Προς το περιεχόμενο

εριξα οινοπνευμα στην οθονη του λαπτοπ

jemadux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημφονώ. Άμα πας να στην αλλάξουν θα σου χρεώσουν έξοδα αποστολής, ΦΠΑ κέρδος απο το κατάστημα και την δουλιά που θα κάνουν να στην βάλουν.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμα ειναι νεο το λαπτοπ για κοιτα μηπως κανεις την παπια/κινεζο και στην αλλαξουν... Δε χανεις τπτ να δοκιμασεις η ζημια εχει γινει ηδη

Δημοσ.

Λογικά η Οθόνη δεν έχει πάθει τίποτα, απλά έιναι απο μέσα το οινόπνευμα που έχει αφήσει λεκέ, μπορείς να το καθαρίσεις αλλα χαλάς την εγγύηση, εκτός και άν το πάς στην αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

με τόσο κράξιμο που έφαγε το παιδί ούτε απ'έξω από το thread δεν θα περάσει!

αλλά ας ρωτήσω κάτι...έριξες λες το οινόπνευμα πάνω στην οθόνη κ όχι στο πανί...έχει μπεί οινόπνευμα μέσα από το κάλυμα κ φαίνεται έτσι?ή η εξωτερική επιφάνεια έχει γυαλίσει κατά τόπους?αν συμβαίνει το 2ο υπάρχει τρόπος να αφαιρέσεις όλο το coating ομοιόμορφα!

Δημοσ.
με τόσο κράξιμο που έφαγε το παιδί ούτε απ'έξω από το thread δεν θα περάσει!

αλλά ας ρωτήσω κάτι...έριξες λες το οινόπνευμα πάνω στην οθόνη κ όχι στο πανί...έχει μπεί οινόπνευμα μέσα από το κάλυμα κ φαίνεται έτσι?ή η εξωτερική επιφάνεια έχει γυαλίσει κατά τόπους?αν συμβαίνει το 2ο υπάρχει τρόπος να αφαιρέσεις όλο το coating ομοιόμορφα!

Μην φοβάσαι εμένα με έχει συνηθίσει...

Δημοσ.

Η πλακιτσα στους ατζαμηδες ειναι μια απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις του φορουμ.Εξαλλου αν καποιος δεν δεχεται κριτικη μετα απο τετοιες λαλακιες...τοτε παιρνει τον εαυτο του πολυ σοβαρα που δεν ειναι υγιες.

Δημοσ.
το προβλημα οτι δε το εβαλα επανω στο πανι αλλα πανω στην οθονη ... αμα το βαλω στο πανι δν παθαινει τπτ

και ειναι το καινουργιο λαπτοπ που αγορασα προσφατα

p0411102246.jpg

Eγω παντως μολις ειδα αυτη τη photo αρνηθηκα τοσο πολυ να την πιστεψω, που αρχισα να ψαχνω στο google μηπως υπαρχει η ιδια και ειχαμε "eytyxhs08 reloaded" (το παλικαρι που "του ειχε σκασει ο ι5 και μας εβαζε και photo proof :lol:). Δυστυχως δεν βρηκα κατι, αρα οντως πρεπει να πιστεψω οτι καταφερε να γινει τετοια ζημια... :shock:

Δημοσ.

Εύκολο είναι να γίνει τέτοια ζημιά αν χρησιμοποιήσεις οινόπνευμα ή κάποιο άλλο καθαριστικό που απλώνει πολύ γρήγορα και ανεξέλεγκτα.

Το έχω συναντήσει σε πελάτη.

15012010059741188.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

το μάμησε και ψόφησε... σαν έναν άλλο λακαμα γειτονα μου που πήρε υπολογιστη στα 60 του και μάλιστα λαπτοπ κ επειδη λερωσε το πληκτρολόγιο έριξε βενζίνη (αυτη τη λευκη που χρησιμοποιούν για καθαρισμα) και αναρωτίοταν γιατι ξέβαψε και δεν δουλεύει...

Δημοσ.

μπορει να ακουστει τρελλο,αλλα ειχα ακουσει για εναν που την εφτιαξε αλοιφοντας την με μιγμα αυγου και λαδιου...

Δημοσ.

Αυτοι ειναι επιφανιακοι λεκεδες; Εγω θα ανοιγα την οθονη και θα αφαιρουσα το μεταλικο ελασμα που εχει για να κραταει τα φυλλα μεταξυ τους ενωμενα, μετα ειτε με αφαιρεση του προστατευτικου (εαν υπαρχει) η με απλωμα των φυλλων εσωτερικα μπορει να επανερχοταν, μπορει ειπα, εχω κανει παλιοτερα κατι παρομοιο, πολυ πιο ηπια περιπτωσ ομως.

Δημοσ.
το προβλημα οτι δε το εβαλα επανω στο πανι αλλα πανω στην οθονη ... αμα το βαλω στο πανι δν παθαινει τπτ

και ειναι το καινουργιο λαπτοπ που αγορασα προσφατα

p0411102246.jpg

Καλά ρε παιδιά δύσκολο είναι να πάτε στο Πλαίσιο και να πάρετε ένα καθαριστικό και πανιά που δίνει ακόμα και καθαριστικό για πληκτρολόγιο.Αν είναι δυνατόν.Μην κάνετε οτι νομίζετε πιο εύκολο για εσάς

Δημοσ.

Κανεις αλλος να ξεσπασει πανω στον φιλαρακο τα κομπλεξ και τα απωθημενα του;

Στο θεμα μας φιλε επειδη οπως βλεπεις εδω μεσα εχει γινει βασιλειο του ποιος θα τη πει καλυτερα στον αλλον παρε τον φορητουλη σου αμα εχει εγγυηση και πηγαινε τον στην αντιπροσωπεια μπας και στον φτιαξουν διαφορετικα πας για αλλαγη οθονης κανενα 200αρακι να υπολογιζεις.

Και την επομενη φορα αυτο που σου ειπαν καποια σοβαρα ατομα...νερακι και πανακι.

Δημοσ.

..αλλα το νερό στο πανάκι.. όχι με το λάστιχο στην οθόνη! :-ρ

PS (i love you): ε τι! εγω να μη την πώ? :-ρ

Χαλαρώστε ρε.. δε βγάζουν κακία.. χαβαλέ κάνουμε. Είναι όπως οταν κάποιος πέφτει και γελάς. Δε το ευχαριστιέσαι επειδή έπεσε (και μπορεί να χει χτυπήσει και σοβαρά) άλλα ενα γελάκι σε πιάνει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...