες φωτός την δεδομένη στιγμή στο δωμάτιο. Αλλά για τις τιμές στα RGB, ο σκοπός δεν είναι να βλεπεις στην οθόνη αυτό ακριβώς που θα εκτύπωνες σε ένα χαρτί (ως προς τα χρώματα εννοώ)..
BIGJOHN13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Επειδή κι εγώ αγόρασα την εν λόγω οθόνη (για την ακρίβεια μου ήρθε σήμερα) και αρχίζω να το ψάχνω κι εγώ το θέμα πως θα κουτσοβολευτώ χωρίς hardware calibration, δεν ξέρω κατά πόσο είναι υποκειμενικό το θέμα. Υποκειμενικό ίσως είναι ως προς την φωτεινότητα, που μπορεί και να την αλλάζεις ανάλογα με τις συνθήκες φωτός την δεδομένη στιγμή στο δωμάτιο. Αλλά για τις τιμές στα RGB, ο σκοπός δεν είναι να βλεπεις στην οθόνη αυτό ακριβώς που θα εκτύπωνες σε ένα χαρτί (ως προς τα χρώματα εννοώ).. Καταρχην φιλε μου καλοριζικη και καλοδουλευτει κ σ εσενα.... Δυστηχως ειμαστε ακομα στο ψαξιμο ουτε εγω εχω βρει κατι καλο ακομα οχι πως ψαχνω το τελειο αλλα κατι καποιος να πει να προτεινει τπτ καλες ρυθμισεις που εχει κανει για να δοκιμασουμε κ εμεις..... )) Στο συγκεκριμενο forum απ οσα διαβαζω ειναι πολλοι που εχουν αυτη την οθονη αλλα δυστηχως κανενας δν προθυμοποιειται να βοηθησει...!!!!!!!!!!!!! Λοιπον εγω χρησιμοποιω την ATI 4890 κ απο αλλο forum μου εδωσε ενα παιδι καποιες ρυθμισεις που εχει κανει μεσα απο τον Catalyst sto RGB και εχω δει καποια μικρη διαφορα... R:0.75 G:0.80 B:0.80 κ μεσα απο το menu της οθονης στο preset modes: costum color Brightness: 70 Contrast: 55 Αυτα πιστευω να βοηθησα καπως... ))
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 πάρα πολύ το 70 brightness... πάντως όπως ειπώθηκε δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να παίρνει ο ένας τις ρυθμίσεις του άλλου, οι οθόνες είναι διαφορετικές κι ας είναι ίδιο το μοντέλο/revision
BIGJOHN13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 πάρα πολύ το 70 brightness... πάντως όπως ειπώθηκε δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να παίρνει ο ένας τις ρυθμίσεις του άλλου, οι οθόνες είναι διαφορετικές κι ας είναι ίδιο το μοντέλο/revision Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.... Που ειναι οι οθονες διαφορετικες το μονο που μπορει να αλλαζει ειναι το revision κ η καρτα γραφικων που χρησιμοποει ο καθενας μας που αλλου ειναι δηλαδη διαφορετικες....? Ειπα απλα να εκφρασουμε γνωμες μα καλα που ειναι το τοσο κακο να δουμε ο ενας τις ρυθμισεις του αλλου θα χασουμε τπτ....? Το 70 Brightnees ικανοποιει εμενα αλλος μπορει να το εχει χαμηλα δν ειναι αυτο το προβλημα ... Απλα να αναφερουμε ρυθμισεις γνωμες κ εντυπωσεις πανω στο θεμα της Dell UltraSharp U2410 !!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) αν δεν ήταν διαφορετικές θα έκαναν calibrate σε μια στο εργοστάσιο και θα έβαζαν σε όλες τα ίδια settings, έλα όμως που το calibration report που έχεις εσύ διαφέρει από το δικό μου και των υπολοίπων χρηστών U2410. μου αρέσει πάντως το "τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου" ύφος και πιο πάνω παραπονιόσουν ότι δεν απάνταγε κανείς... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2010 από ThReSh
BIGJOHN13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 αν δεν ήταν διαφορετικές θα έκαναν calibrate σε μια στο εργοστάσιο και θα έβαζαν σε όλες τα ίδια settings, έλα όμως που το calibration report που έχεις εσύ διαφέρει από το δικό μου και των υπολοίπων χρηστών U2410. μου αρέσει πάντως το "τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου" ύφος και πιο πάνω παραπονιόσουν ότι δεν απάνταγε κανείς... Ναι σωσστο αυτο που λες αλλα ενταξει μωρε ποσο διαφορα να εχει ολες πανω κατω το ιδιο θα ειναι σιγα δν πιστευω να εχει την τρελη διαφοραα...... αντε ελαα πες τι ρυθμισεις που εχεις κανει τωρα.... )))
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 τις ίδιες ρυθμίσεις πάνω κάτω με το tftcentral έχω κάνει κι εγώ, αλλά ψάχνω calibrator για να ξεμπερδέψω μια και καλή έχω και διαφορετικό revision από το δικό σου παρεπιπτόντως
BIGJOHN13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 τις ίδιες ρυθμίσεις πάνω κάτω με το tftcentral έχω κάνει κι εγώ, αλλά ψάχνω calibrator για να ξεμπερδέψω μια και καλή έχω και διαφορετικό revision από το δικό σου παρεπιπτόντως Αυτο ψαχνω κ εγω αλλα δυσκολο.... Πολλα λεφτα θελει μονο αν βρουμε κανενα να μας το δανεισει να κανουμε δουλεια....
AnatoliGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 δλδ με το calibration τι αλλο καλυτερο μπορει να γινει?εγω βαζω το mode/game κ ειναι απιστευτο αυτο που βλεπουντα ματακια μου......δεν εχω πειραξει τπτ ακομα,γιατι απλα ειμαι ικανοποιημενος με τα default settings 2 μερες που την εχω. κ κατι αλλο παιδια,το cd εχει drivers?πρεπει να κανω κατι με το cd?
Sadako Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα τα χρώματα στο game mode μου φαίνονται κάπως παράξενα, έντονα, δεν μπορώ να το προσδιορίσω.. Την έχω συνέχεια στο sRGB, μου φαίνεται ό,τι πιο κοντινό στα χρώματα της CRT που χρησιμοποιούσα ως τώρα..
evkar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 όπως σωστά λέει το Thresh παραπάνω , χωρίς callibration δεν κάνετε δουλειά , καμία οθόνη δεν είναι ίδια με την άλλη . Έτοιμα profiles προσωπικά τα αποφεύγω . Βρέστε κατάλληλο όργανο και ρυθμίστε τις οθόνες σας , και αφήστε την πολυλογία του τύπου "κανείς δεν απαντάει κλπ" είναι θέματα που έχουν συζητηθεί πολλές φορές στο φόρουμ , όταν μάλιστα μιλάμε για μια οθόνη πολύ δημοφιλή . Δεν μπορεί η εταιρεία να καλιμπράρει μια μια οθόνη γιατί θα ανέβαινε πολύ το κόστος , απλό είναι .Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι ΟΛΕΣ οι οθόνες θέλουν καλιμπράρισμα ακόμη και η ΕΙΖΟ (που έχει βγάλει εξάλλου οθόνες με hardware callibration ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα