Massiv0r Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Οντως πολυ μουφα, ουτε με το BF2 δεν συγκρινετε, αλλα να γιατι ειναι Free 2 Play, αφου μεχρι και για να συνδεθεις πρεπει να μπεις στο Site τους.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ναι, αλλά δεν πληρώνεις να παίξεις. Πληρώνεις όμως για όπλα και ρούχα. (όχι, δεν είσαι γυμνός αλλιώς, αλλά δεν είσαι custom) Με τα in-game credits που κερδίζεις παίζοντας νοικιάζεις τα όπλα για 1 ή 3 μέρες. Ενώ πληρώνοντας τα credits που παίρνεις με λεφτά, μπορείς να παίρνεις τις Veteran εκδόσεις που είναι πιο δυνατές και να πάρεις lifetime το όπλο. Αλλά εκεί είναι που για μένα όπως και με το Heroes ξυνίζει... To μόνο καλό είναι ότι έχει αεροπλάνα που πετάνε (σχεδόν ίδια) με το BF2. (χωρίς Afterburners, δεν ξέρω αν θα μπει σε Tier 3 skill) Αλλά ναι, αν θες πλήρες το P4F, παίξε BF2.
papadakn Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ή κάτι κάνω πολύ λάθος ή δεν γίνεται να αλλάξεις την ανάλυση. Στο menu των video options, επιλέγω 1920χ1200 αλλά δεν βλέπω πουθενά κουμπάκι apply. Είμαι τόσο στραβός τελικά?
Darky Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ναι, αλλά δεν πληρώνεις να παίξεις. Πληρώνεις όμως για όπλα και ρούχα. (όχι, δεν είσαι γυμνός αλλιώς, αλλά δεν είσαι custom) Με τα in-game credits που κερδίζεις παίζοντας νοικιάζεις τα όπλα για 1 ή 3 μέρες. Ενώ πληρώνοντας τα credits που παίρνεις με λεφτά, μπορείς να παίρνεις τις Veteran εκδόσεις που είναι πιο δυνατές και να πάρεις lifetime το όπλο. Αλλά εκεί είναι που για μένα όπως και με το Heroes ξυνίζει... To μόνο καλό είναι ότι έχει αεροπλάνα που πετάνε (σχεδόν ίδια) με το BF2. (χωρίς Afterburners, δεν ξέρω αν θα μπει σε Tier 3 skill) Αλλά ναι, αν θες πλήρες το P4F, παίξε BF2. Τα veteran τα εχει και με in-game money,δεν εχω δει οπλα να πωλούνται μονο με real money.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Τα veteran τα εχει και με in-game money,δεν εχω δει οπλα να πωλούνται μονο με real money. Χμ... δίκιο έχεις. Γιατί νόμιζα ότι τα είχα δει πριν λίγες μέρες να είναι μόνο με κανονικά λεφτά; :/ Πάντως τα ρούχα είναι σίγουρα με κανονικά. Και αν έπαιζα θα ήθελα να ντυνόμουν πιλότος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 ... Έλεος με τα "Rambo wins".
dfk_7677 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το σημερινό update αλλάζει σημαντικά το HUD στο game όπως και παρουσιάζει 4 νέα όπλα.
Darky Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Φτιαξανε τα memory leaks λεει?Ισως επιστρεψω για λιγο
dfk_7677 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πλέον είναι διαθέσιμη η ενοικίαση server, όπως και οι favorite servers και το queue (σειρά αναμονής) σε κάθε server. Πηγή: BFP4F Forum
twicon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Παιζει κανεις Battlefield Play4free? Αν ναι ας με κανει add: mdmaCrystalz
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 παιζω εγω αλλα η αληθεια ειναι οτι το battleffield heroes,που σατυριστικο παιχνιδι αυτου, ειναι πιο διασκεδαστικο.οστωσο, καντε με αντ,dimitris einai το name μου
dfk_7677 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xJnUycKIefA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα