probe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αυτή που δείχνεις είναι καθοδικού σωλήνα δεν είναι lcd
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αυτή που δείχνεις είναι καθοδικού σωλήνα δεν είναι lcd Ναι,και είναι και δυνατός μαγνήτης αντί για ηχείο.
probe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 οκ. δηλαδη τι ακριβως προβλημα θα δειξει η οθονη; εχω μια hp w17e.θυμαμαι σε μια παλια crt που ειχα ειχε γινει μωβ σε καποια σημεια δεξια απο μαγνητη,ειναι ιδιες με αυτες των υγρων κρυσταλλων δηλαδη; Οι lcd δεν επηρεάζονται όπως οι crt από τα μαγνητικά πεδία. Εγώ πάντως δεν θα την έβαζα πάνω από το ηχείο. Θεωρητικά και από πολύ ισχυρά ηλεκτρικά πεδία θα μπορούσε να παρουσιάσει παρεμβολές ή προβλήματα στην πράξη σε αυτό που θα κάνεις δεν νομίζω. Γιατί όμως να δέχεται συνέχεια κραδασμούς άσε που θα ανέβει ψηλά η οθόνη και θα σου κουράζει τα μάτια άσε που θα τρως το μπάσο στα μούτρα άσε που δεν είναι σωστή θέση για sub.
telis_petsotis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Οι lcd δεν επηρεάζονται όπως οι crt από τα μαγνητικά πεδία. Εγώ πάντως δεν θα τηνέβαζα πάνω από το ηχείο. Θεωρητικά και από πολύ ισχυρά ηλεκτρικά πεδία θα μπορούσε να παρουσιάσει παρεμβολές ή προβλήματα στην πράξη σε αυτό που θα κάνεις δεν νομίζω. Γιατί όμως να δέχεται συνέχεια κραδασμούς άσε που θα ανέβει ψηλά η οθόνη και θα σου κουράζει τα μάτια άσε που θα τρως το μπάσο στα μούτρα άσε που δεν είναι σωστή θέση για sub. αυτα ακριβως σκεφτομαι κ εχω... να το εβαζα κατω απο το γραφειο αλλα δεν εχει χειριστηριο κ θα πρεπει να αυξομειωνω ενταση κλπ ειτε με το ποδι ειτε θα πρεπει να σκυβω...
mavlamemos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 αυτα ακριβως σκεφτομαι κ εχω... να το εβαζα κατω απο το γραφειο αλλα δεν εχει χειριστηριο κ θα πρεπει να αυξομειωνω ενταση κλπ ειτε με το ποδι ειτε θα πρεπει να σκυβω... Υπερβολικά αβολη η θέση του volume.δηλαδή κάθε φορά πρεπει να σκυβεις;το θεωρώ απαράδεκτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.