Προς το περιεχόμενο

Wii Κονσόλα

k0nan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα πήρα ένα wii από ένα φίλο και είναι με softmod έχει usb loader gx και κάτι άλλα , το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω στον εξωτερικό δίσκο που έχω πως να βάλω να παιχνίδια που έχω στο pc δεν τα διαβάζει και συνέχεια λεέι να μου κάνει φορματ τον σκληρό όταν το συνδέω στο Wii, καμιά λύση έχετε? :-(

Δημοσ.

http://wbfsmanager.codeplex.com/

Με αυτο το προγραμματακι, κανεις φορματ καποιο απο τα partitions του δισκου και μετα περνας τα ISO.

Το Partition που θα γινει φορματ με αυτο το προγραμματακι δεν ειναι ορατο σε Windows (λογο του οτι ειναι φορμαριμενο σε WBFS filesytem), οποτε ο μονος τροπος για να εχεις προσβαση στο περιεχομενο του δισκου ειναι αυτο το προγραμματακι. Υπαρχουν και αλλα προγραμματακια που κανουν την δουλεια αλλα δεν τα εχω δοκιμασει. Το προγραμματακι που αναφερω δουλεθει αψογα με τον USB loader GX (ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ!!!).

---------- Προσθήκη στις 18:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:42 ----------

Oops.... ακυρο ας κλειδωθει το θεμα παρακαλω! :D

Δημοσ.

οχι απαραιτητα, αλλα θα χρειαστει να κανεις φορματ. Αν εισαι διατεθημενος να αφιερωσεις ολλο τον χωρο του δισκου για παιχνιδια, δεν χρειαζεται να κανεις partitions, αν ομως θες να εχεις ενα μερος του δισκου διαμορφομενο σε FAT/NTFS τοτε πρεπει να χωρισεις τον δισκο σε partitions.

Αν θες να κανεις το Wii , media player με χρηση homebrew τοτε καλο θα ηταν να εχεις ενα WBFS και ενα FAT32 partition στον δισκο (Στο Wbfs μπαινουν μονο τα ISO των παιχνιδιων) για να τον φορτωσεις με ταινιες και μουσικη.

Δημοσ.

Το έφτιαξα αυτό με τον δίσκο το έκανα όλο για παιχνίδια , με ενδιαφέρει και ένας σκληρός για τις τενίες , μπορείς να μου πείς τι φορμάτ διαβάζει? ευχαριστό ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...