kmpoukouvalas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Σκέπτομαι και εγώ να αγοράσω έναν ssd της ocz συγκεκριμένα. Ο συγκεκριμένος δίσκος έχει ΜTBF 1,500,000 ώρες. Έχω διαβάσει και ακούσει ότι στα μειονεκτήματα των ssd συμπεριλαμβάνεται ο μειωμένος χρόνος ζωής αυτών των δίσκων. Αν κάποιος κάνει την διαίρεση 1,500,000 ώρες για να βρει σε πόσες μέρες αντιστοιχούν θα βρει 62.500 συνεχόμενης λειτουργιάς πριν (πιθανόν) αχρηστευτεί ο δίσκος. σε μήνες 2.083 σε χρόνια 12 Έχω λάβει υπ’ όψιν μου πως όσο περισσότερο γεμίζει ένας δίσκος με δεδομένα τόσο μειώνετε το ΜTBF. Έστω πως μειώνεται 50% συζητάμε για 6 χρόνια συνεχόμενη λειτουργιάς Κατά την δική μου κρίση ένας δίσκος είτε μηχανικός είτε ssd αν μου κρατήσει 6 χρόνια θα είμαι υπερευχαριστημένος. Είναι σωστοί οι υπολογισμοί μου η κάπου το έχω χάσει;
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Η ώρες ουσιαστικά είναι κοροϊδία,αφού μπορεί να θεωρούν και το sleep mode λειτουργία,αυτό που λέει κάτι είναι οι κύκλοι εγγραφής,μετά από πόσες εγγραφές/διαγραφές στο ίδιο σημείο θα βγάλει πρόβλημα αυτό το σημείο,αν και αυτούς δεν μπορείς να τους μετατρέψεις σε πραγματικά νούμερα.
kmpoukouvalas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Η ώρες ουσιαστικά είναι κοροϊδία,αφού μπορεί να θεωρούν και το sleep mode λειτουργία,αυτό που λέει κάτι είναι οι κύκλοι εγγραφής,μετά από πόσες εγγραφές/διαγραφές στο ίδιο σημείο θα βγάλει πρόβλημα αυτό το σημείο,αν και αυτούς δεν μπορείς να τους μετατρέψεις σε πραγματικά νούμερα. Ποιος ειναι ο Αγγλικός όρος για τις εγγραφές/διαγραφές στο ίδιο σημείο. Τουλάχιστων να μπορώ να συγκρίνω με άλλους δίσκους.
kmpoukouvalas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Βρηκα και αρκετες απαντησεις στις ερωτησεις μου σχετικα με το write cycle εδω http://www.guru3d.com/article/ocz-vertex-2-ssd-review/2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.