Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εγκασταση προγραμματων

XxNightmare7xX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες προσπαθησα να περασω κατι drivers για να αναγνωρισει ο υπολογιστης το χειρηστηριο του ps3 σαν χειρηστηριο υπολογιστη ομως απο εκεινη την στιγμη εχω πολλα προβληματα... στην αρχη μετα την πρωτη επαννεκινηση δεν αναγνωριζε πολλες συσκευες usb (ηχεια, εξωτερικο σκληρο δισκο). Εκανα ενα φορματ και μετα παιζαν ολα μια χαρα αλλα στην πορεια παρατηρησα οτι σε πολλα προγραμματα (στα οποια πριν εκανε εγκαταση μια χαρα) τωρα μου βγαζει προβληματα (πχ "δεν βρεθηκε το ταδε αρχειο"). Υποψιαζομαι οτι εχει κανει ζημια στο bios αλλα δεν ξερω πως να του κανω επαναφορα.

Εχετε καμια ιδεα αν παιζει να ειναι απο bios η ζημια η απο κατι αλλο? Και αν ειναι απο bios πως μπορω να κανω επαναφορα?

---------- Προσθήκη στις 13:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:51 ----------

Edit: εκανα επαναφορα bios και τωρα μου βγαζει οτι υπαρχει προβλημα με τον windows installer. Απο που μπορω να το κατεβασω αυτο για windows 7 x64?

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο να σου έκαναν οι drivers ζημιά στο bios, εμένα μου ακούγεται για προβλήματα μνήμης αν έχεις άλλη μνήμη δοκίμασε.

Δημοσ.
Λίγο δύσκολο να σου έκαναν οι drivers ζημιά στο bios, εμένα μου ακούγεται για προβλήματα μνήμης αν έχεις άλλη μνήμη δοκίμασε.

ναι εχεις δικαιο για το bios εκανα επαναφορα μαλιστα αλλα και παλι κανει τα ιδια. μου βγαζει ενα error που λεει οτι "υπηρξε ενα προβλημα με τον Windows installer". εψαξα στην σελιδα της microsoft αλλα δεν βρηκα windows installer για τα windows 7. Να σημειωσω οτι μετα την επαναφορα του bios αυτο το error το βγαζει ΜΟΝΟ σε αρχεια με καταληξη .iso τα οποια πριν τα περνουσα μια χαρα... θα δοκιμασω μια επαναφορα συστηματος, την επανεγκατασταση των drivers του υπολογιστη και αυτο που λες με την μνημη.. λογικα θα φτιαξει με καποιο απο αυτα ?!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...