Προς το περιεχόμενο

Battlefield Play4Free

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως πολυ μουφα, ουτε με το BF2 δεν συγκρινετε, αλλα να γιατι ειναι Free 2 Play, αφου μεχρι και για να συνδεθεις πρεπει να μπεις στο Site τους.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, αλλά δεν πληρώνεις να παίξεις.

Πληρώνεις όμως για όπλα και ρούχα. :P (όχι, δεν είσαι γυμνός αλλιώς, αλλά δεν είσαι custom)

Με τα in-game credits που κερδίζεις παίζοντας νοικιάζεις τα όπλα για 1 ή 3 μέρες. Ενώ πληρώνοντας τα credits που παίρνεις με λεφτά, μπορείς να παίρνεις τις Veteran εκδόσεις που είναι πιο δυνατές και να πάρεις lifetime το όπλο.

Αλλά εκεί είναι που για μένα όπως και με το Heroes ξυνίζει...

To μόνο καλό είναι ότι έχει αεροπλάνα που πετάνε (σχεδόν ίδια) με το BF2. :) (χωρίς Afterburners, δεν ξέρω αν θα μπει σε Tier 3 skill)

Αλλά ναι, αν θες πλήρες το P4F, παίξε BF2. ;)

Δημοσ.

Ή κάτι κάνω πολύ λάθος ή δεν γίνεται να αλλάξεις την ανάλυση. Στο menu των video options, επιλέγω 1920χ1200 αλλά δεν βλέπω πουθενά κουμπάκι apply. Είμαι τόσο στραβός τελικά?

Δημοσ.

Ναι, αλλά δεν πληρώνεις να παίξεις.

Πληρώνεις όμως για όπλα και ρούχα. :P (όχι, δεν είσαι γυμνός αλλιώς, αλλά δεν είσαι custom)

Με τα in-game credits που κερδίζεις παίζοντας νοικιάζεις τα όπλα για 1 ή 3 μέρες. Ενώ πληρώνοντας τα credits που παίρνεις με λεφτά, μπορείς να παίρνεις τις Veteran εκδόσεις που είναι πιο δυνατές και να πάρεις lifetime το όπλο.

Αλλά εκεί είναι που για μένα όπως και με το Heroes ξυνίζει...

To μόνο καλό είναι ότι έχει αεροπλάνα που πετάνε (σχεδόν ίδια) με το BF2. :) (χωρίς Afterburners, δεν ξέρω αν θα μπει σε Tier 3 skill)

Αλλά ναι, αν θες πλήρες το P4F, παίξε BF2. ;)

Τα veteran τα εχει και με in-game money,δεν εχω δει οπλα να πωλούνται μονο με real money.

• Moderators
Δημοσ.

Τα veteran τα εχει και με in-game money,δεν εχω δει οπλα να πωλούνται μονο με real money.

Χμ... δίκιο έχεις.

Γιατί νόμιζα ότι τα είχα δει πριν λίγες μέρες να είναι μόνο με κανονικά λεφτά; :/

Πάντως τα ρούχα είναι σίγουρα με κανονικά. Και αν έπαιζα θα ήθελα να ντυνόμουν πιλότος. ^_^

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιζω εγω αλλα η αληθεια ειναι οτι το battleffield heroes,που σατυριστικο παιχνιδι αυτου, ειναι πιο διασκεδαστικο.οστωσο, καντε με αντ,dimitris einai το name μου

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...