Προς το περιεχόμενο

Αεροπορική επιδειξη

alexcrew16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 7/11/2010 θα πραγματοποιηθεί αεροπορική επίδειξη της νεοσύστατης ομάδας αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου μαχητικού αεροσκάφους F-16 Block52+ της ΠΑ. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στην 114 ΠΜ (Αεροπορική Βάση Τανάγρας) με ώρα έναρξης στις 12:30. Η επίδειξη, Solo Demo Flight F-16 Block 52+ όπως ειναι η επίσημη ονομασία του, θα γίνει στα πλαίσια των εορτασμού για τα 80 χρόνια ζωής της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων αυτών που θα πραγματοποιηθούν συνολικά το τετραήμερο 5 έως 8 Νοεμβρίου 2010. Είναι η πρώτη φορά μετά από 40 και πλέον έτη που η Πολεμική Αεροπορία θα πραγματοποιήσει ένα τέτοιο εντυπωσιακό εγχείρημα, το οποίο λίγοι τυχεροί είχαν μέχρι στιγμής τη τύχη να το παρακολουθήσουν, στα πλαίσια της εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους 10 μήνες στην 115ΠΜ βαση Σουδας. Την Κυριακή το πρωί, όσοι τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα, θα είναι η μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενα εκπληκτικό και ανεπανάληπτο αεροπορικό θέαμα το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις των αεροσκαφών και όχι μόνο.

Δημοσ.

Δέν κάνουν όμως τρελους ακροβατικους ελιγμούς. .αυτό μου τι σπάει.. κανα σπλίτ-εσ.. κανα ρολ.. αντε κανα αιφνιδιασμό.. τουλάχιστον μια πλήρη στροφή 9 τζί είναι μάστ σε σοβαρές επιδείξεις.. Ελπίζω να παρουσιάσουν και κανα περιεργο UAV

Δημοσ.
Δέν κάνουν όμως τρελους ακροβατικους ελιγμούς. .αυτό μου τι σπάει.. κανα σπλίτ-εσ.. κανα ρολ.. αντε κανα αιφνιδιασμό.. τουλάχιστον μια πλήρη στροφή 9 τζί είναι μάστ σε σοβαρές επιδείξεις.. Ελπίζω να παρουσιάσουν και κανα περιεργο UAV

Δεν καταλαβα τιποτα αλλα κατι σημαντικο θα ειναι για τους πιλοτους!!!:-D

Δημοσ.

εισαι σιγουρος οτι ειναι η πρωτη φορα που γινεται αεροπορικη επιδειξη απο το ΠΑ;

θυμαμαι πολυ παλια οταν ημουν μικρος ειχα παει σε αεροπορικη επιδεικη και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι την εκανε η ΠΑ.

μπορει και να κανω και λαθος βεβαια και να ηταν ιδιωτικη.

Δημοσ.

καλημερα.. το αν εχουν γινει διελευσεις αεροσκαφων σε καποια γιορτη η κατι αλλο ηταν σιγουρα μικρης κλιμακας.. Σε αυτο θα γινει παρουσιαση ενος προγραμματος της Αμερικανικης αεροποριας που εχει διαρκεια 35 λεπτα περιπου με συνεχεις εντυπωσιακους ελιγμους σε χαμηλο υψος και με μεγαλες ταχυτητες.Ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο και πραγματικα αξιζει τον κοπο να κανεται μια βολτα το πρωι της Κυριακης δεν θα το μετανιωσετε να στε σιγουροι

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ αεροπορική επίδειξη, αλλά τα ανίψια μου (γκαυλωμένα με ότι μηχανικό πετάει) και οι γονείς τους που παρακολούθησαν μία επίδειξη της αμερικάνικης αεροπορίας, είπαν ότι ήταν εξωφρενικά βαρετό.

Δημοσ.

εχω δει καμια 20αρια φορες την ολη επιδειξη και ειναι πραγματικα εντυπωσιακη και μοναδικη. φυσικα ταπεινη μου αποψη ειναι. το οτι εχετε την δυνατοτητα να ενημερωθειτε για κατι το οποιο δεν εχει μαθευτει απο πουθενα εδω μεσα ειναι σημαντικο εγω δεν εχω να κερδισω κατι απο ολη αυτην την κατασταση, αν υπαρχουν ατομα που θελουν να μαθουν κατι περισσοτερο να με ρωτησουν ελευθερα εχω την δυνατοτητα να δωσω πολλες πληροφοριες.. οσο για τον απαραδεκτο De@th L0rd δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις με την κοτσανα που ξεστομισε

Δημοσ.

Χιούμορ λέγεται, Αλέκο.

Χιούμορ.

Έστω και ολίγον black.

Κι αν και ΕΧΕΙ μια...αλήθεια αυτό που είπε (όπως πολλοί παρακολουθούν motorsports...περιμένοντας να γίνει καμμιά σοβαρή σύγκρουση), σε καμμία περίπτωση δε νομίζω ούτε να το εύχεται, ούτε να το είπε σοβαρά. Εσύ αντιθέτως, του απάντησες με "μεγάλες κουβέντες", χωρίς να αστειεύεσαι καθόλου...

Δημοσ.

πραγματικα δεν θα ασχοληθω με την κοτσανα οπως ειπα και πριν, μιας και ο ανθρωπος που θα κανει την πτηση φιλε washcloud θα μπορουσε να ειναι δικος σου πατερας, αδερφος, γιος, φιλος σου κοκ... καποια πραγματα δεν εχουν περιθωριο για πλακα και αυτο που ειπε προσβαλει εμενα πρωτα απο ολα που δημοσιευω κατι εδω μεσα

Δημοσ.

...όπως νομίζεις, αλλά επιμένω ότι υπερβάλλεις.

Και 'γω έγραψα τη "σαχλαμάρα" μου στην αρχή (...το "σαχλαμάρα" βέβαια σχετικό είναι, διότι υφέρπει η γνώμη μου ότι "εδώ καιγόμαστε", "κι αυτοί κάνουν αεροπορικές επιδείξεις" - οι οποίες, ΝΑΙ, ΕΧΟΥΝ ένα εξτρά κόστος ), πάει όμως αυτό να πει ότι πρέπει να τις "αρπάξω";

Τεσπα, δικηγόρος του Death δεν είμαι, αλλά ξαναλέω ότι δεν εξέφρασε ΕΠΙΘΥΜΙΑ να...πέσει κα'να αερόπλανο. Για (όσους) πιθανούς "υποκριτές" μίλησε, που θα βρεθούν εκεί με όντως κάτι τέτοιο στο μυαλό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...