billzolo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα σας, Έχω έναν υπολογιστή DELL OPTIPLEX GX620. Από ότι μπόρεσα να δώ είναι Intel Pentium D CPU 2.80GHz 2.79GHz , 1.00GB RAM. Η κάρτα γραφικών είναι 256ΜΒ ΑΤΙ RADEON Χ600 Θέλω να το αναβαθμίσω ώστε να μην κολάει τόσο και να κρατάει και μερικά παιχνίδια..Δηλαδή να βλέπεις ένα αυτοκίνητο ίσιο και οχι με pixel!!! Επειδή δεν ξέρω πολλά απο αναβαθμίσεις θα ήθελα να μου προτείνετε μια σχετικά καλή αναβάθμιση και που θα μπορούσα να το πάω για να μου το αναβαθμίσουν. Ευχαριστώ billzolo
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δε γνωρίζω πώς λειτουργεί η Dell σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά αναβάθμιση σε τέτοιο σύστημα δεν αξίζει. Αλλάζεις πλατφόρμα Πόσα διαθέτεις και για τι χρήση;
billzolo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δε γνωρίζω πώς λειτουργεί η Dell σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά αναβάθμιση σε τέτοιο σύστημα δεν αξίζει. Αλλάζεις πλατφόρμα Πόσα διαθέτεις και για τι χρήση; Το πόσο διαθέτω ακόμα δεν το γνωρίζω...Θέλω να μάθω μερικά ποσά και αναλόγως να πράξω...Δεν θέλω καμιά τρελή χρήση...Να σηκώνει κάνα δυο παιχνίδια όπως το dota,τα need for speed και τα ποδοσφαιράκια!!! ίσως τα σηκώνει και τώρα κουτσά στραβά αλλά θέλω καλύτερα γραφικά..και κολλάει μάλλον λογω της μικρής μνήμης...
ColdFusion Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 με την παρακατω συνθεση παιζεις τα παντα,το μονο που δεν εβαλα ειναι dvd-rw και κουτι
billzolo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 με την παρακατω συνθεση παιζεις τα παντα,το μονο που δεν εβαλα ειναι dvd-rw και κουτι Σε καινούριο κουτί η στο υπάρχον?? Δηλαδή να ξιλώσω αυτά που έχει και να βάλω αυτά που μου πρότεινες?
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δεν είμαι σίγουρος αν μπαίνουν στο κουτί σου. Όχι, δεν μπαίνουν, το κουτί σου είναι ΒΤΧ, οπότε πρέπει να πας σε άλλο.
billzolo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δεν είμαι σίγουρος αν μπαίνουν στο κουτί σου. Όχι, δεν μπαίνουν, το κουτί σου είναι ΒΤΧ, οπότε πρέπει να πας σε άλλο. Μπορείς να μου φτιάξεις μια σύνθεση με τα όλα...δηλαδή και κουτί...Επίσης αν έχω την δυνατότητα να βγάλω από το άλλο τίποτα... οπως cd,σκληρό κλπ μην τα βάλεις μέσα!!! Ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Του ColdFusion είναι πολύ καλή η σύνθεση. Εσύ απλά επέλεξε ένα κουτί από το ίδιο κατάστημα και πες τους να στα συναρμολογήσουν, εκτός κι αν θες να το κάνεις μόνος σου.
billzolo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Του ColdFusion είναι πολύ καλή η σύνθεση. Εσύ απλά επέλεξε ένα κουτί από το ίδιο κατάστημα και πες τους να στα συναρμολογήσουν, εκτός κι αν θες να το κάνεις μόνος σου. Το κατάστημα ποιο είναι? Έχει ιστοσελίδα?
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 http://www.visionstudio.gr/ Εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. http://www.visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.