Προς το περιεχόμενο

i5 laptop υπερθερμανση

forgotten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα laptop i5 430m το οποιο απο οτι καταλαβαινω ζεσταινεται .Γυριζει καθε λιγο ο ανεμιστηρας σταματα και μετα απο κατι λεπτα το ιδιο,το laptop ειναι καινουριο και εκτος απο αυτο το γεγονος δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα,υπαρχει κανεις τροπος να του ελλατωσω την ταχυτητα να μην ζεσταινεται οποιος εχει κατι υποψη ας αναφερει:-)

Δημοσ.
εχω ενα laptop i5 430m το οποιο απο οτι καταλαβαινω ζεσταινεται .Γυριζει καθε λιγο ο ανεμιστηρας σταματα και μετα απο κατι λεπτα το ιδιο,το laptop ειναι καινουριο και εκτος απο αυτο το γεγονος δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα,υπαρχει κανεις τροπος να του ελλατωσω την ταχυτητα να μην ζεσταινεται οποιος εχει κατι υποψη ας αναφερει:-)

Ποιο ακριβώς laptop εχεις?Και τι θερμοκρασιες σου ανεβαζει?

Δημοσ.

toshiba satelite l650-12p

το προβλημα ειναι οτι μολις βγει πανω απο 50c καποιο thread αρχιζει και γυριζει τον ανεμιστηρα μεχρι να πεσει πιο κατω

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι μολις βγει πανω απο 50c καποιο thread αρχιζει και γυριζει τον ανεμιστηρα μεχρι να πεσει πιο κατω

50 βαθμοι δεν ειναι υπερθερμανση για ενα λαπτοπ. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι undervolting ισως.

Δημοσ.

Οταν αυξανεται η θερμοκρασια πρεπει να δουλεψει ο αναμιστηρας για να πεσει η θερμοκρασια...σε ολα τα λαπτοπ...

Το θεμα ομως ειναι ποτε σου πιανει τους 50C?Οταν ειναι σε idle κατασταση?Και οταν το ακουμπας απο κατω καει?

Δημοσ.

βασικα δεν ειναι σε idle κατασταση αλλα με 10 λεπτα ταινια πχ δεν θα πρεπε να κουραζεται τοσο θα δω μηπως εχει ρυθμισεις πουθενα για τους ανεμιστηρες γιατι η toshiba τους ρυθμισε για να ξεκινουν με το παραμικρο

Δημοσ.
Κάνε uninstall αυτό το ανόητο πρόγραμμα που έχει η toshiba για τους ανεμιστήρες και θα δεις αποτέλεσμα.

μου λες το ονομα του εχει ενα σωρο προγραματα απο αυτη:X

Δημοσ.

τελικα διορθωθηκε καπως αλλαξα κατι ρυθμισεις στο λαπτοπ στο bios εχει dynamic switch για αλλαγη της ταχυτητας του λαπτοπ αυτοματα και ετσι το συστημα ανεβοκατεβαζε την ταχυτητα του cpu κατα το δοκουν τωρα πια με το disable η θερμοκρασια μενει σταθερη

Δημοσ.

σχετικα ο i5 χρησιμοποιατε και για αλλα πραγματα :P encoding σε mkv για τον western digital player και κανα παιχνιδακι ,εν τελει για τα λεφτα του θα το αξιοποιησω καταληλα

Δημοσ.

κ εμενα ενα sony vaio που ειχα με i5 430M,ολη μερα ανοιχτο και δεν ανεβαζε πανω απο 43-45 βαθμους.

εχω διαβασει οτι οι i5 εχουν μια χαρα θερμικη συμπεριφορα.

οι i7 στα λαπτοπ δεν εχουν τελειοποιηθει ακομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...