poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 kai tελευταιο απο εμενα θα πας παλι με telnet αλλα θα πας wireless και μεσα στο wds αντι για το wps και κανε και αυτο disable.
trelos3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 λοιπον εχω να σου πω οταν ανοιγω το λαπτοπ με ubuntu δεν δημιουργει προβλημα μονο με τα windows 7 το προκαλει στο λαπτοπ
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ασυμβατοτητα ειναι σιγουρα.το βασικο ειναι να βρουμε τι φταιει.drivers για την ασυρματη καρτα τους κατεβασες απο καποιο site εσυ η εκανες windows update να δεις αν υπαρχει κατι καλυτερο?για δες.
trelos3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ασυμβατοτητα ειναι σιγουρα.το βασικο ειναι να βρουμε τι φταιει.drivers για την ασυρματη καρτα τους κατεβασες απο καποιο site εσυ η εκανες windows update να δεις αν υπαρχει κατι καλυτερο?για δες. απο το σιτε της acer κατεβασα κατι drivers... acer aspire 5738G windows 7 home premium 64 bit
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 δεν περιμενα να μην ειναι acer.μια ζωη αυτη η εταιρεια μην πω την λεξη.για κανε apo to device manager να ψαξει να βρει αλλους drivers μπας και περασει τιποτε αλλο και παιξει.
trelos3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 δεν περιμενα να μην ειναι acer.μια ζωη αυτη η εταιρεια μην πω την λεξη.για κανε apo to device manager να ψαξει να βρει αλλους drivers μπας και περασει τιποτε αλλο και παιξει. http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/drivers απο εδω κατεβαζω προσπαθω να συνδεθω στο ρουτερ για να το κανω
VasKag Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 εγω σε ενα καινουριο v7 (απο οτε), περασα το τελευταιο firmware απο forthnet (8.2.7.7) και παρατηρω συχνα reboots. ξαναεβαλα το εργοστασιακο και τα reboots σταματησαν. συγχρονιζω και ελαφρως πιο ψηλα απο το παλιο μου ST585v6. για τα reboots να φταιει το firmware ή η συσκευη?
trelos3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 συνδεσου με καλωδιο δεν μου βρηκε τιποτα να κανω το wds τι ηταν που μ ειπες να κανω disable? κατι εγινε με το ρουτερ δεν μου πεταει αυτα τα ρεσταρτ πλεον με το φιρμ 8.2.6.5 κατι εκανα στο λαπτοπ κε εγινε τωρα θα δειξει μελλοντικα τι θα συμβει ευχαριστω πουλινο για τις συμβουλες αμα ειναι θα επανελθω για περαιτερω εξηγησεις ηταν μια ρυθμιση μεσα στα windows που εσβηναν την συσκευη δικτυου την εκαναν shut down το ξετικαρα και εστρωσε
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 εγω σε ενα καινουριο v7 (απο οτε), περασα το τελευταιο firmware απο forthnet (8.2.7.7) και παρατηρω συχνα reboots. ξαναεβαλα το εργοστασιακο και τα reboots σταματησαν. συγχρονιζω και ελαφρως πιο ψηλα απο το παλιο μου ST585v6. για τα reboots να φταιει το firmware ή η συσκευη? me to θεμα των reboots πολλα μπορει να φταινε.βαλε οποιο firmware σου παιξει καλυτερα.ειδικα στο θεμα wireless και reboot δεν μου βρηκε τιποτα να κανω το wds τι ηταν που μ ειπες να κανω disable? κατι εγινε με το ρουτερ δεν μου πεταει αυτα τα ρεσταρτ πλεον με το φιρμ 8.2.6.5 κατι εκανα στο λαπτοπ κε εγινε τωρα θα δειξει μελλοντικα τι θα συμβει ευχαριστω πουλινο για τις συμβουλες αμα ειναι θα επανελθω για περαιτερω εξηγησεις ηταν μια ρυθμιση μεσα στα windows που εσβηναν την συσκευη δικτυου την εκαναν shut down το ξετικαρα και εστρωσε εκτος απο wps υπαρχει και wds στο Telnet που μπηκες/ συνηθως στο device manager εχει μια επιλογη που σου λεει αν allow this computer to turn off this device to save power
VasKag Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 οταν λεμε reboot εννοουμε οταν σβηνουν ΟΛΑ τα λαμπακια ετσι? σαν να το κλεινεις απο το διακοπτη και να το ξανα ανοιγεις
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 yes .αλλο αποσυνδεση σβηνει broadband και ιντερνετ και αλλο reboot τα παντα .στο log το γραφει σαν kernel restart κατι τετοιο.
VasKag Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 απλως ηθελα να επιβεβαιωσω οτι οντως κανει reboot.
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ε ναι το Reboot απο το να χασει συγχρονισμο φαινεται.περα απο τα λαμπακια θα σε πεταξει απο το wireless η απο το ethernet θα βαλει network cable unplug κτλ.
trelos3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 me to θεμα των reboots πολλα μπορει να φταινε.βαλε οποιο firmware σου παιξει καλυτερα.ειδικα στο θεμα wireless και reboot εκτος απο wps υπαρχει και wds στο Telnet που μπηκες/ συνηθως στο device manager εχει μια επιλογη που σου λεει αν allow this computer to turn off this device to save power ειχε ενεργοποιηθει αυτο και μου δημιουργουσε προβληματα οκ τωρα και σημερα με πηρε και ο οτε μετα απο 15 ωρες μ εκανε reboot. αλλα με την αλλαγη του προφιλ πειραχτηκε το πινγκ και μου ανεβηκε στα 87 σε μερικα παιχνιδια και εφαρμογες απο τα 45-50 που κυμαινοτανε να τους ξαναπω να βαλουνε το σνρ και το προφιλ στα 24 mbps? τελικα μου ειπανε οτι θα μου την κανουν fast path την γραμμη για το πινγκ γιατι ανεβηκε 30 με 40 και οπως και να το κανουμε φενεται δοκιμασα και το 8.2.7.7 και ολα μελι γαλα μου ανεβηκε και 1 mbps παραπανω ο συγχρονισμος τψρα πειρμενω διαφορα με πινκ να δω τι γινεται απο παρασκευη θα εχω νεα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.