athlios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ψαχνομαι και γω τωρα για μια καρτα για αγορες αφου η giftcard με εχει εκνευρισει, και σημερα που ετυχε να περασω απο την πειραιως μου ειπαν το εξης. Μπορω να ανοιξω εναν απλο λογαριασμο, μου δινουν κωδικους για winbank και εκτος των αλλων που μπορω να κανω μεσα απο αυτο[μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα] , μπορω να εκδοσω κατι σαν εικονικη καρτα την οποια μπορω να γεμιζω και να αδειαζω οποτε γουσταρω με λεφτα απο τον λογαριασμο μου διαδυκτιακα και αμεσα.
Luxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 σε ατμ το εβαλες η στο ταμειο? επεισης ο κωδικος με τη καινουργια καρτα αλλαζει. δηλαδη αυτο που ειναι με 3 νουμερα απο πισω Στο ταμειο πηγα. Συνηθως το απογευμα εμπαιναν.. Ξερω τα αλλαξα και αυτα κανονικα. Λεει οτι απορριφθηκε απο την τραπεζα. Πολυ παραξενο..
Luxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εκανα και μια αγορα στις φυλετικες μαχες με 4 ευρω. Μαλλον κατι αλλαξε στο σιτε και δε δεχονται πλεον τις prepaid;; Μπορει να κανει κατι το site; Τι πρεπει να κανω εγω τωρα;;
Luxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Εστειλα μηνυμα στο site και μου ειπαν οτι δε μπορουν να κανουν κατι αυτοι και να επικοινωνησω με τη τραπεζα. Μπορω να τους παρω τηλεφωνο ή να παω στη τραπεζα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.