Προς το περιεχόμενο

Firmware update σε Speedtouch 585 v7

antonl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σου καναν την γραμμη Interleave για αυτο εχεις παραπανω sync αλλα ανεβηκε το Ping.οταν θα γινει fast θα ξαναπεσει ενα megabit.δεν μπορεις να τα εχεις ολα.ειδες τελικα που δεν φταιει το Thomson

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σου καναν την γραμμη Interleave για αυτο εχεις παραπανω sync αλλα ανεβηκε το Ping.οταν θα γινει fast θα ξαναπεσει ενα megabit.δεν μπορεις να τα εχεις ολα.ειδες τελικα που δεν φταιει το Thomson

καλημερα! τελικα πουλινο κατεφυγα στην λυση του παλιου καλου μοδεμ, tg585 v6 τα πσωμια του τοσο καιρο τα εφαγε στο φοιτιτικο σπιτι τωρα επιστρεφει στα μερη που μεγαλωσε πισω στον κλεινον αστυ :P και ακομα δεν εχει πει την τελευταια του λεξη,μου ειναι ανοιχτο 42 ωρες χωρις να πει κιχ και 10 πινγκ. και συγχρονιζω στα 8 mbps

o καινουργιος ειναι ωραιος αλλα ο παλιος ειναι αλλιος...........

Δημοσ.

αφου δεν ειπες οτι επαιξε χωρις restart οταν απενεργοποιησες κατι στην ασυρματη καρτα δικτυου η εγω μετα απο τοσα Post και θεματα ξεχασα τι εγινε?

Δημοσ.

αφου δεν ειπες οτι επαιξε χωρις restart οταν απενεργοποιησες κατι στην ασυρματη καρτα δικτυου η εγω μετα απο τοσα Post και θεματα ξεχασα τι εγινε?

το αλλαξα το ρουτερ γιατι μου την εδωσε μου εκανε κολληματα με τον συγχρονισμο μολις αλλαξα στο αλλο ουτε προβλημα εχει κε 50 ωρες ανοιχτο ειναι και λογικα θα κανει σε λιγακι ρεσταρτ

παντως εχ να σου πω οτι τα v7 δεν ξερω τι λενε και αλλοι ειναι 2 ταχξης κατωτερα απο το v6... τεσπα λυθηκε θε,α αποσυνδεσεων δεν εχω μετα το fastpath οποτε ειμαι κομπλε πολυ ευγενικοι στο 1242 :P

Δημοσ.

το v7 παιζει καλα συνηθως με τα νεα firmware.το εχω χρησιμοποιησει παραπολυ ενα v7 που εχω και παιζει μια χαρα.με ενα πιο παλιο firmware ειχα restart αρκετα.

Δημοσ.

το v7 παιζει καλα συνηθως με τα νεα firmware.το εχω χρησιμοποιησει παραπολυ ενα v7 που εχω και παιζει μια χαρα.με ενα πιο παλιο firmware ειχα restart αρκετα.

παντως thnx για ολη την βοηθεια που μου προσεφερες ησουν κατατοπιστικος κι εμαθα δυο τρια πραγματακια παραπανω καληνυχτιζω γιατι αυριο μας περιμενει μια δυσκολη μερα :) καλη ξεκουραση και κλαη συνεχια

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια εγω ειχα την 7.4.3.2 στο 585v7 και με ολα τα 8.x.x.x firmwares μου κανει το εξης: με το που απενεργοποιησω το wireless, μετα απο 1-2 λεπτα τρωει reset το router απο μονο του και ξανανοιγει με το wireless ενεργοποιημενο. Και αμα το απενεργοποιησω το wireless παλι μετα το σκαλωμα/reset που τρωει,το δεχεται κανονικα. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει? Δεν το κανει μονο με το 8.2.x.x του ΟΤΕ. Στο οποιο ομως δεν λειτουργει το μπροστινο wireless κουμπι του ρουτερ -_-

Δημοσ.

σε κανενα Firmware 8.x.x.x to μπροστινο κουμπακι δεν κλεινει το wireless Οσο ξερω.στα firmware 8.x.x.x το μπροστινο κουμπακι οσο ξερω ειναι για wps.για να ξαναγινει οπως στο 7.χ.χ.χ θελει κατι εντολες απο cli interface.

Δημοσ.

Οχι δεν λεω για κλεισιμο. Δεν λειτουργει καθολου. Ουτε το ενεργοποιει, ουτε μπαινει στην λειτουργια που αναβοσβηνει το λαμπακι γυρω απο το κουμπι οταν ειναι ηδη ενεργοποιημενο.

Δημοσ.

δοκιμασε να περασεις αυτο που δινει η forthnet Στην σελιδα της.και το προηγουμενο απο αυτο ηταν το 8.2.6.5 Νομιζω.απλα κανε ενα reset sta default μετα το ρουτερ.

Δημοσ.

Τα εχω δοκιμασει ολα οσα εχει το leoforeia.gr απο οτε/forthnet και γενικοτερα generic απο σειρα 8.x.x.x. Το 8.2.7.7 της forthnet ηταν το πρωτο που δοκιμασα. Σε ολα παντα εκανα hard reset μετα την εγκατασταση του firmware. Στο μονο που δεν εκανε το κολλημα ηταν στου ΟΤΕ στο οποιο ομως δεν δουλευει το κουμπι πραγμα που το θελω. Ισως το δικο μου 585ν7 απλως να μην παιρνει σωστα αλλο firmware περαν του 7, τι να πω. Τωρα βρηκα και ενα 8.6.9.0 λεω να κανω μια τελευταια δοκιμη.

Δημοσ.

δυσκολο αφου ειναι v7 θα πρεπε να παιζει οκ αφου τα παιρνει τα firmware.θα μπορουσες να δοκιμασεις διαφορα απο cli αλλα ειναι μανικι και δεν ξερω αν αξιζει.απο εκει μπορεις να πειραξεις wps κτλ κτλ.ειχα γραψει σε καποιο θεμα πως κλεινει το wps απο το cli.τουλαχιστον μηπως ετσι γλυτωσεις τοrestart.

Δημοσ.

Λογω εξεταστικης δεν εχω πολυ χρονο να καθομαι να ψαχνω τοσο βαθια και νομιζω πως δεν αξιζει κιολας, στην χειροτερη θα μεινω στην 7.4.3.2 που μου δουλευε αψογα. Το μονο που με ενοχλουσε ειναι πως αργουσε αρκετα (σε συγκριση με τις 8.x.x.x. που δοκιμασα)να συγχρονησει με την γραμμη dsl. Thnx για τον χρονο σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...