s2117 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εχω ένα φάκελο με τραγουδάκια mp3, και θέλω να τα περάσω στο mp3 μου.ΟΚ,για να μου τα εμφανίζει ομαδικά ως ένα άλμπουμ κάνω δεξί κλικ και πάω properties--->summary και βάζω κοινό album name. Για να δείχνει σε όλα αυτά και μια φωτό της επιλογής μου,πώς μπορώ να την κάνω assign στα τραγούδια του φακέλου και να δείχνει αυτήν ως εικόνα του άλμπουμ?
MariaTs. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω ιδέα από mp3 μηχανηματάκια, αλλά έχω να προτείνω το εξής γιατί πιστεύω ότι κι αυτά δουλεύουν σαν μίνι υπολογιστές ή όπως τα mp3 στα κινητά: Έχω το Easy CD-DA Extractor το οποίο είναι πρόγραμμα να φτιάχνεις τα mp3 σου σε ότι bitrate θες, να τους βάζεις την εικόνα απ'το άλμπουμ που προέρχονται, ακόμη να τα περνάς σε audio σε ένα απλό δισκάκι κλπ. Μέσω αυτού λοιπόν περνάω για κάθε mp3 την εικόνα που θέλω, ή ένα-ένα ή μαζικά. Έτσι λοιπόν όποτε βάζω στο κινητό μου φάκελους με mp3 και βάζω να παίζουν φαίνεται και η εικόνα που τους έχω βάλει. Δοκίμασέ το! ;-)
s2117 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Thanks, θα το δοκιμάσω Αν ξέρει κανείς και κάποιο άλλο τρόπο ας πει
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Με το cdda θα πρέπει να κάνεις reencode (νομίζω) τα mp3. Δες το tagscanner (δωρεάν). Φορτώνεις τον φάκελο με τα mp3 και πας στο tag editor. Τα επιλέγεις όλα και από το δεξί μέρος κατεβαίνεις τέρμα κάτω που λέει Embeded Art. Φορτώνεις εκεί την εικόνα που θέλεις να έχουν τα mp3 του album. Το πρόγραμμα αυτό είναι άψογο για μαζική διαχείριση των id3 tags από τα mp3. Κάνει μετονομασίες βάση id3 και αλλαγές στα id3 βάση του ονόματος. Είναι λίγο περίεργο για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα αλλά αν το συνηθίσεις είναι πανίσχυρο εργαλείο. Δοκίμασε και κάτι ακόμα. Μετονόμασε μια φωτογραφία με το fornt covers μέσα στον φάκελο σε folder. Στα windows έτσι θα σου εμφανίζει την εικόνα αυτή σαν εικόνα του φακέλου όταν έχεις επιλέξει προβολή μικρογραφιών στα xp ή μεγάλα εικονίδια στα vista/7.
s2117 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Με το cdda θα πρέπει να κάνεις reencode (νομίζω) τα mp3.Δες το tagscanner (δωρεάν). Φορτώνεις τον φάκελο με τα mp3 και πας στο tag editor. Τα επιλέγεις όλα και από το δεξί μέρος κατεβαίνεις τέρμα κάτω που λέει Embeded Art. Φορτώνεις εκεί την εικόνα που θέλεις να έχουν τα mp3 του album. Το πρόγραμμα αυτό είναι άψογο για μαζική διαχείριση των id3 tags από τα mp3. Κάνει μετονομασίες βάση id3 και αλλαγές στα id3 βάση του ονόματος. Είναι λίγο περίεργο για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα αλλά αν το συνηθίσεις είναι πανίσχυρο εργαλείο. Θένκιου Δοκίμασε και κάτι ακόμα. Μετονόμασε μια φωτογραφία με το fornt covers μέσα στον φάκελο σε folder. Στα windows έτσι θα σου εμφανίζει την εικόνα αυτή σαν εικόνα του φακέλου όταν έχεις επιλέξει προβολή μικρογραφιών στα xp ή μεγάλα εικονίδια στα vista/7. Όντως,καλή μαγκιά αυτή
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αυτό με την εικόνα με το όνομα folder το κάνω στους φάκελους με τις ταινίες, όπου βάζω την αφίσα και ξεχωρίζει αμέσως πια ταινία είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.