poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 στο ειπα πιο πανω οτι θα μπερδευτουν.μην τους λετε αποσυνδεσεις η κατι αλλο.και λιγα ποστ ποιο πανω αποσυνδεσεις ειχες γραψει καταλαθως.reboot ολο το ρουτερ για να κανταλαβουν οτι ειναι θεμα εξοπλισμου και οχι θεμα γραμμης.αλλιως το μονο που κανουν ειναι να ανεβαζουν το snr και να μειωνεται η ταχυτητα.
trelos3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 δικο μου λαθος εχω ρεσταρτ τουσ ελεγα στο ρουτερ εδω εγραφα λαθος ο αλλος καταλαβε λαθος.... ο καινουργιος που μιλησαμε σημερα το καταλβε με την πρωτη :P να ναι καλα το παιδι οσον αφορα για το wps ενοεις με το κουμπακι μπροστα?? γιατι αυτο απενεργοποιησα πατησα μια φορα το κουμπακι.... εκανα καλα? μεσα απο τελνετ?
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 οχι να κλεισεις το wireless.αλλα το wps. telnet 192.168.1.254 username Administrator με α κεφαλαιο password τιποτα εκτος αν τα εχεις αλλαξεις γραφεις menu και enter πας στο wireless kai enter μετα wps enter μετα config και enter μετα στο state και enter.βελακιπανω η κατω να παει στο disable patas enter μετα με το tab ok ok na xanaβγεις στην αρχη μετα πατας cancel cancel να σε βγαλει στην αρχικη αρχικη πριν πατησεις menu και εκει saveall και enter και μετα δες αν εχεις reboot οταν συνδεεις πανω την παραξενη συσκευη
trelos3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 μου εχει home network μετα επιλογη wireless(thomson wlan) και εκει μπορω να πατησω μονο configure και details και το κουμπακι ποτε μου δεν μ αναβε πρασινο ι πορτοκαλι ι κοκκινο
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ telnet ΟΧΙ ΑΠΟ WEB INTERFACE
trelos3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ telnet ΟΧΙ ΑΠΟ WEB INTERFACE οποτε κοιμαμε ολορθος και καλως φωναζεις :P μισο απο αυτην την ιp μπαινω που λες ανοιγω chrome και βαζω αυτην την ip και συνεχιζω
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 οχι ανοιγεις παραθυρο command prompt κοινως dos και γραφεις με τα δαχτυλακια σου.χεχε
trelos3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 οχι ανοιγεις παραθυρο command prompt κοινως dos και γραφεις με τα δαχτυλακια σου.χεχε παταω telnet 192.168.1.254 και δεν κανει τπτ στο cmd
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 δεν γινεται εκτος αν εχεις αλλαξει Ip στο thomson θα πατησειςκαι enter εννοειται.
trelos3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 δεν γινεται εκτος αν εχεις αλλαξει Ip στο thomson θα πατησειςκαι enter εννοειται. μου λεει
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 στα vista και στα 7 δεν υπαρχει η εντολη telnet .πρεπει να την περασεις απο το add remove windows componets η να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα οποτ το Putty
trelos3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 στα vista και στα 7 δεν υπαρχει η εντολη telnet .πρεπει να την περασεις απο το add remove windows componets η να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα οποτ το Putty τι μαθενει κανεις το ενεργοποιησα απο τα γουιντους ποπο εχω μεινει.... τι εκανα πραγματικα δεν ηξερα αυτο οτι υπαρχει :P τενκς θα το δοκιμασω τωρα και θα σου πω
trelos3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 οκ δεκα γραμματα. ??? δεν το πιασα πολλα παραπανω ξερεις οχι μονο 10
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 to δεκα γραμματα ηταν απλα το οκ.για να γινει ποστ μια απαντηση θελει 10 γραμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.