basilis222 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά κάτι ανακάλυψα στο iPhone και αυτο είναι και άλλο ένα εσωτερικό ήχειο. Ακουστε, βάζω και παίζει το Alejandro της lady gaga κανονικά στο μεγάλο ήχειο και βάζω το Shazam για να το αναγνωρισή και στην εγραφή σταματάει να παίζει απο το μεγάφονο (έβαλα το αυτί μου) και ξαφνικά ο ήχος Ακουγετε "μπουκομενος" και να τον ακούω μέσα απο το jack του iPhone (Όχι απο το μεγάφονο κάτω δεξιά) αυτο λογικά είναι δεύτερο ήχειο; Πρέπει να το βγάλω και βίντεο για να το δείτε; (Όχι τώρα βέβαια το προι) το Έχει προσέξει κανείς; Για δοκιμάστε το με το ίδιο τραγούδι στα αλλα δεν Ακούγετε δεν ξέρω Γιατί. Τι να είναι; Δωκιμαστε το και Πείτε μου για να μην ανησυχώ ότι τα "παίξε" το ήχειο. Αν δεν το κάνει σε εσάς,το προι θα βάλω βίντεο.
basilis222 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Λάθος σε ΟΛΑ (τα Τραγούδια) το κάνει. Μήπως είναι το μπάσο; αλλα Ακουγετε πόλλη σηγά.
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 για να καταλαβω, βαζεις να παιξει το τραγουδι στο iphone, και ταυτοχρονα πατας να στο αναγνωρισει το shazam του ιδιου iphone?
kostastnt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μήπως ακούγεται από το ακουστικό που ακουμπάει στο αυτί σου όταν μιλάς?
panospc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Το δοκίμασα στο 3GS. Από το ακουστικό που μιλάς ακούγεται...
basilis222 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μήπως ακούγεται από το ακουστικό που ακουμπάει στο αυτί σου όταν μιλάς? Ναι απο εκεί ακούγετε.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το iPhone έχει ένα speaker και ένα μικρόφωνο τα οποία βρίσκονται στο κάτω μέρος. Έτσι είναι σε όλα τα μοντέλα iPhone.
basilis222 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το iPhone έχει ένα speaker και ένα μικρόφωνο τα οποία βρίσκονται στο κάτω μέρος. Έτσι είναι σε όλα τα μοντέλα iPhone. Αυτο το ξέρω αν διαβαζες τι λέω πιο πάνω θα καταλάβεις.
gs20309 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Επίσης αν δοκιμάσεις να κλείσεις το ηχείο με το δάχτυλό σου πάλι ακούγεται μουσική από πάνω. ΛΕΜΕ τωρα, μήπως ο ήχος διαχέεται προς όλες τις κατευθύνσεις κ άρα ακούγεται κ από μέσα? Κ μήπως αν προσπαθήσω να περάσω το πόδι μου πάνω από το κεφάλι μου στέκοντας στο ένα πόδι, κ κοιτάξω τον ουρανό ίσως με κουτσουλίσει ένα περιστέρι πριν προλάβω να το κάνω.. αυτό κ αν θα ήταν bug.. κατάλαβες..? την ίδια ακριβώς σημασία έχει, μη ξεγελιέσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.