Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το iPod touch.

basilis222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες μου έδωσε ένας φίλος το iPod touch για του κάνω jb. Το έκανα με limera1 και Μόλις έβαλα το σιντια ξαφνικά εξαφανίζονται ΟΛΑ τα app (δεν είχε τίποτα Ούτε τα αρχικά) και κάνει reset, εδω και 10 λεπτά Έχει κολησει στο apple logo. Τι να κάνω; Αν το μάθει ο φίλος θα με "φάει" ζωντανό.

Δημοσ.

Έφτιαξε τώρα; Απόσο ξέρω το iPod touch δεν brickαρεται ανεπανόρθωτα, πάντα μπορείς να το επαναφέρεις στο αρχικό FW

Δημοσ.
Έφτιαξε τώρα; Απόσο ξέρω το iPod touch δεν brickαρεται ανεπανόρθωτα, πάντα μπορείς να το επαναφέρεις στο αρχικό FW

Οχι Φίλε μου Ακόμα. Έχεις καμία λύση;

Δημοσ.

Απ'ότι θυμάμαι τα ipod εχουν εναν συνδυασμό κουμπιών που κάνουν restart-reset..Νομιζω το κεντρικο και ταυτοχρονα πατας το πανω..κατι τετοιο...Ψαξτο λιγο αυτο.

edit : Αυτο βοηθάει?

Δημοσ.
Απ'ότι θυμάμαι τα ipod εχουν εναν συνδυασμό κουμπιών που κάνουν restart-reset..Νομιζω το κεντρικο και ταυτοχρονα πατας το πανω..κατι τετοιο...Ψαξτο λιγο αυτο.

edit : Αυτο βοηθάει?

Αυτο είναι για τα κοινά iPod Όχι για iPod με iOS. Παντός αυτο που λες το έκανα πάτησα για 30 δευτερόλεπτα το home+power αλλα τίποτα νωμιζω ότι κατασραφηκε το iOS 4.1 κανείς δεν ξέρει πως θα το επαναφέρω;

Δημοσ.
Αυτο είναι για τα κοινά iPod Όχι για iPod με iOS. Παντός αυτο που λες το έκανα πάτησα για 30 δευτερόλεπτα το home+power αλλα τίποτα νωμιζω ότι κατασραφηκε το iOS 4.1 κανείς δεν ξέρει πως θα το επαναφέρω;

restore απο το iTunes

Δημοσ.
Δεν ανοίγει δεν το δείχνει στο iTunes Έχει κολησει στο σήμα της apple.

Δηλαδή άμα πατήσεις το home button + on/off button ταυτόχρονα για μερικά δευτερόλεπτα (10 συνήθως) δεν κάνει επανεκκίνηση; Η σωστή διαδικασία είναι να πατήσουμε τα δύο κουμπιά ταυτόχρονα, περιμένουμε να φύγει το μηλαράκι και να σβήσει η συσκευή, να κάνει επανεκκίνηση και μόλις ξαναβγει το μηλαράκι αφήνουμε το on/off button και συνεχίζουμε να κρατάμε το home. Μέχρι να βγει το καλωδιάκι για σύνδεση και restore από το iTunes. Έτσι και δεν σου πιάσει, δοκίμασε να ξανακάνεις όλη την διαδικασία ενώ η συσκευή είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή...

Δημοσ.
Δηλαδή άμα πατήσεις το home button + on/off button ταυτόχρονα για μερικά δευτερόλεπτα (10 συνήθως) δεν κάνει επανεκκίνηση; Η σωστή διαδικασία είναι να πατήσουμε τα δύο κουμπιά ταυτόχρονα, περιμένουμε να φύγει το μηλαράκι και να σβήσει η συσκευή, να κάνει επανεκκίνηση και μόλις ξαναβγει το μηλαράκι αφήνουμε το on/off button και συνεχίζουμε να κρατάμε το home. Μέχρι να βγει το καλωδιάκι για σύνδεση και restore από το iTunes. Έτσι και δεν σου πιάσει, δοκίμασε να ξανακάνεις όλη την διαδικασία ενώ η συσκευή είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή...

Οκ. Δουλεύει τώρα. Δεν το έκανα σωστά την πρώτη φορά. Δεν Έχω λόγια.

Δημοσ.
Δεν ανοίγει δεν το δείχνει στο iTunes Έχει κολησει στο σήμα της apple.

νομιζα αφου ειπες οτι πατησες τα 2 κουμπια οτι ειχε ξεκολλησει

Δημοσ.

Σας Ευχαριστώ όλους. Σε μια ώρα θα έρθει το φιλαράκι και θα του πω Ούτε γάτα Ούτε ζημιά δεν νωμιζω να καταλάβει ότι του έκανα restore Γιατί έκανα πριν backup.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...