Προς το περιεχόμενο

Τοποθετηση οθονης πανω στο woofer

telis_petsotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  telis_petsotis είπε:
Πηρα ηχεια 2.2 κ εβαλα κ το woofer πανω στο γραφειο κ πανω του εβαλα την οθονη. ποσο πολυ πειραζει; περα απο το να πεσει φυσικα....

Σιγουρα εννοεις 2.2? Μαλλον 2.1 θες να πεις, εκτος κ αν εχει 2 γουφερ. Παντως πρεπει να τοποθετειται κατω για να αποδιδει σωστα.

Δημοσ.

Η θέση των ηχείων παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, βέβαια ο ήχος είναι και

υποκειμενικό θέμα οπότε η απλούστερη μέθοδος είναι να το βάλεις και στις δύο θέσεις

και να κρίνεις μόνος σου αν χάνεις και πόσο.

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να το έχεις στο πάτωμα το έχω δοκιμάσει και εγώ και επάνω στο γραφείο δεν ακουγόταν καλά ο ήχος αλλά όταν είναι στο πάτωμα ακούγεται πολύ καλυτέρα

Δημοσ.

οντως αυτα περιεχουν μαγνητες...και η οθονη με το woofer μπορει να κανει παρεμβολες...για παραδειγμα στα z5500 λεει πισω πως πρεπει το woofer να τοποθετειται 70 εκατοστα μακρυα απο οθονη και υπολογιστη λογω μαγνητων....

Δημοσ.

το συγκεκριμενο λεει οτι εχει μαγνητικη προστασια παντως. θα το δοκιμασω αυριο (γιατι τωρα θα τρομαξω κανεναν γειτονα αν το βαλω τερμα) κ στις 2 θεσεις. πριν που τα εστησα προσωρινα κ το εβαλα να παιξει, περα απο το τρεμουλο στο γραφειο κ λιγο στην οθονη δεν παρατηρησα κατι αλλο..

οψομεθα..μπορει οντως κατω να αποδιδει καλυτερα..

Δημοσ.

Κοίτα το θέμα σου δεν είναι αν θα πειραχτεί το ηχείο από το βάρος αλλά η οθόνη από τους μαγνήτες... Η τελευταία τηλεόραση καθοδικού σωλήνα που είχα άρχισε να κοκκινίζει επειδή κολλητά δίπλα της είχα ηχεία από ηχοσύστημα υποτίθεται με αντιμαγνητική προστασία κτλ... Το χειρότερο είναι ότι δεν συνέβη τον πρώτο καιρό αλλά μετά από κανά χρόνο..

Πρόταση μου να απομακρύνεις την οθόνη από τα ηχεία σου...

Δημοσ.

απο τη στιγμη ομως που η οθονη μου εχει ενσωματωμενα ηχεια, δε θα εχει καποιοα "ιδιαιτερη" μαγνητικη προστασια; απλα ρωταω μπορει να κανω κ λαθος..

Δημοσ.
  telis_petsotis είπε:
απο τη στιγμη ομως που η οθονη μου εχει ενσωματωμενα ηχεια, δε θα εχει καποιοα "ιδιαιτερη" μαγνητικη προστασια; απλα ρωταω μπορει να κανω κ λαθος..

Όλες οι τηλεοράσεις έχουν ηχεία χωρίς να έχουν προβλήματα,επειδή είναι φτιαγμένα στα μέτρα τους υπάρχει δηλαδή ειδική μελέτη,δεν βάζουν απλά ότι νάνε ηχείο σε μια TV.

Δημοσ.

οκ. δηλαδη τι ακριβως προβλημα θα δειξει η οθονη; εχω μια hp w17e.

θυμαμαι σε μια παλια crt που ειχα ειχε γινει μωβ σε καποια σημεια δεξια απο μαγνητη,ειναι ιδιες με αυτες των υγρων κρυσταλλων δηλαδη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...