Προς το περιεχόμενο

Το iPhone 4 έχει δεύτερο εσωτερικό ήχειο;

basilis222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κάτι ανακάλυψα στο iPhone και αυτο είναι και άλλο ένα εσωτερικό ήχειο. Ακουστε, βάζω και παίζει το Alejandro της lady gaga κανονικά στο μεγάλο ήχειο και βάζω το Shazam για να το αναγνωρισή και στην εγραφή σταματάει να παίζει απο το μεγάφονο (έβαλα το αυτί μου) και ξαφνικά ο ήχος Ακουγετε "μπουκομενος" και να τον ακούω μέσα απο το jack του iPhone (Όχι απο το μεγάφονο κάτω δεξιά) αυτο λογικά είναι δεύτερο ήχειο; Πρέπει να το βγάλω και βίντεο για να το δείτε; (Όχι τώρα βέβαια το προι) το Έχει προσέξει κανείς; Για δοκιμάστε το με το ίδιο τραγούδι στα αλλα δεν Ακούγετε δεν ξέρω Γιατί. Τι να είναι;

Δωκιμαστε το και Πείτε μου για να μην ανησυχώ ότι τα "παίξε" το ήχειο.

Αν δεν το κάνει σε εσάς,το προι θα βάλω βίντεο.

Δημοσ.

Το iPhone έχει ένα speaker και ένα μικρόφωνο τα οποία βρίσκονται στο κάτω μέρος. Έτσι είναι σε όλα τα μοντέλα iPhone.

Δημοσ.
Το iPhone έχει ένα speaker και ένα μικρόφωνο τα οποία βρίσκονται στο κάτω μέρος. Έτσι είναι σε όλα τα μοντέλα iPhone.

Αυτο το ξέρω αν διαβαζες τι λέω πιο πάνω θα καταλάβεις.

Δημοσ.

Επίσης αν δοκιμάσεις να κλείσεις το ηχείο με το δάχτυλό σου πάλι ακούγεται μουσική από πάνω. ΛΕΜΕ τωρα, μήπως ο ήχος διαχέεται προς όλες τις κατευθύνσεις κ άρα ακούγεται κ από μέσα? Κ μήπως αν προσπαθήσω να περάσω το πόδι μου πάνω από το κεφάλι μου στέκοντας στο ένα πόδι, κ κοιτάξω τον ουρανό ίσως με κουτσουλίσει ένα περιστέρι πριν προλάβω να το κάνω.. αυτό κ αν θα ήταν bug..

κατάλαβες..? την ίδια ακριβώς σημασία έχει, μη ξεγελιέσαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...