Luxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εχει ληξει εδω και 1 μηνα. Πηγα σημερα να βγαλω αλλη, και ζητησε κατι εκκαθαριστικα,ΔΕΚΟ και αλλες μλκς.. Εχει αλλαξει το συστημα μου λεει πλεον. Τεσπα μετα ρωτησαν και μου ειπαν οτι μου εχει σταλει μια καινουρια καρτα στη θεσσαλονικη. Δε μπορω να παρω εκεινη τη καρτα και να κανω αγορες; Θελει παλι να φερω τα δικαιολογητικα;
Merdock Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εμένα λήγει τον άλλο μήνα και μου είπαν ότι απλά θα μου στείλουν νέα στο σπίτι. Δε μου παν τίποτα για εκκαθαριστικά κτλ.
micraSport Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Θα σου στείλουν καινούρια και θα σε χρεώσουν και 5 ευρώ για έκδοση κάρτας...
Luxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ωραια εμενα μου την εστειλαν στη Θεσσαλονικη. Γιατι ο αλλος μου ζητουσε αυτα τα δικαιολογητικα;
Jason13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ωραια εμενα μου την εστειλαν στη Θεσσαλονικη. Γιατι ο αλλος μου ζητουσε αυτα τα δικαιολογητικα; Βλακας!!! Και μενα λιγη σε 2 μηνες και μου ειπαν να τους δωσω 5 ευρω για ανανεωση ΜΟΝΟ!!!
Sadamiraq Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 εμενα μου την στειλαν την καινουργια και απλα επρεπε να παρω τηλ να την επιβεβαιωσω δεν με χρεωσαν τπτ ουτε με ζητησαν κατι
guido Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 και μένα την στείλανε και απλά πήρα τηλ.δεν μου παν τπτ για χρέωση. αλλά αν πρόσεξες το έντυπο αναφέρει χρέωση 5 ευρώ . κοίταξα στο i-cardonline και έχω μόνο 4,96 ευρώ μέσα...οπότε και να θέλαν δεν θα μπορούσαν να τα χρεώσουν θα δείξει οταν ξαναβάλω λεφτά
Luxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Πηρα τηλεφωνο στο πατερα μου, την εχει τοσους μηνες και δε μου ειπε τιποτα!! Αλλα ειναι απενεργοποιημενη! Ισως για αυτο να θελει τα δικαιολογητικα; Ή μπορω να παω στην τραπεζα και να την ενεργοποιησω; Πειραζει που δεν θα εχω την καρτα; Απλα με ταυτοτητα, πρεπει να γινεται. Ή να παρω τηλεφωνο καλυτερα;
guido Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 όχι..θα πάρεις στο τηλ που λέει πάνω η κάρτα. θα πεις κανα δύο στοιχεία επιβεβαίωσης (α.τ , διευθυνση κτλ) και τέλος.σήμερα το έκανα . αποκλείεται να σου πουν άλλα. την καρτα την στέλνουν απενεργοποιημένη για να μην κλαπεί
pug_f_e Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 τα 5 ευρω για την ανανεωση θα σας τα παρουν... αν δεν εχετε εκεινη τη στιγμη,μολις βαλετε,θα τα τραβηξει...
guido Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 έχεις δίκιο. η χρέωση έχει γίνει πολύ πριν πάρω τηλ (χθες) για ανανέωση 23/09/2010 EΞOΔA ANANEΩΣHΣ KAPTAΣ 5,00
RottenLungs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο. Δεν έχω κάνει ποτέ αγορά απο το intenret και σκέφτομαι να πάρψ μία prepaid κάρτα. Το θέμα είναι το εξή, εγω θέλω να πάρω κάτι απο την Αγγλία. Τα λεφτά που θα βάλω (που είναι Euro) θα μετατρέπονται αυτόματα σε χήνες ή όχι; Επίσης μπορείται να μου πείτε (απο εμπειρία) σε ποια τράπεζα να πάω και να βγάλω αυτήν την κάρτα γρήγορα κι εύκολα. Τέλος μέχρι τι ποσό μπορώ να βάλω; Γιατι θέλω να σκάσω μπόλικα για κάτι αγορές...
Luxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια θελω να ρωτησω αν η καινουρια καρτα θελει και αυτη να γινει verified. Στο paypal μου λεει οτι ειναι. Δεν εβγαλα κανουρια, απλα πηρα την ανανεωμενη καρτα απο αυτη που ειχε ληξει. Ρωταω, γιατι πηγα να κανω παραγγελια σημερα απο ενα σιτε στην Αγγλια και λεει οτι δε δεχεται την καρτα.. Εν'τω μεταξυ μικρες αγορες με την καρτα ειχα κανει κανονικα απο Ελλαδα.. Δε ξερω τι γινεται! Να μη μπηκαν τα λεφτα ακομα μεσα; 10 το πρωι τα εβαλα!
aledjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 σε ατμ το εβαλες η στο ταμειο? επεισης ο κωδικος με τη καινουργια καρτα αλλαζει. δηλαδη αυτο που ειναι με 3 νουμερα απο πισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.