Προς το περιεχόμενο

ps3 ΑΠΟΡΙΕΣ

giannis0000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας παιδιά!

θα πάρω σε λίγες μέρες επιτέλους.. και εγώ κονσόλα ps3 slim και έχω κάποιες απορίες. πιστεύω να βοηθηθούν και άλλοι με το post μου αυτό -ΣΙΓΟΥΡΑ-!

βλέπω σε sites καταστημάτων σε λιανική,να έχουν ξαφνικά..α)την κονσόλα με..160GB

προωθουν και αυτην + β) τη κονσολα με το MOVE STARTER PACK. εχουν και αλλα πακετα μα κυριως αυτα βλεπω......

ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΙΜΕΣ - ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

--------------------------------------------------------------------------------

1) γιατί να διαλέξει κάποιος την κονσόλα με 160 GB στα 309€ (σκέτη) και να μη πάρει με σχεδόν ίδια χρήματα την έκδοση με 320 GB την νέα?(σκέτη)- έχουν άλλες διαφορές?

2) η έκδοση με 250GB τι απέγινε? δε τη βλέπω σε sites ή στις λιανικές......

3) α) η sony αντιπροσωπεια τι τιμές διαθεσιμότητα-"παραλλαγές" σε κονσόλες έχουν? ξέρετε ? πχ σκέτη τη κονσόλα την 320 GB β) ένας φίλος δε ξέρω αν ισχύει αυτό,μου είπε οτι απο τη sony δε έχουν κονσόλες μαζί με δώρο game ,ισχύει αυτό?

4) χτές τυχαία που πήγα σε ένα videoclub( έχει μικρή αλυσίδα καταστημάτων)τι λέτε να είδα εκείνη τη στιγμή που μπήκα ? (και το αγόραζε ένα παιδί εκείνη την στιγμή)

είχαν -και δε το ήξερα- κονσόλα 320GB μαζί με δώρο γνωστό ποδοσφαιράκι -

στη τιμή 309 € !!! φυσικά εξαντλήθηκε η προσφορά αυτή ...ίσως ξαναφέρουν μου έιπαν...

και σε καταστήματα την έχουν 349-359 μαζί με game...(βασικά και εγώ με το ποδοσφαιρακι αυτο.. ήθελα να την αγόραζα...)

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ?

5) prive για να μη κάνουμε διαφήμιση άθελα μας σε κατάστημα,ξέρετε που υπάρχει διαθεσιμότητα η κονσόλα 320GB + δώρο το ποδοσφαιράκι σε ΑΘΗΝΑ? δε το βρίσκω...

6) όλες οι κονσόλες απο ΚΙΝΑ προέρχονται? και απο την sony αν το αγοραζα, κινα θα εχει προελευση?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ :

-----------------------------------

7) ανοίγουμε την κονσόλα πρώτη φορά,δηλώνουμε όνομα προφίλ μας,χώρα κτλπ μάλλον,είναι εύκολη η διαδικασία? υπάρχει πουθενά κανένας "οδηγός" βήμα βήμα?

( ή αναγράφονται αυτά αναλυτικά σε εγχειρίδιο μέσα στη συσκευασία στα ελληνικά?)

8) filmware θα έχει την 3,0 μάλλον? ζητάει update αυτόματα μόλις συνδεθούμε με internet ή το κάνουμε και εμείς χειροκίνητα απο το μενού μέσα? θα μπεί η 3.50 ?

9) έχω forthnet και router το thomson v585 ασύρματο (αυτό νομίζω είναι)

και επειδή θα έχω κοντά στο pc τη κονσόλα θα το συνδέσω με το ethernet...

μπορείτε να μου πείτε τα βήματα και πως ? να ξέρω απο τωρα, μη δυσκολευτώ.

(και με ασύρματη σύνδεση τι ρυθμίσεις θέλω?

τα ip του router θα τα βάλω χειροκίνητα? (έχω άγχος με το θέμα σύνδεσης)

10) τα DEMO ενός game από το playstation store τα κατεβάζεις ως και 3 φορές ή 5 ?

όταν αγοράζεις και το σβησεις κατά λάθος μπορείς ξανά το ίδιο να το αποκτήσεις?

11) το χειριστήριο που συνοδεύει τη κονσόλα είναι με δόνηση νομίζω,σωστά?

αυτό σε πόση ώρα φορτίζει πλήρες απο το usb? θα αναγνωριστεί εύκολα τη πρωτη φορά?

12) α)ας υποθέσουμε οτι κατέβασα games -αγορασμένα η DEMO- , έχω βάλει και φώτο στο σκληρό,ταινίες κτλ... αυτά όλα μαζί έτσι όπως ειναι στο σκληρο του ps3 , μπορώ,να τα κανω backup σε εξωτερικό σκληρό fat32 500GB? και όποτε θελήσω restore επαναφορά.

γίνετε? φτιαχνουμε πρωτα αδειο φακελο στο σκληρο ? μετα θα δημιουργηθει ενα αρχειο η πολλα? (αντιστοιχα οπως παιρνουμε στο pc κατι τετοιο εννοω) αν ναι,πως?

13) εγγυηση δινουν ενα ετος ή δυο στη κονσολα? μετα για επισκευη αναλαμβανει η sony?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΟΔΟΥΣ ΗΧΟΥ-ΕΙΚΟΝΑΣ:

-----------------------------------------------

14) θα εχω ηχεια της logitech x 540 5,1 που αυτα βγαζουν 3 χρωματιστα καρφακια ως εξοδο που πανε στο πυργο pc (απο το μπασο τους ερχονται ) δεν εχουν οπτικη ινα.

για να δωσω ηχο απο την κονσολα θα χρησιμποιησω το φις με τα RCA λογικα ε?

(με ανταπτορα rca με καρφακια) πως τα συνδεσε καποιος απο εσας?

συμφερει αν δε ειμαι κανοποιημενος ωστε να εχω 5,1

να αγορασω home cinema οπου εκει θα εχει οπτικη ινα? αν ναι,η πιο φτηνη λυση ποια ειναι? περιπου στα max ως 230 €

15) ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΗΧΟΥ απο το μενου του ps3 τι ρυθμιση θελει? τι θα επιλεξω? α) με τις μπανανες ΡCA β) με οπτικη ινα.

16) η παραπανω συνδεσμολογια αφορα τα ηχεια συνδεμενα με το ps3 . αν θελησω να τα εχω και στο pc τα ηχεια αυτα.. πως θα εχω ηχο και μεσω pc ? αγοραζοντας πχ καρτα ηχου pci-e ? ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ optical in? αν ναι,ποια προτεινετε?

(στη φαση αυτη για να εχω ηχο οταν παιζω απο ps3 πρεπει να εχω το pc ανοικτο? )

βασικα θελω να δινω και εξοδο ηχου απο το pc στα ηχεια αυτα,αλλα και απο τη κονσολα προς τα ηχεια. μη παρω 2 ζευγη ηχειων τα ιδια 2 φορες....

ΥΠΟΨΗΝ! ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ PC ΚΑΙ ΤΟ PS3 ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΣΕ Μ-Ι-Α LCD μονο.

17) οταν συνδεσω τη κονσολα με την lcd οθονη/tv 23' samsung p2370HD χωρις HDMI θα εχει μεγαλη διαφορα στη ποιοτητα εικονας με τις μπανανες ΡCA?

Ηdmi προτεινετε το καλωδιο που το βρισκεις σε γνωστα καταστηματα με 25€ ?

18) το ps3 σε ποια περιπτωση μπορει να συνδεθει με καρτα γραφικων ενος pc? ;

ή μονο με καρτα ηχου συνδεεται παντα ? αν η καρτα γραφικων μας εχει HDMI ? γινετε κατι με αυτο?

19) ας πουμε οτι εχω στο pc ταινιες και θελω να τις βλεπω απο το ps3 που θα ειναι συνδεμενο με αλλη LCD σε αλλο δωματιο και επικοινωνουν ασυρματα pc και ps3..

θα χρησιμοποιησω το προγραμμα ps3 media server ( και ας το εχω συνδεμενο με ethernet το pc με το ps3) ή να αγορασω MEDIA PLAYER που εχουν γυρω στα 120€?

ποιον προτεινε ? θα συνδεθει με οπτικη ινα ή αλλιως? ΥΠΟΨΗΝ παντα θελω να δινω ηχο στα Χ540 ηχεια....... το ps3 media server θελει επικοινωνια με το ps3 μεσω ethernet καλυτερα η για να φτιαξεις δικτυο θελει switch μηχανηματακι? αν ναι ,ποιο?

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ PS3 ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ:

------------------------------------------------------------------

20) ποιο ups προτεινετε? καποιο καλο μα φτηνο καπως...καμια φορα σβηνουν τα φωτα και φοβαμαι οταν επανερχεται το ρευμα μετα! τι συνδεσμολογια εχουν? βαζεις μονο τις πριζες εκει και εισαι οκ?

αν ναι, ποσες θεσεις μηχανηματων δεχονται? θελω και το pc και το ps3! θα παρω ενα ups ή δυο?

21) διαβασα σε forum - αλλοι λενε δε πειραζει αλλοι πειραζει..- τελικα πειραζει αν κλεισουμε το ps3 slim εχοντας το δισκακι μεσα η οχι?

αν εχω πολυπριζο με διακοπτη κανει να το κλεινω απο εκει στο τελος την νυχτα ? (εννοειται πρωτα θα το κλεινω απο τη κονσολα stundbye...

22) καλοκαιρι θα ανεβαζει θερμοκρασια λογικα η κονσολα! υπαρχει ειδικο κατι για ψυξη εξωτερικα να τοποθετουμε για το ps3? η απλα στρεφουμε ανεμιστηρα προς αυτο?

23) διαβασα σε forum - αλλουνου του εμεινε το δισκακι μεσα δεν εβγαινε....η εκανε επανεκινηση μονο του καθως επαιζε...

ΤΕΛΙΚΑ τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις - πειτε μου σχετικα με αυτα τα "μπιμπ" που πρεπει να πατησουμε να ακουσουμε ή αλλαγη χρωματος στο led aki ....με 2 μπιμπ τι ειναι ? με 3 τι ειναι? (εχω μπερδευτει λιγο με αυτο το θεμα! )

24) αν μπλοκαρει τελειως ,υπαρχει επαναφορα συστηματος στο ps3? αν ναι,θα σβηστουν οτι εχει μεσα στο σκληρο και θα ειναι οπως το αγορασαμε μετα?τι παταμε απο το μενου?

θα θελει μετα ξανα ρυθμισεις για τα παντα? ονομα χρηστη πχ χωρα.....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ! αν θυμηθω κατι αλλο να ρωτησω θα το συμπληρωσω!

ΣΥΓΝΩΜΗ για το τις πολλες ερωτησεις-αποριες και το μακρυσκελες post ελπιζω να μη σβηστει απο το site που τοσο υπεροχο ειναι και ευχαριστουμε παιδια! σε οτι μπορειτε διαφωτιστε με! 24 ερωτησεις σας εκανα!!!!!!!! σας ευχαριστω πολυ!

* γιαννης. Σ.Σ εχει ανεβασει κανεις σας στο youtube πχ video στα ελληνικα, με τροπους ,οδηγιες,συνδεσμολογιες?

Δημοσ.

Το PS3 ξεκινάει από 180Ε για phat έκδοση και 269Ε για slim.

http://www.ebw.gr/el-GR/Category/683/PS3-Consoles

Δεν έχουν διαφορές οι κονσόλες μεταξύ τους(για slim μιλάω) καθώς στην Ελλάδα δεν έχουν έρθει ακόμα οι νέες εκδόσεις. Αν ενδιαφέρεσαι για Jailbreak οι κονσόλες που έχει το παραπάνω κατάστημα έχουν firmware 3.21 ή 3.40 οπότε είναι έτοιμες για Jailbreak, αγόρασα 3 κονσόλες για φίλους και συγγενείς την τελευταία εβδομάδα γι αυτό το ξέρω. Όλα τα άλλα που ρωτάς δεν θα έπρεπε να τα ρωτάς,δεν πρέπει καν να σε απασχολούν, θα διαβάσεις το manual και είσαι καλυμμένος,το manual επίσης μπορείς να το κατεβάσεις και online από το επίσημο site του playstation.

Δημοσ.

Καλημέρα σας παιδιά!

θα πάρω σε λίγες μέρες επιτέλους.. και εγώ κονσόλα ps3 slim και έχω κάποιες απορίες. πιστεύω να βοηθηθούν και άλλοι με το post μου αυτό -ΣΙΓΟΥΡΑ-!

Ναι αμέ, πώς. :o

βλέπω σε sites καταστημάτων σε λιανική,να έχουν ξαφνικά..α)την κονσόλα με..160GB

προωθουν και αυτην + β) τη κονσολα με το MOVE STARTER PACK. εχουν και αλλα πακετα μα κυριως αυτα βλεπω......

ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΙΜΕΣ - ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

--------------------------------------------------------------------------------

1) γιατί να διαλέξει κάποιος την κονσόλα με 160 GB στα 309€ (σκέτη) και να μη πάρει με σχεδόν ίδια χρήματα την έκδοση με 320 GB την νέα?(σκέτη)- έχουν άλλες διαφορές?

Ναι, η μία βγάζει περισσότερα πολύγωνα. Γιατί απλά ξεστοκάρουν και δεν έχουν ρίξει τις τιμές; Λογική θέλει. Δε σου είπε κάποιος ντε και καλά να πάρεις κάτι.

2) η έκδοση με 250GB τι απέγινε? δε τη βλέπω σε sites ή στις λιανικές......

Ναι, χάθηκε στο δρόμο. Ίσως να ξέμειναν από Stock, αλλά τουλάχιστον οι άνθρωποι είναι τίμιοι και λένε ότι θα ξαναφέρουν. :o

3) α) η sony αντιπροσωπεια τι τιμές διαθεσιμότητα-"παραλλαγές" σε κονσόλες έχουν? ξέρετε ? πχ σκέτη τη κονσόλα την 320 GB β) ένας φίλος δε ξέρω αν ισχύει αυτό,μου είπε οτι απο τη sony δε έχουν κονσόλες μαζί με δώρο game ,ισχύει αυτό?

Δε μπορείς απλά να κοιτάξεις στα μαγαζιά; :-(

4) χτές τυχαία που πήγα σε ένα videoclub( έχει μικρή αλυσίδα καταστημάτων)τι λέτε να είδα εκείνη τη στιγμή που μπήκα ? (και το αγόραζε ένα παιδί εκείνη την στιγμή)

ΤΙ; ΤΙ;

είχαν -και δε το ήξερα- κονσόλα 320GB μαζί με δώρο γνωστό ποδοσφαιράκι -

στη τιμή 309 € !!! φυσικά εξαντλήθηκε η προσφορά αυτή ...ίσως ξαναφέρουν μου έιπαν... Α... περίμενα να ακούσω τίποτα προφυλακτικά. :-(

και σε καταστήματα την έχουν 349-359 μαζί με game...(βασικά και εγώ με το ποδοσφαιρακι αυτο.. ήθελα να την αγόραζα...)

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ?

Ίσως διαφορετικά παιχνίδια; Ίσως παραπάνω δώρα στο ένα, λιγότερα στο άλλο; Δε νομίζω το PS να μην έχει, πάνω-κάτω τουλάχιστον, μία Standard τιμή.

5) prive για να μη κάνουμε διαφήμιση άθελα μας σε κατάστημα,ξέρετε που υπάρχει διαθεσιμότητα η κονσόλα 320GB + δώρο το ποδοσφαιράκι σε ΑΘΗΝΑ? δε το βρίσκω...

Είμαι από Χαλκίδα. :-)

6) όλες οι κονσόλες απο ΚΙΝΑ προέρχονται? και απο την sony αν το αγοραζα, κινα θα εχει προελευση?

Ριλι, που είναι το πρόβλημά σου αν είναι από Κίνα; By the way, Made In Japan θα είναι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ :

-----------------------------------

7) ανοίγουμε την κονσόλα πρώτη φορά,δηλώνουμε όνομα προφίλ μας,χώρα κτλπ μάλλον,είναι εύκολη η διαδικασία? υπάρχει πουθενά κανένας "οδηγός" βήμα βήμα?

( ή αναγράφονται αυτά αναλυτικά σε εγχειρίδιο μέσα στη συσκευασία στα ελληνικά?)

Γιατί δε παίρνεις πρώτα και τη κονσόλα; :-)

8) filmware θα έχει την 3,0 μάλλον? ζητάει update αυτόματα μόλις συνδεθούμε με internet ή το κάνουμε και εμείς χειροκίνητα απο το μενού μέσα? θα μπεί η 3.50 ?

Λογικά πλέον, αν δε βρεις κάπου που να τα έχουν -καιρό-, δε θα βρεις με κάτω από 3,50. Αλλά ας πάρουμε πρώτα τη κονσόλα. :-)

9) έχω forthnet και router το thomson v585 ασύρματο (αυτό νομίζω είναι)

και επειδή θα έχω κοντά στο pc τη κονσόλα θα το συνδέσω με το ethernet...

μπορείτε να μου πείτε τα βήματα και πως ? να ξέρω απο τωρα, μη δυσκολευτώ.

(και με ασύρματη σύνδεση τι ρυθμίσεις θέλω?

τα ip του router θα τα βάλω χειροκίνητα? (έχω άγχος με το θέμα σύνδεσης)

Ρε, τα έχεις δυσκολέψει όλα... Θα το βάλεις καρφωτά στο Router και μετά θα περάσεις τις ρυθμίσεις.

10) τα DEMO ενός game από το playstation store τα κατεβάζεις ως και 3 φορές ή 5 ?

όταν αγοράζεις και το σβησεις κατά λάθος μπορείς ξανά το ίδιο να το αποκτήσεις?

Ναι... Μπορείς να τα ξανακατεβάσεις.11) το χειριστήριο που συνοδεύει τη κονσόλα είναι με δόνηση νομίζω,σωστά?

αυτό σε πόση ώρα φορτίζει πλήρες απο το usb? θα αναγνωριστεί εύκολα τη πρωτη φορά?

Ανούσια ερώτηση, αφού ντε και καλά θα πρέπει να το φορτίσεις και να το συνδέσεις όσο δύσκολο και αν είναι. :o Πάμε παρακάτω!

12) α)ας υποθέσουμε οτι κατέβασα games -αγορασμένα η DEMO- , έχω βάλει και φώτο στο σκληρό,ταινίες κτλ... αυτά όλα μαζί έτσι όπως ειναι στο σκληρο του ps3 , μπορώ,να τα κανω backup σε εξωτερικό σκληρό fat32 500GB? και όποτε θελήσω restore επαναφορά.

γίνετε? φτιαχνουμε πρωτα αδειο φακελο στο σκληρο ? μετα θα δημιουργηθει ενα αρχειο η πολλα? (αντιστοιχα οπως παιρνουμε στο pc κατι τετοιο εννοω) αν ναι,πως?

Πάρε το PS πρώτα. Αυτά είναι λεπτομέρειες.

13) εγγυηση δινουν ενα ετος ή δυο στη κονσολα? μετα για επισκευη αναλαμβανει η sony?

Ρώτα το μαγαζί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΟΔΟΥΣ ΗΧΟΥ-ΕΙΚΟΝΑΣ:

-----------------------------------------------

14) θα εχω ηχεια της logitech x 540 5,1 που αυτα βγαζουν 3 χρωματιστα καρφακια ως εξοδο που πανε στο πυργο pc (απο το μπασο τους ερχονται ) δεν εχουν οπτικη ινα.

για να δωσω ηχο απο την κονσολα θα χρησιμποιησω το φις με τα RCA λογικα ε?

(με ανταπτορα rca με καρφακια) πως τα συνδεσε καποιος απο εσας?

συμφερει αν δε ειμαι κανοποιημενος ωστε να εχω 5,1

να αγορασω home cinema οπου εκει θα εχει οπτικη ινα? αν ναι,η πιο φτηνη λυση ποια ειναι? περιπου στα max ως 230 €

Ας πάρουμε πρώτα το μηχάνημα, και βλέπουμε.

15) ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΗΧΟΥ απο το μενου του ps3 τι ρυθμιση θελει? τι θα επιλεξω? α) με τις μπανανες ΡCA β) με οπτικη ινα.

Πρώτα το μηχάνημα. :-)

16) η παραπανω συνδεσμολογια αφορα τα ηχεια συνδεμενα με το ps3 . αν θελησω να τα εχω και στο pc τα ηχεια αυτα.. πως θα εχω ηχο και μεσω pc ? αγοραζοντας πχ καρτα ηχου pci-e ? ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ optical in? αν ναι,ποια προτεινετε?

(στη φαση αυτη για να εχω ηχο οταν παιζω απο ps3 πρεπει να εχω το pc ανοικτο? )

βασικα θελω να δινω και εξοδο ηχου απο το pc στα ηχεια αυτα,αλλα και απο τη κονσολα προς τα ηχεια. μη παρω 2 ζευγη ηχειων τα ιδια 2 φορες....

ΥΠΟΨΗΝ! ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ PC ΚΑΙ ΤΟ PS3 ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΣΕ Μ-Ι-Α LCD μονο.

Το παραπάνω και εγώ το ψάχνω καιρό, αλλά δεν έχω ασχοληθεί πολύ.

17) οταν συνδεσω τη κονσολα με την lcd οθονη/tv 23' samsung p2370HD χωρις HDMI θα εχει μεγαλη διαφορα στη ποιοτητα εικονας με τις μπανανες ΡCA?

Ηdmi προτεινετε το καλωδιο που το βρισκεις σε γνωστα καταστηματα με 25€ ?

Ναι, θα δεις μεγάλη, αλλά μη διαλέξεις και καλώδιο των 2 ευρώ.

18) το ps3 σε ποια περιπτωση μπορει να συνδεθει με καρτα γραφικων ενος pc? ;

ή μονο με καρτα ηχου συνδεεται παντα ? αν η καρτα γραφικων μας εχει HDMI ? γινετε κατι με αυτο?

Σε έχασα; Θα συνδέσεις δηλαδή Output κάρτας, με Output άλλη κάρτας; Αουτς.

19) ας πουμε οτι εχω στο pc ταινιες και θελω να τις βλεπω απο το ps3 που θα ειναι συνδεμενο με αλλη LCD σε αλλο δωματιο και επικοινωνουν ασυρματα pc και ps3..

θα χρησιμοποιησω το προγραμμα ps3 media server ( και ας το εχω συνδεμενο με ethernet το pc με το ps3) ή να αγορασω MEDIA PLAYER που εχουν γυρω στα 120€?

ποιον προτεινε ? θα συνδεθει με οπτικη ινα ή αλλιως? ΥΠΟΨΗΝ παντα θελω να δινω ηχο στα Χ540 ηχεια....... το ps3 media server θελει επικοινωνια με το ps3 μεσω ethernet καλυτερα η για να φτιαξεις δικτυο θελει switch μηχανηματακι? αν ναι ,ποιο?

Το πρώτο. Καλύτερα Ethernet.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ PS3 ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ:

------------------------------------------------------------------

20) ποιο ups προτεινετε? καποιο καλο μα φτηνο καπως...καμια φορα σβηνουν τα φωτα και φοβαμαι οταν επανερχεται το ρευμα μετα! τι συνδεσμολογια εχουν? βαζεις μονο τις πριζες εκει και εισαι οκ?

αν ναι, ποσες θεσεις μηχανηματων δεχονται? θελω και το pc και το ps3! θα παρω ενα ups ή δυο?

Ένα θα πάρεις και πάρε ένα καλό. Συνδεσμολογία: Όταν έρθει η ώρα να πάρεις το μηχανάκι, τα λέμε. :-)

21) διαβασα σε forum - αλλοι λενε δε πειραζει αλλοι πειραζει..- τελικα πειραζει αν κλεισουμε το ps3 slim εχοντας το δισκακι μεσα η οχι?

Εγώ πάντως το αφήνω μέσα. Τώρα από εκεί και πέρα... Ό,τι νομίζει/πιστεύει ο καθένας.

αν εχω πολυπριζο με διακοπτη κανει να το κλεινω απο εκει στο τελος την νυχτα ? (εννοειται πρωτα θα το κλεινω απο τη κονσολα stundbye...

...

22) καλοκαιρι θα ανεβαζει θερμοκρασια λογικα η κονσολα! υπαρχει ειδικο κατι για ψυξη εξωτερικα να τοποθετουμε για το ps3? η απλα στρεφουμε ανεμιστηρα προς αυτο?

Υπάρχει "ειδικό".

23) διαβασα σε forum - αλλουνου του εμεινε το δισκακι μεσα δεν εβγαινε....η εκανε επανεκινηση μονο του καθως επαιζε...

ΤΕΛΙΚΑ τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις - πειτε μου σχετικα με αυτα τα "μπιμπ" που πρεπει να πατησουμε να ακουσουμε ή αλλαγη χρωματος στο led aki ....με 2 μπιμπ τι ειναι ? με 3 τι ειναι? (εχω μπερδευτει λιγο με αυτο το θεμα! )

MANUAL.

24) αν μπλοκαρει τελειως ,υπαρχει επαναφορα συστηματος στο ps3? αν ναι,θα σβηστουν οτι εχει μεσα στο σκληρο και θα ειναι οπως το αγορασαμε μετα?τι παταμε απο το μενου?

θα θελει μετα ξανα ρυθμισεις για τα παντα? ονομα χρηστη πχ χωρα.....

MANUAL².

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ! αν θυμηθω κατι αλλο να ρωτησω θα το συμπληρωσω!

READ THE FUCKIN' MANUAL! Ουψ! Τελείωσαν οι ερωτήσεις; :o

ΣΥΓΝΩΜΗ για το τις πολλες ερωτησεις-αποριες και το μακρυσκελες post ελπιζω να μη σβηστει απο το site που τοσο υπεροχο ειναι και ευχαριστουμε παιδια! σε οτι μπορειτε διαφωτιστε με! 24 ερωτησεις σας εκανα!!!!!!!! σας ευχαριστω πολυ!

Και απαντήσαμε σε όλες. :o

* γιαννης. Σ.Σ εχει ανεβασει κανεις σας στο youtube πχ video στα ελληνικα, με τροπους ,οδηγιες,συνδεσμολογιες?

Ax.

Μωβάκι για ό,τι να'ναι απαντήσεις & κοκκινάκι για τις σοβαρές. :-)

Δημοσ.

πολυ διασκεδασα με τις.."απαντησεις" σου φιλε...

μπραβο! ευχαριστω!

εκανα βολτα σημερα σε καταστηματα γνωστα...επιμενουν απο οτι βλεπω να εχουν την κονσολα 160 GB ΜΕ ,,309 ευρω!!!!!!!!!!! σκετη!!!!!!!!!!!!!!!! χωρις ουτε καν δωρο!!!!

αποριας αξιο....γιατι την παρουσιαζουν σε προσπεκτους με ενδειξε" ΝΕΟ".....

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ........ μυστηριο.....τι λετε εσεις για το θεμα αυτο?????????????????????????

ποιος τρελος θα παρει την εκδοση με 160 GB ?

τι νεο? τωρα βγηκε πρωτη φορα η κονσολα με 160 GB? δε καταλαβαινω τι παιζετε με τη συγκεκριμενη.....κονσολα...μυστηριο.....160 GB 309 ευρω? ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...