trelos3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 εκλεισα το wps σταματησαν τα ρεσταρτ συνδεομαι με εθερνετ πλεον οριστε μια εικονα Link ρεσετ το ρουτερ απο μονο του κανει δεν εξηγητε παντως... τους ξαναπηραπ αλι τηλεφωνο και τουσ ειπα να επισπευσουν
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 με 38,5 attenuation δυσκολο να επαιζε 15 mbit η γραμμη.συνηθως αυτοι που ειναι 40 attenuation παιζουν κοντα στα 8 με 6 margin οχι 9 που δινει ο οτε.δες για τα restart παντως τι γινεται.αν τωρα ειναι τοσο χαλια το καλωδιο και για αυτο το attenuation δειχνει αλλα ντι αλλων αυτο ειναι αλλο.πες μου αν συνεχισαν οι αποσυνδεσεις αφου εκλεισες to wps.
trelos3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 με 38,5 attenuation δυσκολο να επαιζε 15 mbit η γραμμη.συνηθως αυτοι που ειναι 40 attenuation παιζουν κοντα στα 8 με 6 margin οχι 9 που δινει ο οτε.δες για τα restart παντως τι γινεται.αν τωρα ειναι τοσο χαλια το καλωδιο και για αυτο το attenuation δειχνει αλλα ντι αλλων αυτο ειναι αλλο.πες μου αν συνεχισαν οι αποσυνδεσεις αφου εκλεισες to wps. σταματησαν αλλα εκανε ρεσταρτ χωρις δεν ξερω το λογο.... παντως τωρα σταθεροποιηθηκε λιγο. ναι αλλα γιατι με την φορθνετ συγχρονιζοταν στα 12-15 παντοντε.... δεν μπορω να το καταλαβω τα καλωδια του σπιτιου ειναι καλα καινουργια πολυκατοικια τωρα του καφαο δεν ξερω.... αν τους πω δηλαδη να μ αλλαξουν συνδεσμολογια θα αλλαξει τιποτα? ι να τους πω να αλλαξουν πακετο αντι να πληρωνω 24 να πληρωνω για 12 πολλες αποριες μαζεμενες :P
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 σταματησαν αλλα εκανε ρεσταρτ χωρις δεν ξερω το λογο.... παντως τωρα σταθεροποιηθηκε λιγο. ναι αλλα γιατι με την φορθνετ συγχρονιζοταν στα 12-15 παντοντε.... δεν μπορω να το καταλαβω τα καλωδια του σπιτιου ειναι καλα καινουργια πολυκατοικια τωρα του καφαο δεν ξερω.... αν τους πω δηλαδη να μ αλλαξουν συνδεσμολογια θα αλλαξει τιποτα? ι να τους πω να αλλαξουν πακετο αντι να πληρωνω 24 να πληρωνω για 12 πολλες αποριες μαζεμενες :P 12 να ηταν πιο λογικο.15 δυσκολο.για να δουν αν φταιει το σπιτι θα δοκιιμασουν κατω στον κατανεμητη να δουν ποσο συγχρονιζει.δεν ξερω αν εχουν 12 αρι πακετο.δες αν θα κανει γενικα restarts με το wps κλειστο.
trelos3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 ειχαν ερθει επανηλημενα και ελεγαν ιστοριες για αγριους μια αλλαξαν καλωδια γιατι ειχαν προβλημα την αλλη μας εκοψαν την αναγνωριση γιατι δημιουργουσε προβλημα.... και μου λεει οτι δεν εχω προβλημα κανενα αλλα γιατι να πληρωνω συνδεση 24 τουσ απαντησα οταν δεν μπορω να την αξιοποιησω... μου λενε δεν φταιμε κε το καλυτερο ξερεις πιο ειναι στον οτε που πηγα μου ειπανε οτι θα ξεπερναω την ταχυτητα που εια με φορθνετ και θα φτανω ακομα και 20.... τα ρεσταρτ εφτιαξαν αλλα μαλλον θα προβω σε αγορα νεου ρουτερ γτ δεν βολευει το λαπτοπ με καλωδιο....οποτε τι με συμβουλευεις να κανω με την γραμμη? να τους πω να μου αλλαξουν συνδεσμολογια και να ερθουν να μετρησουν? και αν δεν καταφερω να φτιαξω τα πραγματα με το wireless να παρω νεο μοντεμ?αν ναι πιο? ευχαριστω εκ τον προτερων οι απαντησεις σου με σωζουν.... γιατι ειμαι newbie δεν τα παω καλα με τα ρουτερς... ολα προβληματικα βγαινουν απο τον οτε....
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 παραξενο παντως να τρως τοσα restart.εγω θα δοκιμαζα επισης και αλλα firmware για το Thomson.επισης θα δοκιμαζα με αλλο κλειδωμα και σε πρωτοκολλο b.ο οτε για να παρει πισω πελατη θα σου πει οτι μπορεις να παιξεις και στα 30.απο την forthnet Πιο γρηγορα να παιξει δυσκολα διοτι εχουν snr 9 και οχι 6.και για αυτο σπανια θα δεις και πελατη οτενετ να παιζει με 1021 Upload οταν στην forthnet to 99 τις 100 παιζει 1021 λογω του 6 margin.αστους να ερθουν να μετρησουν εισαγωγη και βλεπεις.δεν ξερω αν θα σου αλλαξουν καλωδιο γιατι για τον οτε 38,5 attenuation και 7,5 mbit ειναι φυσιολογικο.απο την αλληξ μετα το Thomson πας σε netgear με λιγα πιο λεφτα παραπανω ειτε αν θες λιγο πιο ακριβο zyxel η αν θες λιγο πιο ακριβο μετα πας vigor.το βασικο ειναι να μην εχεις αποσυνδεσεις με αλλα ρουτερ λογω του λιγο μεγαλου attenuation
trelos3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 μου ειπανε να σου φερουμε ενα αλλο ρουτερ.... thomson και τους λεω τι να το κανω ... αφου ειναι προβληματικα με το γουαι φαι δεν το εχετε καταλαβει και μ λεει δεν ειναι ολα καλα του λεω εσυ ξερεις καλυτερα... αμα μου φερουν παλι το ιδιο ρουτερ ε οκ.... και δημιουργηθουν ξανα τα προβληματα... μπορεις να μ δωσεις κανενα λινκ για καλο ρουτερ που δεν τρψει αποσυνδεσεις? ι πρεπει να δοκιμαζω??? δηλαδη ετσι και τους πω να αλλαξουν λες να μου πειραξουν ταχυτητα και να τρωω αποσυνδεσεις να με κατεβασου στα 30? δεν εχει β.ο εχει b.g b δεν βλεπω β.ο Link ειναι καλο?
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 μου ειπανε να σου φερουμε ενα αλλο ρουτερ.... thomson και τους λεω τι να το κανω ... αφου ειναι προβληματικα με το γουαι φαι δεν το εχετε καταλαβει και μ λεει δεν ειναι ολα καλα του λεω εσυ ξερεις καλυτερα... αμα μου φερουν παλι το ιδιο ρουτερ ε οκ.... και δημιουργηθουν ξανα τα προβληματα... μπορεις να μ δωσεις κανενα λινκ για καλο ρουτερ που δεν τρψει αποσυνδεσεις? ι πρεπει να δοκιμαζω??? δηλαδη ετσι και τους πω να αλλαξουν λες να μου πειραξουν ταχυτητα και να τρωω αποσυνδεσεις να με κατεβασου στα 30? δεν εχει β.ο εχει b.g b δεν βλεπω β.ο Link ειναι καλο? μπορει να σου φερουν Thomson v8.β.μπορει να μην στο κανει με αλλο thomson. το zyxel ειναι πολυ καλο απλα ελπιζω να σου ειναι και σταθερο.να μην εχεις αποσυνδεσεις.ο οτε μπορει και να σου αλλαξει απερχομενο δικτυο και να παιξεις καλυτερα μπορει και το ιδιο μπορει και χειροτερο.μπορει να μην κανει τιποτα απο ολα αυτα και αμα εχεις αποσυνδεσεις (αποσυνδεσεις οχι Reboot)εσυ εχεις reboot να σου αλλαξει snr για πιο σταθερα.θα πεσει η ταχυτητα βεβαια. δεν ειπα β.ο .ειπα να βαλεις b πρωτοκολλο. σορρυ αν εγραψα κατι αλλο. b εννοουσα
trelos3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 μπορει να σου φερουν Thomson v8.β.μπορει να μην στο κανει με αλλο thomson. το zyxel ειναι πολυ καλο απλα ελπιζω να σου ειναι και σταθερο.να μην εχεις αποσυνδεσεις.ο οτε μπορει και να σου αλλαξει απερχομενο δικτυο και να παιξεις καλυτερα μπορει και το ιδιο μπορει και χειροτερο.μπορει να μην κανει τιποτα απο ολα αυτα και αμα εχεις αποσυνδεσεις (αποσυνδεσεις οχι Reboot)εσυ εχεις reboot να σου αλλαξει snr για πιο σταθερα.θα πεσει η ταχυτητα βεβαια. δεν ειπα β.ο .ειπα να βαλεις b πρωτοκολλο. σορρυ αν εγραψα κατι αλλο. b εννοουσα χμμμ καταλαβα ελπιζω να μου φερουν αλλο ακομα βρισκοντε στον ψηφιακο ελεγχο....
trelos3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 μπορει να μην σου το αλλαξουν καν . ευχαριστω για την πολυτιμη σου βοηθεια θα επιστρεψω να σου πω περετερω οταν με το καλω το νιωσουν να εποικινωνησουν μαζι μου....
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 οκ οτι χρειαστεις και μπορω να βοηθησω μου λες.
Antonis3d Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να κάνω reset το ρούτερ αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν θυμάμε τους κωδικούς που μου είχε δώσει η forthnet και το email. Γίνετε να τα βρω από κάπου άμα δεν μπορώ να μπω στο menu του ρούτερ?
trelos3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Καλημερα. πηρα τον οτε σημερα γιατι ενα τηλεφωνο εν αξιωθηκαν να παρουν να μου πουν τι εφτιαξαν τους ρωτησα τι εκαναν και μου λεει το παλικαρι σαν κατεβασαμε το λιν προφιλ για να μην εχετε αποσυνδεσεις και τους λεω μα εγω δεν εχω αποσυνδεσεις το ρουτερ εχει προβλημα και μου λεει καλα θα το δηλωσουμε ως βλαβη και μ αρεσει που τους το πα κε το τονισα ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!τωρα θα περιμενω αλλη μια εβδομαδα... ωραιος ο οτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.