Προς το περιεχόμενο

Γιατι ολοι βαζουν για δημοτικοι Συμβουλοι φέτος?

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ακριβως γινεται ρε παιδια ειδικά φέτος γιατι τοση κινητικότητα , ξαφνικά αρχισαν ολοι να ασχολουντε με τα κοινα η κάτι αλλο συμβαινει?

Δημοσ.

ΝΑΙ

μου εχουν σπασει τα νευρα γιατι βλεπω παιδια που πηγενα μαζι τους δημοτικο, γυμνασιο, λυκειο, αγορια και κοριτσια να βαζουν για δημοτικοι Συμβουλοι!

ΤΙ στο Π****** πανε να κλασουνε ρε γαμ**** π***** μου!

ειδικα γελασα οταν ειδα εναν που δεν εκανε κανεις παρεα, στα 17του του αγορασε ο πατερας του mercedes καμπριο, και ειχε μενει 2 φορες στο λυκειο....

και το παιζει επιστημονας με κουστουμι

στις επομενες θα βαλω και γω!

Δημοσ.

Γιατι τα κομματοσκυλα που βγαίνουν τα τελευταία 784565875648756587463456843 χρόνια ξανά και ξανά δήμαρχοι,ειπαν να σας θολώσουν με νεα πρόσωπα,τα οποία όλως τυχαίως στη συντριπτική τους πλειοψηφία ειναι για τον ΠΟΎΤΣΟ!!!!

Τουλάχιστον στη δική μου περιοχή.

Δημοσ.

Γιατί τώρα με τους νέους δήμους έχουν ελάχιστο αριθμό ψηφοδελτίου πολύ μεγαλύτερο από πρίν και βάζουν όποιον να ναι.

Δημοσ.

Bαζουνε για να πιασουνε την Καλή!Θελουν να χωθουν στον Δημοτικο συμβούλιο να πέρνουν ενα καλο μισθο!Παω για καφε και ακουω ''ψηφισε με, ψηφισε με'' απο συμμαθητες μου.Πω σπαστικο που ειναι...

Δημοσ.
τι ακριβως γινεται ρε παιδια ειδικά φέτος γιατι τοση κινητικότητα , ξαφνικά αρχισαν ολοι να ασχολουντε με τα κοινα η κάτι αλλο συμβαινει?

Φοβού τον πεινασμένο.

Δημοσ.

Τώρα, στην νεαρή ηλικία κοιτάν να αρχίσουν από κάτω προς τα πάνω. Αρχικά δημοτικό συμβούλιο και μετά εις ανώτερα.

Ειδικά όταν βλέπεις να έχουν και σχέση σόι....

Δημοσ.

εγω ειμαι σε ενα διλημα.

σκεφτομαι μια γκομενα που βαζει (που οταν ειμασταν στο γυμνασιο τη γουσταρα) και αυτη δε εκανε τιποτα στη ζωη της.

τωρα της ανοιξε ενα μαγαζι με ρουχα ο πατερας της (εχει λεφτα) και εχει δηλωσει "εμπορος"!

εγω τι να δηλωσω στις επομενες? λεω να το πω οτι ειμαι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα εμενα μου αρεσει που βλεπω καινουργια προσωπα να κατεβαινουν στις εκλογες και χαιρομαι που ειναι νεοι σε ηληκια.

Ειλικρινα βαρεθηκα τον μικροτερο "πολιτικο"¨να ειναι 50 χρονων.Ενταξει ο αγωνας των νεων βεβαια μειονεκτει διοτι δεν τους ξερει ουτε η μανα τους

Δημοσ.

λέω κι εγώ ιδέα μου είναι; αλλά απ ότι βλέπω το παρατηρήσανε και άλλοι.

στην περιοχή μου σε ένα συνδιασμό βάλανε υποψηφιότητα για σύμβουλοι 2 συμμαθητές μου.

με τον έναν μάλιστα είμασταν μαζί από τα νήπια μέχρι την 3 λυκείου.

με τον άλλον μέχρι το γυμνάσιο.

ο 2ος προέρχεται απο οικογένεια κομματόσκυλων.

διορισμοί από το παράθυρο, χρεώσεις διαφόρων πραγμάτων στο δήμο και κατάληξη τους στην οικία τους και δε συμμαζεύεται

πέρασε με τα χίλια ζόρια το γυμνάσιο και κατάφερε να τελειώσει μια ιδιωτική σχολή της πλάκας. παίζει αν μπορεί να γράψει το όνομα του σωστά.

τώρα αυτός πάει για δημοτικός σύμβουλος; :devil:

να συμβουλέψει ποιόν και για ποιο θέμα;

που πα ρε καραμήτρο....

το θέμα είναι απλό. δουλειές δεν υπάρχουν οπότε ο μόνος τρόπος να βολευτούνε τα βλαστάρια τους είναι να χωθούνε στην πολιτική.

τα έχω πάρει τώρα

---------- Προσθήκη στις 16:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:18 ----------

Συγνωμη αλλα εμενα μου αρεσει που βλεπω καινουργια προσωπα να κατεβαινουν στις εκλογες και χαιρομαι που ειναι νεοι σε ηληκια.

Ειλικρινα βαρεθηκα τον μικροτερο "πολιτικο"¨να ειναι 50 χρονων.Ενταξει ο αγωνας των νεων βεβαια μειονεκτει διοτι δεν τους ξερει ουτε η μανα τους

μην ανησυχείς τους ξέρει η μάνα τους αφού είναι τα παιδιά των 50αρηδων που βαρέθηκες

Δημοσ.
Καμία σχέση το Δημοτικό συμβούλιο με μισθό. Μην λέμε ότι να ναι

μισθο οχι αλλα εχει τυχερα!

Δημοσ.

Φέτος είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά πρώτη φορά βλέπω τόσα πολλά άτομα και κυρίως άτομα χωρίς καμιά ικανότητα να βάζουν υποψηφιότητα. Καλό είναι να μπαίνουν και νέοι στην πολιτική, αλλά με τα προσόντα που διαβάζεις στα διαφημιστικά τους καταλαβαίνεις πως πάνε απλά για την αρπαχτή, 20χρονα παιδιά δηλαδή τί ακριβώς παίζει να έχουν κάνει στην ζωή τους;

"Πέρασα στην Γεωπονική Σχολή Θεσσαλονίκης και με τίμησε το σχολείο μου".

"Ενδιαφέρθηκα για την αναδάσωση του Σέιχ-Σου"

"Ενημέρωσα το 3ο Λύκειο όπου αποφοίτησα σχετικά με την ανακύκλωση".

Βλέπεις και διαβάζεις αστεία πράγματα, κάθε ξανθιά γκόμενα ειδικά που βλέπεται, έχω την εντύπωση πως έβαλε υποψηφιότητα.

Γέλασα πολύ με το διαφημιστικό μιας από αυτές, είχε 4 φωτογραφίες, "στην σχολή μου" (ψεύτικα ανοιγμένο ένα βιβλίο και να δείχνει κάτι με το στυλό σε συμφοιτήτρια), "κοντά στην 3η ηλικία" (φωτό με μια άσχετη γιαγιά σε παγκάκι), "κοντά στους νέους" (φωτό με 6χρονο), "κοντά στην φύση" (φωτό μπροστά σε ένα δέντρο).

Γελοία πράγματα, πλέον έχει χαθεί η αξιοπρέπεια εντελώς, αλλά η πείνα αυτά κάνει.

Προχθές ένα σίχαμα ήρθε στην πτέρυγα εντατικής στο νοσοκομείο μαζί με γυναίκα και κόρη και άφηνε χαρτιά πάνω στα καρότσια και στα κρεβάτια με τους γέρους που δεν καταλάβαιναν που είναι καν και τόλμησε και να πει "αν γίνει καλά η γιαγιά, ξέρετε τι να ψηφίσει!", μέχρι που τον πέταξαν έξω με τις κλωτσιές σχεδόν.

Καμία ντροπή, πεινάει ο κόσμος πραγματικά.

Δημοσ.

^^ Eτσι ειναι φιλε μου.Μιλαμε για κωμικοτραγικες καταστασεις, ολα τα κομματοσκυλα βγηκαν παγανια, δεν εχουν τον θεο τους, παλι θα δινουν σε γερους σε κωματωδη κατασταση ψηφοδελτια στο χερι, να δουμε ποτε θα τελειωσει αυτη η κοροιδια σε αυτη τη χωρα.Ολα τα ντουγανια κατεβαινουν δημοτικοι συμβουλοι που δεν εχουν βγαλει καν δημοτικο, τρεις και λιγο το γαμωκινητο βαραει με μηνυματα τους, να ψοφησουν μεσα σε μια πισινα με ψηφοδελτια τα χαιβανια, μας εχουν κανει τα νευρα τσαταλια 1 μηνα τωρα.Αιντε να χρεωκοπησει με το καλο η χωρα, να μπουμε και με τη βουλα στην υποσαχαρια Αφρικανικη ζωνη να ησυχασουμε και μετα το χαος να πορευτουν οι αξιοι και μονο αυτοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...