platongr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ...όπου θα μπορώ με το gps, να "γράφω" την διαδρομή που κάνω. Δεν με ενδιαφέρει η πλοήγηση, αλλά να μου μου δείξει μετά το τέλος της πορείας τι διαδρομή ακολούθησα, χιλιομετρικές αποστάσεις και αν είναι δυνατόν να μπορώ να γράψω κάποιες σημειώσεις ή ακόμη και την ονομασία μιας περιοχής αν δεν την έχει. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό, αλλά τι software ή τι συσκευή χρειάζομαι ?
agamoi-thytai Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Σε Windows mobile υπάρχει αυτό και αν θυμάμαι σωστά λέγεται gms Speed Sentry. Υπάρχουν ένα σωρό από δάυτα. Έχω να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο εδώ και 3-4 χρόνια.
DJ_XLR8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Χμ... δε ξέρω τι συσκευή έχεις αλλά αυτά τα κάνει το Navigon 8410 που έχω. Αυτό το ονομάζει βιβλίο διαδρομών και στο πετάει σε excel μετά στο pc. Τώρα βέβαια να δώσεις 400 ευρώ γι' αυτό;;
DJ_XLR8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 To navigon τι software χρησιμοποιεί ? Όπως λέει και ο nick#18, έχει δικό της. Δες εδώ για πληροφορίες. ΔΕΝ σου προτείνω τη συσκευή όμως όσον αφορά τους χάρτες της... Εκεί έχουμε πρόβλημα...! Τουλάχιστον για 'μένα είναι σπαστικό να μην ενημερώνεται για τις μονοδρομήσεις και γενικά τις αλλαγές που γίνονται στους δρόμους π.χ. όταν δίνεται σε κυκλοφορία νέος δρόμος. Ναι μεν ενηερώνεται αλλά κάπως καθυστερημένα. Για παράδειγμα τον περιφερειακό δρόμο 33 χλμ. του Αγρινίου τον έδωσε στον χάρτη μετά από 6 μήνες... Κατά τα άλλα ως συσκευή είναι πολύ καλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μη ξοδέψεις χρήματα όπως εγώ για την ποιότητα της συσκευής και τελικά οι χάρτες του Destinator είναι καλύτεροι...
FFighter Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Και το ναβιγκον εχει βελτιωθει πολυ.εγω το χρησιμοποιω αποκλειστικα.με βολευει το μενου.νομιζω οτι κανει και καταγραφη... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
DJ_XLR8 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Και το ναβιγκον εχει βελτιωθει πολυ.εγω το χρησιμοποιω αποκλειστικα.με βολευει το μενου.νομιζω οτι κανει και καταγραφη... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναί, κάνει και καταγραφή διαδρομής. Δημιουργεί δλδ ένα αρχείο .kml και μετά από το Navigon το ρίχνεις στο Google earth και σου δείχνει ποια διαδρομή ακολούθησες και τα χρονικά διαστήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.