Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εχω την παραπανω tv και θελω να κανω αναβαθμιση για να μπορει να δεχτει καρτα για mpeg4 . Οπιος ξερει κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 http://www.lg-forum.com/lg-lcd-fernseher/3236-lg-47lg6000-software-update-per-usb.html δες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ευχαρισττω.Κατεβασα το αρχειο. Το βαζω σε κενο usb στικακι ? Σε το format πρεπει να ειναι ? Fat ή ntfs ? Καποια αξιοπιστη καρτα για mpeg4 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 το βαζεις με τον φάκελο μαζι όπως το αποσυμπίεσες πρόσεχε πολύ με την αναβάθμιση μην κάνεις ζημια στην τηλεόραση με δικό σου ρίσκο προχωράς αν δεν είσαι σίγουρος μην την κάνεις ---------- Προσθήκη στις 19:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:18 ---------- τι firmware φοράς τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 το βαζεις με τον φάκελο μαζι όπως το αποσυμπίεσες πρόσεχε πολύ με την αναβάθμιση μην κάνεις ζημια στην τηλεόραση με δικό σου ρίσκο προχωράς αν δεν είσαι σίγουρος μην την κάνεις ---------- Προσθήκη στις 19:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:18 ---------- τι firmware φοράς τώρα? Πως το βλεπω αυτο ??? ---------- Προσθήκη στις 22:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:19 ---------- πρόσεχε πολύ με την αναβάθμιση μην κάνεις ζημια στην τηλεόραση με δικό σου ρίσκο προχωράς αν δεν είσαι σίγουρος μην την κάνεις Τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν θα το ρισκαρω αν ειναι να παθει ζημια η tv .Ειναι 47αρα FullHD 100Hz και οσο και αν εχουν πεσει οι τιμες εχει τα ευρω της . Θα δωσω 50 ευρω στον αντιπροσωπο που εχει το service της LG στην Ελλαδα και θα μου το κανει σπιτι. Καποια καλη καρτα για Mpeg4? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 menu-ρύθμιση-διαγνωστικά εκεί το γράφει εμένα εγω έχω την 37LG7000 και όλες τις αναβαθμίσεις τις έχω κανει μόνος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 menu-ρύθμιση-διαγνωστικά εκεί το γράφει εμένα εγω έχω την 37LG7000 και όλες τις αναβαθμίσεις τις έχω κανει μόνος μου Εχει την V.03.13.00 Με usb στικακι και στην υποδοχη που λεει usb δεν κανουμε την αναβαθμιση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeartaki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά μια βοήθεια. Έχω την 47LG6000 , βάζω κανονικά τον φάκελλο LG_DTV (που περιεχει το 3.49) σε ένα USB fat32 (όχι άδειο εντελώς) και ενώ το βρίσκει και λέει πως θα αρχίσει την αναβάθμιση, μετά από μερικά sec σταματάει και βγάζει μύνημα "αποτυχία αναβάθμισης". Κατέβασα το 3.49 ξανά από αλλού μήπως έφταιγε αυτό αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα γιατί το κάνει αυτό ή αν υπάρχει κάποιο link με νεώτερο ή έστω παλιότερη έκδοση, μήπως φταίει η έκδοση? Επίσης κάπου βρήκα και το 3.67 (http://www.lg-forum.com/lg-lcd-fernseher/3236-lg-47lg6000-software-update-per-usb.html) αλλά φοβάμαι να το βάλω γιατί στο ίδιο forum διάβασα ότι αυτός που το έβαλε brikare την TV του. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον...Σε αδειο φλασακι σε fat εβαλα το αρχειο και σε 1 λεπτο ειχε γινει με απολυτη επιτυχια η αναβαθμιση σε 3.49 και ξεκινησε το σεταρισμα της tv οπως την πρωτη φορα. Παρατηρησα οτι στα mpeg4 καναλια εχω ηχο που δεν ειχα με την παλια εκδοση. Ψαχνω για καποια καλη καρτα....Ευχαριστω παρα πολυ. www.rapidshare.com/files/429172513/LG_DTV.rar ---------- Προσθήκη στις 12:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:49 ---------- Πηρα και μια καρτα neotion απο Πλαισιο και δουλευει μια χαρα.Για τυχον προβληματα θα σας πω. Σε ιδιο καναλι η LG με μια samsung με ενσωματωμενο αποδικοποιητη , η samsung ...προηγειται σε ηχο κατα ενα δευτερολεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 όλα καλά φίλε μου αν δουλεύει σωστά μην κάνεις άλλη αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 όλα καλά φίλε μου αν δουλεύει σωστά μην κάνεις άλλη αναβάθμιση Νασαι καλα και ευχαριστω. Κανονας: Οτι δουλευει δεν το πειραζουμε !!!! Ειναι απαραδεκτη παντως η συμπεριφορα της LG hellas να μην δινει δωρεαν την αναβαθμισηκαι να παραπεμπει στο service του Μανωλοπουλου που ηθελε 50 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.