poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 στην πραξη δεν χρειαζεται hard reset.εγω συνηθως το κανω μετα το firmware το hard reset:P .επισης δεν χρειαζεται να βγαλεις το καλωδιο τηλεφωνου απο πανω.
antonl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Yeap ούτε εγώ το κάνω το hard reset. Απλά το ανέφερα σαν πιο ασφαλή προσέγγιση μιας και προτείνεται
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 το Thomson κανει copy to configuration στο νεο firmware Μετα.εγω καλου κακου παντα το κανω μετα reset defaults μηπως κατι στο configuration δεν παιζει στο πιο νεο firmware για να εχω το κεφαλι μου ησυχο
nikos1071 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ antonl για το συνοπτικό οδηγό και σένα poulinos για τις επιπλέον διευκρινίσεις... Θα το κάνω σε λίγο και ελπίζω να μην έχω τίποτα προβλήματα.
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 δεν μπορεις να brickareis Το Thomson ακομα και να το θες.εχω δοκιμασει να του περασω μισο firmware να δω αν brickarei δοκιμασα αλλη φορα να το περασω Wireless αλλα μπα δεν καταλαβαινει.
nikos1071 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν, όλα καλά με το update... έγινε εύκολα... δύο ερωτησούλες... έχει αλλάξει χρήση/λειτουργία το μπροστινό κουμπί του router? Παλιά μου ανοιγόκλεινε το wifi, τώρα το wifi είναι μόνιμα ανοικτό. Όταν πάτησα ο μπροστινό κουμπί, αυτό άρχισε να αναβοσβήνει ως πορτοκαλί, μετά από λίγο κόκκινο και μετά έσβησε... το φωτάκι όμως του wifi είναι πράσινο. πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω? Η δεύτερη ερώτηση έσχει να κάνει με το security του wireless access point. Έχω ως ρυθμίσεις: Broadcast Network Name: Yes Allow New Devices: New stations are allowed (via registration) Security Mode: WPA-PSK WPA-PSK Preshared Key: XXXXXXXX (έχει κωδικό) WPA-PSK Encryption: TKIP+AES WPA-PSK Version: WPA+WPA2 Είναι αρκετά αυτά για την ασφάλεια μου? Ευχαριστώ για το χρόνο σας
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 μπορεις να βαλεις κλειδωμα wpa2 σκετο αλλα για μενα για να εισαι πιο συμβατος ασε και wpa+wpa2.αν το βαλεις wpa2 και ολα συνδεονται wpa2 τοτε αστο εκει,το μπροστινο κουμπι δεν κλεινει το wifi.το μπροστινο κουμπι πλεον κανει wps.σαν αυτοματη συνδεση για οποια συσκευη υποστηριζει wps. για να κανει οτι εκανε παλια αν θυμαμαι καλα πρεπει να καταργησεις το wps μεσα απο telnet εντολες.για μενα παντως το κλεινεις η οχι ενα και το ιδιο.το κινητο θα μας καψει οχι το wireless. telnet 192.168.1.254 μετα username Administrator password τιποτα εκτος αν εχεια αλλαξει κατι μετα γραφεις menu μετα πας wireless μετα wps κτλ κτλ
nikos1071 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ φίλε poulinos ... συμφωνώ με αυτό που λες, αλλά επειδή το κινητό ούτως ή άλλως έχει γίνει αναγκαίο κακό, κοιτάμε να κόψουμε ακτινοβολία από όπου μπορούμε... όταν βρω λίγο χρόνο θα το κοιτάξω ... νομίζω αρκετά ασχολήθηκα με αυτό σήμερα... ελπίζω να είναι σταθερό γιατί βλέπω να μου κάνει μερικές αποσυνδέσεις κυρίως στο browsing.... στο torrent είναι σταθερό.
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 εγω που το εχω περασει σε ενα δευτερο ρουτερ μου παιζει Jet.προσπαθηστε να κλεινετε κανα dect phone και κανα κινητο το βραδυ.
trelos3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω ενα προβλημα με το ρουτερ.το αναβαθμισα στο τελευταιο firmware 8.2.7.7 αλλα παλι συνεχιζει και κανει ρεσταρτ απανωτα ειτε συνδεω δεκτοπ ειτε λαπτοπ μεσω wi-fi δεν ξερω τι γινεται ετσι μου ερχετε να το αρπαχω και να το σπασω στον τοιχο...παιζω ονλινε παιχνιδια ι browsing στο νετ το ιδιο και απο αυτο τρωει φρικες .... στην αρχη αναβοσβηνουν το ethernet,wireless λαμπακια μετα μενουν κλειστα και μετα ρεσταρτ το ρουτερ στιςς αρχες ολα δουλευαν ρολοι τωρα τελευταια μου το κανει και ενω εχω ταχυτητα 24 mbps εστω και θεωρητικη συγχρονιζει πολυ πιο κατω στα 7.... και παει λεγοντας....οταν ημουν στην forthnet συγχρονιζε στα 15 mbps με το ιδιο ρουτερ και αφοτου μπηκα στον οτε γ...... ο διας Link καμια απαντηση παιδια???
Antonis3d Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Έκανα και εγώ update στο τελευταίο firmware και συνδέομαι κανονικά internet(προφανώς) αλλά δεν μπορώ να μπω στο menu του router. Βάζω τα στοιχεία που είχα παλαιώτερα αλλά δεν τα δέχετε, δοκίμασα Administrator κ pass κενό αλλά ούτε αυτό το δέχετε. Είμαι σίγουρος πως βάζω τον σωστό κωδικό. Καμιά ιδέα?
trelos3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 καντο ενα ρεσετ και ξαναπερνα κωδικους και ολα απο την αρχη θα εχει φαει σκαλωμα.μην ανχωνεσε.εγω γιατι οταν συνδεω καπια αλλη συσκευη τρωω ρεσταρτ μπορει να μ εξηγησει κανεις? και δεν φτιαχνει με τιποτα ουτε με αυτα που εχει παραθεσει πιο πανω ενας συμφορουμιτης μας.... αμαγκαστικα και πηρα τον οτε τηλεφωνο να μου στειλουν αλλο ρουτερ το βαλανε σαν βλαβη και ως την τριτη τεταρτη θα ξερω αν ομως εχετε καμια ιδεα τι λετε¨)
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω ενα προβλημα με το ρουτερ.το αναβαθμισα στο τελευταιο firmware 8.2.7.7 αλλα παλι συνεχιζει και κανει ρεσταρτ απανωτα ειτε συνδεω δεκτοπ ειτε λαπτοπ μεσω wi-fi δεν ξερω τι γινεται ετσι μου ερχετε να το αρπαχω και να το σπασω στον τοιχο...παιζω ονλινε παιχνιδια ι browsing στο νετ το ιδιο και απο αυτο τρωει φρικες .... στην αρχη αναβοσβηνουν το ethernet,wireless λαμπακια μετα μενουν κλειστα και μετα ρεσταρτ το ρουτερ στιςς αρχες ολα δουλευαν ρολοι τωρα τελευταια μου το κανει και ενω εχω ταχυτητα 24 mbps εστω και θεωρητικη συγχρονιζει πολυ πιο κατω στα 7.... και παει λεγοντας....οταν ημουν στην forthnet συγχρονιζε στα 15 mbps με το ιδιο ρουτερ και αφοτου μπηκα στον οτε γ...... ο διας Link καμια απαντηση παιδια??? το εχεις κανει τελειως reset to factory defaults και ακομα το κανει?β. δοκιμασες να κλεισεις το wps μπας και σταματησει να το κανει?κλεινει απο Telnet .αμα θες βοηθεια μου λες. ξεφτιλα απο 15 να πας στα 7. Έκανα και εγώ update στο τελευταίο firmware και συνδέομαι κανονικά internet(προφανώς) αλλά δεν μπορώ να μπω στο menu του router. Βάζω τα στοιχεία που είχα παλαιώτερα αλλά δεν τα δέχετε, δοκίμασα Administrator κ pass κενό αλλά ούτε αυτό το δέχετε. Είμαι σίγουρος πως βάζω τον σωστό κωδικό. Καμιά ιδέα? reset defaults και ξανασεταρε το απο την αρχη καντο ενα ρεσετ και ξαναπερνα κωδικους και ολα απο την αρχη θα εχει φαει σκαλωμα.μην ανχωνεσε.εγω γιατι οταν συνδεω καπια αλλη συσκευη τρωω ρεσταρτ μπορει να μ εξηγησει κανεις? και δεν φτιαχνει με τιποτα ουτε με αυτα που εχει παραθεσει πιο πανω ενας συμφορουμιτης μας.... αμαγκαστικα και πηρα τον οτε τηλεφωνο να μου στειλουν αλλο ρουτερ το βαλανε σαν βλαβη και ως την τριτη τεταρτη θα ξερω αν ομως εχετε καμια ιδεα τι λετε¨) επειδη μου λες οτι το κανει οταν συνδεεις αλλη συσκευη δοκιμασε να κλεισεις το wps/
trelos3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 το εχεις κανει τελειως reset to factory defaults και ακομα το κανει?β. δοκιμασες να κλεισεις το wps μπας και σταματησει να το κανει?κλεινει απο Telnet .αμα θες βοηθεια μου λες. ξεφτιλα απο 15 να πας στα 7. οντως ξεφτιλα τελικα το ρουτερ κακαρωσε τα εκανε συνεχεια το εβγαλα εβαλα ενα αλλο που μ εδωσε ο οτε αλλα κε παλι συγχρονιζει στα 7.... που κανονικα η γραμμη μου δεχεται 15 μβπσ πετρημενη απο ανθρωπο της forthnet μολις με παρουν απο τον οτε οποτε το θυμηθουν θα τους πω επειδη συγχρονιζω χαμηλα να μου αλαξουν την καλωδιωση ξερεις περι αυτου τπτ να με μεταφερουν σε αλλο κουτι γινεται? και αν ναι θα φτιαξει? πριν λιγο εγραψα οτι εφτιαξε μολις εβαλα το ρουτερ το καινουργιο τελικα τπτ παλι τα ιδια και το κενουργιο τα εκανα ολα ρεσετ οπως μου ειπες τπτ και παλι γιατι να ειναι τοσο ξεφτιλες το δηλωσα ως βλαβη απο χθες και δεν με πηραν ενα τηλφωνο να ενδιαφερθοουν ςραια εξυπηρετηση
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 οντως ξεφτιλα τελικα το ρουτερ κακαρωσε τα εκανε συνεχεια το εβγαλα εβαλα ενα αλλο που μ εδωσε ο οτε αλλα κε παλι συγχρονιζει στα 7.... που κανονικα η γραμμη μου δεχεται 15 μβπσ πετρημενη απο ανθρωπο της forthnet μολις με παρουν απο τον οτε οποτε το θυμηθουν θα τους πω επειδη συγχρονιζω χαμηλα να μου αλαξουν την καλωδιωση ξερεις περι αυτου τπτ να με μεταφερουν σε αλλο κουτι γινεται? και αν ναι θα φτιαξει? πριν λιγο εγραψα οτι εφτιαξε μολις εβαλα το ρουτερ το καινουργιο τελικα τπτ παλι τα ιδια και το κενουργιο τα εκανα ολα ρεσετ οπως μου ειπες τπτ και παλι γιατι να ειναι τοσο ξεφτιλες το δηλωσα ως βλαβη απο χθες και δεν με πηραν ενα τηλφωνο να ενδιαφερθοουν ςραια εξυπηρετηση δεν σε πανε σε αλλο κουτι.απλα σου δινοθυν αλλο ζευγαρι.γραψε στα ποσα συγχρονιζει ακριβως και με τι margin attenuation. εκτος αν φταιει κατι στην καλωδιωση του σπιτιου.αν κανει reset ολο το ρουτερ παντως δεν φταιει η γραμμη αλλα το ρουτερ.τι νεο ρουτερ σου εδωσαν ?Thomson παλι? εκλεισες wps απο telnet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.