Προς το περιεχόμενο

Firmware update σε Speedtouch 585 v7

antonl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με αφορμή αυτό το post, έχουμε ιδέα τι υποτίθεται πως κάνει το κουμπάκι αυτό με τα νεότερα firmware; Αναβοσβήνει ένα πορτοκαλί λαμπάκι αλλά κατά τ άλλα τίποτα...

Δημοσ.

το μπροστινο κουμπακι στα παλια firmware ανοιγοκλεινε το wireless.στα καινουρια ειναι το wps .για να παιξει αυτο θες βεβαια να υποστηριζει και η καρτα σου wps.πατας το κουμπακι βαζεις την καρτα σου σε wps και δεν παιρνας ουτε κωδικο ουτε τιποτα.

Δημοσ.
Μόλις το βάλα το 8.2.7.7. Κλείδωσα περίπου 1mbit πάνω. Η σταθερότητα του θα δείξει ;)

Εχω forthnet kai Thomson 585v7.4.2.7 δουλέυει πολύ καλά, χωρίς προβλήματα. Αν δοκιμάσω να αναβαθμίσω μέσω του forthneτ wizard είναι εύκολο να γυρίσω πίσω?

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Πέρασα και εγώ σήμερα το firmware από την forthnet.Λογότυπο εμένα μου βγάζει κανονικά πάνω δεξιά.Το πρόβλημα είναι άλλο όμως.Μόλις κάνω enable το firewall πέφτει η σύνδεση!:confused: Λέτε να είναι τυχαίο;;;

Έχετε ανάλογο πρόβλημα;;;

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά.

Πέρασα και εγώ σήμερα το firmware από την forthnet.Λογότυπο εμένα μου βγάζει κανονικά πάνω δεξιά.Το πρόβλημα είναι άλλο όμως.Μόλις κάνω enable το firewall πέφτει η σύνδεση!:confused: Λέτε να είναι τυχαίο;;;

Έχετε ανάλογο πρόβλημα;;;

ναι βγαζει λογοτυπο forthnet.ισως να εχει καμια customia forthnet.κατα τα αλλα νομιζω στα Thomson οτι οταν ανοιγεις το firewall κανει ενα disconnect .ισως για να κανει apply Καποια rulez.προχτες το ειδα σε ενα thomson αλλα νομιζω ηταν 784 οχι 585 αλλο λογικα το ιδιο ισχυει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συγνώμη που ανοίγω ξανά το θέμα αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετος και κάτοχος ενός 585ν7από forthnet με 7.4.2.7 από τη μάνα του, υπάρχει κάπου ένας αναλυτικός οδηγός βήμα προς βήμα για την αναβάθμιση του firmware?

Κατέβασα από το site της forthnet το τελευταίο firmware αλλά τα βήματα του οδηγού της είναι λίγο ασαφή... πχ πρέπει να το αποσυνδέσω από τη γραμμή πριν το hard reset? κάπου διάβασα για static ip στο pc πριν την αναβάθμιση, που βοηθάει αυτό? Ευχαριστώ για το χρόνο και ζητάω την κατανόηση σας για την άγνοια μου.

Δημοσ.

θα ηταν και καλο αν μπορουσες να γραψεις με εντολες telnet Πως μπορει καποιος να κλεισει το wps.χωρις να χρειαστει δηλαδη να φορτωσει κατι.

Δημοσ.

Συγνώμη που ανοίγω ξανά το θέμα αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετος και κάτοχος ενός 585ν7από forthnet με 7.4.2.7 από τη μάνα του, υπάρχει κάπου ένας αναλυτικός οδηγός βήμα προς βήμα για την αναβάθμιση του firmware?

Κατέβασα από το site της forthnet το τελευταίο firmware αλλά τα βήματα του οδηγού της είναι λίγο ασαφή... πχ πρέπει να το αποσυνδέσω από τη γραμμή πριν το hard reset? κάπου διάβασα για static ip στο pc πριν την αναβάθμιση, που βοηθάει αυτό? Ευχαριστώ για το χρόνο και ζητάω την κατανόηση σας για την άγνοια μου.

- Βγάζεις το καλώδιο του τηλεφώνου.

- Απενεργοποιείς software/hardware firewalls

- Αφήνεις πάνω μόνο το pc μέσω του οποίου θα κάνεις το update

- Κάνεις hard reset

- Βάζεις static ip στο pc αυτό

IP: 192.168.1.64

Subnet Mask: 255.255.255.0

Default Gateway: 192.168.1.254

- Κάνεις το update

- Βάζεις στο auto της ρυθμίσεις για ip (αν θες)

Static ip βάζεις γιατί αλλιώς κατά το update θα χαθεί η επικοινωνία pc-router.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...