ZELDA Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε να διαλεξω jacket που θα το χρησιμοποιήσω για σανίδα , ειμαι αρχάριος εχω κανει 2-3 φορες και αποφάσισα να αγοράσω καποια πραγματα πχ εχω ενα παντελονι με τιραντες για σκι δε θυμαμε απο που το πηρα αλλα για φετος μαλλων θα με βγαλει , αγορασα μποτες και μεχρι τον δεκεμβριο θελω να αγορασω ακόμη καλτσες , jacket και ισοθερμικα , επισεις εχω γαντια μηχανης goretex σκουφια κτλ , στο θεμα μας τωρα το μπουφανακι θα χρησιμοποιηθεί κυριως στο κλιμα τις Ελλαδας και στο bansko αλλα επηδει προβλέπετε αρκετη τουμπα φοβαμαι μην μπαση νερά, οπωτε ελεγα να παω σε αδιαβροχοποιηση 10 000 αντι 5 000 που βρηκα καποια μπουφαν και θα ηθελα να με διαφωτησει καποιος γιατι θελω να το φοραω χωρεις fleece δηλ να εχει επενδυση απο μεσα και φοβαμαι μην παρω λαθος μπουφαν . http://www.westbeach.com/store.asp?p=4137&c=036 http://www.blue-tomato.com/en/Snow-Jackets/Burton-Poacher-Jacket/product.bto?product=300190714 http://www.blue-tomato.com/en/Snow-Jackets/DC-Servo-Jacket/product.bto?product=300178855 βασικα ο σωματοτυπος μου ειναι 1 83 66 κιλα πιστευω ενα small ακι θα ειναι οκ τωρα απο λεφτα δεν θα ηθελα να ξεφυγω αν γινεται πανω απο 160 Επισεις αν μπορει καποιος να προτινει και καλτσες για ski/board ψιλες ομως γιατι η μποτες μου ειναι αρκετα εφαρμοστες Ευχαριστω
katz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Γιατι να εχει απο μεσα fleece? Η γνωμη μου ειναι καλυτερα ειδικα στην ελλαδα να μην εχει..Και απλα να φορας εσυ απο μεσα οποτε κανει πολυ κρυο.. Πολλες φορες στα χιονοδρομικα εχει θετικες θερμοκρασιες,και με ηλιο,και με το σνοουμπορντ που θα κανεις, θα σκας και θα θες να το βγαλεις.. Εγω απειρες φορες κανω μονο με ενα μπλουζακι απλο απο μεσα και απο πανω το μπουφαν οταν εχει ηλιο.. Οποτε σου προτεινω να παρεις χωρις fleece Οσο για την αδιαβροχοτιτα, πιστευω οτι δεν παιζει τοσο ρολο στο μπουφαν οσο στο παντελονι αλλα και παλι αν βρεις στα 10000 προτιμησε το
ZELDA Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 δηλαδη υπαρχει πριπτωση να παρει νερα απο τις τουμπες? εχω ενα παντελονι με τιραντες target ..
katz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ε κοιτα το παντελονι μπορει ευκολα να βραχει απο μεσα αν δεν ειναι καλο.. Λιγες τουμπες ,λιγο θα κατσεις στο χιονι να ξεκουραστεις οποτε παιρνει ευκολα...Το μπουφαν δεν δεχεται τοσο αμεση επαφη με το χιονι αρα και η αδιαβροχοτητα παιζει μικροτερο ρολο..
DJ_XLR8 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μην πας και πολύ ακριβά όσον αφορά το μπουφάν. Θα ακούσεις διάφορες γνώμες περί αδιαβροχότητας και ποια αναλογία είναι η καλύτερη. Ο καθένας θα σου πει το δικό του. Γνώμη μου, μη ξοδέψεις πολλά στο μπουφάν (πάρε κάτι που είναι περασμένης χρονιάς, άρα σε χαμηλή τιμή πλέον) και δώσε λεφτά για τα ρούχα μέσα. Δηλαδή κάτω από το μπουφάν φόρεσε ΜΟΝΟ το μπλουζάκι της φωτό και αν θες (εξαρτάται το πόση ώρα κάθεσαι στο χιονοδρομικό) το εσωτερικό κολλητό "παντελονάκι" από κάτω. Αυτά διατηρούν ζεστό το σώμα και παράλληλα αναπνέει το δέρμα σου ώστε να μην ιδρώνεις. Επίσης το μπουφάν να έχει εξόδους αέρα που θα ανοίγεις και κλείνει ανάλογα. Συνήθως στις μασχάλες κοντά και στη μέση πίσω και από τις 2 πλευρές. http://static.hellyhansen.com/img/hh/catalog/large/48029_559_main_large.jpg
ZELDA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 δε θα παγωσο μονο με αυτο απο μεσα ? μπουφαν πηρα ενα στοκ 686 100 ευρώ και παντελονι session 170 δε θα χρειαστει κανενα μπλουζακι απο πανω και κανενα fleece ?
margaritagr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 προτεινω τα μπλουζακια της HH ανεπιφυλακτα!! Μ ενα τετοιο κ το μπουφαν, εισαι μια χαρα. Αλλωστε μη ξεχνας Πολλες φορες στα χιονοδρομικα εχει θετικες θερμοκρασιες,και με ηλιο,και με το σνοουμπορντ που θα κανεις, θα σκας και θα θες να το βγαλεις..
Whiteyez Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 δε θα παγωσο μονο με αυτο απο μεσα ? μπουφαν πηρα ενα στοκ 686 100 ευρώ και παντελονι session 170 δε θα χρειαστει κανενα μπλουζακι απο πανω και κανενα fleece ? Θα ζεσταθείς κιόλας αν κάνεις αρκετή ώρα, εγώ με ένα κοντομάνικο από μέσα και σκάω ώρες ώρες.
ZELDA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 δηλαδη αυτα ειναι μπλουζακια και απο μεσα θελει ισοθερμικο δωστε ενα λινκ ρε παιδια να μπορουμε να παραγγειλουμε αν ειναι ευκολο.
Kasrith Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 δε θα παγωσο μονο με αυτο απο μεσα ? μπουφαν πηρα ενα στοκ 686 100 ευρώ και παντελονι session 170 δε θα χρειαστει κανενα μπλουζακι απο πανω και κανενα fleece ? Θα σκάς απο την ζέστη. Ειδικά επειδή είσαι αρχάριος, όσο ναναι θα πέφτεις ποιο πολύ και γενικά θα κουράζεσαι περισσότερα. Τα εσοθερμικά θα τα χρειαστείς μόνο σε πολύ κρύες μέρες, σπάνια δηλαδή. Κατα τα άλλα ότι σου είπαν οι ποιο πάνω. Είναι πολύ καλό να έχει τους αεραγωγούς κάτω απο τα χέρια και στη μέση. Ποιό 686 πήρες??
DJ_XLR8 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Είναι ακριβώς όπως λένε τα παιδιά εδώ, κάθε τέτοιο μπλουζάκι είχε πέρσι 35,00 € αν θυμάμαι καλά (τσιμπημένα) και 60,00 το κάτω. Θα τα βρεις στο intersport. Δε νομίζω να σε συμφέρει ταχυδρομικώς από ebay κτλ λόγω εξόδων μεταφοράς.
Teaser Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Το ισοθερμικό προσωπικά το φοράω και για αποβολή ιδρώτα. Δεν ξέρω αν είναι ζεστό ή όχι (το φοράω και κάνω σκι δεν τρελαίνομαι κιόλας να ασχολούμαι με τη θερμοκρασία) αλλά εκεί που κάθεσαι στο σαλέ πχ αν ανοίξεις λίγο το μπουφάν θα αισθανθείς μια δροσιά που δεν αισθάνεσαι αν φορέσεις μια απλή φανέλα, που σημαίνει ότι διαπερνά ο ιδρώτας και εξατμίζεται. Σε συνδυασμό με ένα καλό αναπνέον μπουφάν θα είσαι άρχοντας.
ZELDA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 δηλαδη μονο ισοθερμικο και μπουφαν ρε παιδια? περιεργο γιατι 1-2 φορες που πηγα ντυθικα σαν το κρεμμυδι.. [guote]ποιο 686 πηρες? φίλε αγορασα αυτο http://www.snowboarder.com/snowboarder/686-mannual-antic-jacket-mens
margaritagr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 ναι και να κοιταξεις να ναι σωστο μεγεθος. Τα μπλουζακια πρεπει να ναι οσο το δυνατον πιο εφαρμοστα, οχι και να σκασεις βεβαια
Kasrith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δεν φαίνεται πολυ καλά, αλλά αυτή πήρα πέρσυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.