kavalaSotiris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 υπαρχει καποιο προγραμμα (κατα προτιμηση δωρεαν) που να μοιαζει με το fraps αλλα να λεει θερμοκρασιες cpu / gpu την ωρα που παιζεις καποιο παιχνιδι ????
antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εδώ και χρόνια έχω βολευτεί με το rivatuner, που αναφέρει σε OSD ό,τι θες (CPU/GPU/HDD temp, CPU/RAM usage, fps κλπ). Η εξέλιξή του νομίζω πως είναι το MSI Afterburner αλλά δεν το χω δοκιμάσει.
_Anonymous_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αυτο μπορει να σε καλυψει σε ολα αν δε θες extreme features και απλα μονο monitoring HWMonitor
antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω πως το HWMonitor δε μπορεί να προβάλει σε OSD τις πληροφορίες που ζητάει ο kavalaSotiris (ώστε να τις βλέπει όταν παίζει κάποιο παιχνίδι).
kavalaSotiris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 εγω θελω μονο monitoring αλλα θα δοκιμασω αυτα που μου προτεινατε. αν ξερει κανεις κανενα αλλο προγραμμα ας μου το πει.
_Anonymous_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω πως το HWMonitor δε μπορεί να προβάλει σε OSD τις πληροφορίες που ζητάει ο kavalaSotiris (ώστε να τις βλέπει όταν παίζει κάποιο παιχνίδι). Ναι... ετσι νομιζω και εγω. Απλα δε το προσεξα
kavalaSotiris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 εβαλα το rivatuner αλλα μου δειχνει μονο fps. βρηκα και αυτο τον οδηγο http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/mikros-odigos-xrisimopoieiste-to-rivatuner-gia-game-64628.html αλλα δεν μου βγαζει αυτη την επιλογη οπως στην πρωτη εικονα που δειχνει την επιλογη 2 ---------- Προσθήκη στις 14:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:48 ---------- απ' οτι ειδα υπαρχει προβλημα με το rivatuner σε windows 7 x64 ξερει κανεις πως λυνεται αυτο το προβλημα???
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Με Win7 Pro 64 είμαι και παίζει κανονικά το Rivatuner. Μπορείς να πεις λίγο πιο λεπτομερώς τι έκανες; Γιατί δυστυχώς πάει κανας χρόνος που το ρύθμισα και δεν τα θυμάμαι κι εγώ τόσο καλά...
kavalaSotiris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 εγω εχω windows 7 ultimate x64 και ATI HD5770. κατεβασα το rivatuner απο εδω http://www.guru3d.com/index.php?page=rivatuner την εκδοση v2.24c. το εκανα εγκατασταση αλλα στο βελακι που πατας οπως δειχνει εδω στην πρωτη εικονα http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/mikros-odigos-xrisimopoieiste-to-rivatuner-gia-game-64628.html μου βγαζει τρεις επιλογες μονο (την πρασινη οθονη, την χρωματιστη οθονη, και την οθονη με το θαυμαστικο) και δεν μπορω να κανω τις ρυθμισεις για να μου δειχνει ολες τις πληροφοριες που θελω (θερμοκρασια cpu,gpu κ.τ.λ) εκει που λεει driver settings τα γραφει ολα κανονικα αλλα κατω απο το μοντελο της καρτας γραφικων που επρεπε να γραφει την μνημη της καρτας η γραμμη ειναι κενη. ακομη καθε φορα που ξεκινω το rivatuner μου εμφανιζει ενα μυνημα που λεει κατι για signed drivers. εσυ ποια εκδοση εχεις? μηπως ξερεις τι φταιει???? αν θες πες μου να προσθεσω και εικονα.
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Έριξα μια ματιά στο forum του rivatuner κι είδα κάποιον χρήστη να ρωτάει για την υποστήριξη της 5770 (που μάλλον έχεις). Δυστυχώς νομίζω πως δεν υποστηρίζεται απ αυτό το πρόγραμμα μιας κι ο developer έχει στραφεί πλέον στο MSI Afterburner (το οποίο απ ό,τι βλέπω μπορεί να προβάλει στοιχεία μόνο για την κάρτα γραφικών)...
kavalaSotiris Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 και εγω μετα απο αρκετο ψαξιμο διαβασα σε διαφορα forum οτι η 5770 δεν υποστηριζεται. δοκιμασα το MSI Afterburner και εινα αρκετα καλο. δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο για επεξεργαστη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.