Προς το περιεχόμενο

δυτ. Θεσσαλονικη φλασακια16Gb κινγκστον...16 ευρω...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απο ebay παιδιά αν αγοράζετε με απόλυτη προσοχή... παίζουν πολλοί κλώνοι... εμένα μου πούλησαν απο μαγαζί κλώνο αλλα αργησα να το πάρω χαμπάρι και όταν το πήρα ήταν αργα γιατι το μαγαζί ήταν σε άλλη πόλη και επειδή μου έκοψε κατι (4 ευρω τρομαρα του) δε μου έκοψε απόδειξη... Ήταν 32 από έξω και 2 μέσα... Κατα τ'αλλα κανονική συσκευασία kingston μέχρι αηδίας. Αυτή τη στιγμή είναι ένα εξαιρετικο μπρελοκ καθώς αφού προσπάθησα να το φτίαξω το έκανα να καταστρέφει ότι αρχείο μπαίνει μεσα...

Για το link που έδωσα εγώ έχω να πω ότι μάλλον είναι οκ γιατί ήδη έχουν πωληθεί κάποια κομμάτια χωρίς να υπάρξει πρόβλημα.

Δημοσ.
Για το link που έδωσα εγώ έχω να πω ότι μάλλον είναι οκ γιατί ήδη έχουν πωληθεί κάποια κομμάτια χωρίς να υπάρξει πρόβλημα.

συμφωνω 99,5% ειναι αυτός και αν είδα καλα ειναι απο UK και οχι κινέζος. Απλά το ειδα και θυμηθηκα πως την είχα πατήσει εγώ...

Δημοσ.

επεισης αν θυμαμαι στο καταστημα ανατολικα,εχει για ps3 νομιζω(αν τοχει οντως, μπερδεψαν την τιμη απ οτι ειδα αλλου με το ps2)το wwe 2011 στα 39.9€...http://www.skroutz.gr/s/281070/WWE-Smackdown-vs-Raw-2011.html

τ αρεσει ο γιος και μου κανε εντυπωση η τιμη,αν παω σημερα θα επαληθευσω...

ΜΟΥΦΑ τελικα,ειχαν τιμη ps2 και στο μηχανακι το βγαζε 59...

Δημοσ.
συμφωνω 99,5% ειναι αυτός και αν είδα καλα ειναι απο UK και οχι κινέζος. Απλά το ειδα και θυμηθηκα πως την είχα πατήσει εγώ...

Τελικα αξιζει να το παραγγειλω απο αυτον εδω στο ebay που μου ειπε ο φιλος παραπανω ή ειναι αυτος ο κλεφτης που σου εστειλε εσενα την μουφα???

---------- Προσθήκη στις 21:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ----------

Για τον Αθηναίο φίλο, για όσους πάνε και δεν βρούνε αλλά και για όσους βαριούνται να πάνε ας ρίξουν μια ματιά εδώ:

http://viewitem.eim.ebay.gr/Kingston_DataTraveler_Generation_3_16GB_USB_Drive/350394023473/item

+1

τον ξερεις αυτο τον seller φιλε ειναι αξιοπιστος?<ρωταω γιατι δεν εχω εμπειρια στο σωρο του ebay>

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με την συγκεκριμένη αγορά. Ήδη φαίνεται ότι το αγόρασαν και άλλοι και κανείς δεν άφησε αρνητικό σχόλιο.

Δημοσ.
καρφ δυτικη,εχει ακομη καμμια 15 τμχ εως πριν μια ωρα φλασακια g2 γραφουνε ...ασπροκοκκινα
σημερα ειχε μπροστα στους υπολογιστες σε κατι μεγαλα καλαθια καμμια 50αρια απ τα ιδια,στα 16€...στο ιδιο μαγαζι psp go,sta 129€

kαι psp ροζ, με ροζ παιχνιδι στα 119€...http://www.getitnow.gr/prod/gaming/game-consoles/sony-psp/gc-console-psp-pink-plus-hello-kitty-bundle/prod110052pp/

Δημοσ.
σημερα ειχε μπροστα στους υπολογιστες σε κατι μεγαλα καλαθια καμμια 50αρια απ τα ιδια,στα 16€...στο ιδιο μαγαζι psp go,sta 129€

kαι psp ροζ, με ροζ παιχνιδι στα 119€...http://www.getitnow.gr/prod/gaming/game-consoles/sony-psp/gc-console-psp-pink-plus-hello-kitty-bundle/prod110052pp/

Κριμα που δεν μπορω να ερθω Θεσ/κη ρε γμτ να τα παρω!!

θελω 4,5 κομματια για μενα και κατι φιλους... :-S

<ebay αποφευγω να παρω γιατι δεν ειμαι ψαγμενος ακομα τι γινεται!>

Δημοσ.

Κατά τις 7 το απόγευμα είχαν μείνει 30 περίπου. Αυτή τη φορά κατάφερα να τσιμπήσω κι εγώ ένα (thanks to jabar).

Generation 2 βέβαια (το άλλο από εξωτερικό είναι 3), αλλά τη δουλειά του την κάνει.

Δημοσ.
δηλαδη αύριο πρωί λετε θα έχει ακόμα??

κατά τις 7 όντως υπήρχαν γύρω στα 25 - 30 κομμάτια ακόμα. Πιστεύω το πρωί θα υπάρχουν ακόμα μερικά. :-)

Δημοσ.

Προσωπικά κ σε ίδια τιμή κ 10 -20 % πανω να είναι συγκριτικά με το ebay τα προτιμάω απο εδώ! ;)

(απο εκει κ πανω μετα προτιμάω να το παραγγείλω απο εξωτερικό)

Δημοσ.
Μιλαμε για 3 ευρο διαφορα αν καταλαβα καλα????

Ελεος ρε παιδια..ειπαμε κριση αλλα οχι κι ετσι..!!!!!

To θεμα δεν ειναι η κριση αλλα η εμπιστοσυνη για αγορα απο εξωτερικο και απο καποιον σελερ!επισης η καθυστερηση<ποσο καιρο κανει να ερθει κατι απο το ebay απο Ευρωπη???>

Ενω απο εδω εχεις στο τσακ-μπαμ αυτο που θες<αν μενεις κοντα δλδ> και ξερεις τι παιρνεις και με τι εχεις να κανεις<εμπορο>!!!

Δημοσ.
To θεμα δεν ειναι η κριση αλλα η εμπιστοσυνη για αγορα απο εξωτερικο και απο καποιον σελερ!επισης η καθυστερηση<ποσο καιρο κανει να ερθει κατι απο το ebay απο Ευρωπη???>

Ενω απο εδω εχεις στο τσακ-μπαμ αυτο που θες<αν μενεις κοντα δλδ> και ξερεις τι παιρνεις και με τι εχεις να κανεις<εμπορο>!!!

Δηλαδη για να καταλαβω, ποσο εχω το ιδιο flashaki στα υπολοιπα μαγαζια???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...