Προς το περιεχόμενο

Νέο PC 700-800 euro.

Antonis3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' το σημείο στο οποίο βρίσκεται στη γκοφρέττα κατά την παραγωγή :Ρ

Βεβαίως και είναι φυσικό κάποιος να κλοκάρει καλύτερα από κάποιον άλλον, παρόλο που είναι ίδια μοντέλα.

Όπως είναι και φυσικό να έχουν διαφορετική θερμική συμπεριφορά.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή? Μπορεί κάποιος να έχει τον ίδιο ακριβώς επεξεργαστή και να μπορέσει να τον κλοκάρει περισσότερο? Από τι εξαρτάται?

Καθε κομματι επεξεργαστη συμπεριφέρεται διαφορετικα και αλλα κλοκαρουν περισσοτερο αλλα λιγοτερο ....

Ειναι άπλα θέμα τυχης αν θα πέσεις σε καλό κομμάτι...

Ο amd 555 πχ ξεκλείδωσε σχεδόν σε όλους οσους τον αγόρασαν ;)

Δημοσ.
Δηλαδή? Μπορεί κάποιος να έχει τον ίδιο ακριβώς επεξεργαστή και να μπορέσει να τον κλοκάρει περισσότερο? Από τι εξαρτάται?

Στο συστημα της υπογραφης μου,αν και με ddr2 μνημες,βλεπεις οτι τον τρεχω τον ξεκλειδωτο τετραπυρηνο σε 3,8 GHz απο 3,2 στοκ.Σαν διπυρηνο,μπορω μεχρι 4,1 GHz. Αλλα εξαρταται απο το το κομματι.Απο φιλους μου και γνωστους πιτσιρικαδες(μαθητες μου βασικα)που εχω παρει info το λιγοτερο ηταν 3,7 GHz ειτε σαν τετραπυρηνος ειτε σαν διπυρηνος.

Ακομη και το πουλημενο στην intel site του διαβοητου Anand αναφερει σχετικα:

''...a Phenom II X2 555 BE with all four cores active is the absolute best value you can get for $99. AMD would like to charge you $160 for the opportunity, but you can put the savings towards a better video card or a shiny new SSD.''

Εδω ειναι το link: http://www.anandtech.com/show/2927

(Απο τον ιδιο τον Ινδο,αυτοπροσωπως μαλιστα.)

Εγω θα ελεγα οτι ειναι το absolute best value στην αγορα γενικα απο τοτε που φτιαχονταν cpus.Ριχνεις την ATI καρταρα σου,εγκαθιστας τον ssd και μετα πινεις τον καφε σου και διασκεδαζεις στα forums με τα φτωχα fanboys που αν και αφραγκα,αγοραζουν cpus με τριπλασια αξια για 4-5 frames παραπανω που δεν φαινονται δια γυμνου οφθαλμου.

Ετσι πραττεις σοφα την τωρινη μεταιχμιακη τεχνολογικα περιοδο και οταν κοπασει το βουητο της μαχης και διαλυθει το κουρνιαχτο,σε 3-4 χρονια και το τοπιο ειναι καθαρο τα ριχνεις χοντρα τοτε που θα αξιζει πραγματικα.Εγω ετσι θα κανω.

Δημοσ.

Ok παιδιά χίλια ευχαριστώ κατέληξα στην πρόταση του coldfusion εκτός από ηχεία που θα βάλω 10-20 ευρό παραπάνω για κάτι που αξίζει.

Δημοσ.

Παιδιά μια απορία. Οι συνθέσεις που μου δώσατε είναι από vision studio αλλά εγώ μένω Αθήνα! Υπάρχει κατάστημά τους και στην Αθήνα?

Δημοσ.
Παιδιά μια απορία. Οι συνθέσεις που μου δώσατε είναι από vision studio αλλά εγώ μένω Αθήνα! Υπάρχει κατάστημά τους και στην Αθήνα?

Οχι το vision studio έχει κατάστημα μόνο στην Θεσσαλονίκη

Δημοσ.
Οχι το vision studio έχει κατάστημα μόνο στην Θεσσαλονίκη

Ωχ, τι κάνουμε τώρα? Ποιο κατάστημα να προτιμήσω στην Αθήνα?

Δημοσ.
Ωχ, τι κάνουμε τώρα? Ποιο κατάστημα να προτιμήσω στην Αθήνα?

Παντού τα στέλνουν αυτοί δεν έχουν πρόβλημα.Εσυ π.χ αν χαλάσει η μνήμη πρέπει να τους την στείλεις να την ελέγξουν να σε πάρουν τηλέφωνο να σε ενημερώσουν να στην στείλουν πίσω γενικά είναι χρονοβόρα αν καθυστερήσει στην μεταφορά.Εσυ επιλεγείς παντός πολύ που μένουν Αθήνα έχουν πάρει από εκεί :-)

Δημοσ.
Παντού τα στέλνουν αυτοί δεν έχουν πρόβλημα.Εσυ π.χ αν χαλάσει η μνήμη πρέπει να τους την στείλεις να την ελέγξουν να σε πάρουν τηλέφωνο να σε ενημερώσουν να στην στείλουν πίσω γενικά είναι χρονοβόρα αν καθυστερήσει στην μεταφορά.Εσυ επιλεγείς παντός πολύ που μένουν Αθήνα έχουν πάρει από εκεί :-)

Προτιμώ να είναι στην Αθήνα γιατί δεν μπορώ τις μεγάλες αναμονές :/ Θα δω πόσο βγαίνει αν επιλέξω τα ίδια ακριβώς προιόντα αλλά από το pc1.gr

EDIT: Μου φαίνεται ή αυτοί δεν στο συναρμολογούν και στέλνουν μόνο τα κομμάτια?

Δημοσ.

EDIT: Μου φαίνεται ή αυτοί δεν στο συναρμολογούν και στέλνουν μόνο τα κομμάτια?

Για ποιο κατάστημα από τα δυο (vision studio & pc1)

Δημοσ.
Για ποιο κατάστημα από τα δυο (vision studio & pc1)

pc1.gr

Άσε που οι τιμές στο pc1 είναι πολυυυ πιο ακριβές! Μάλλον θα κάνω την παραγγελία από το visionstudio, τα μεταφορικά πόσο κοστίζουν και πως μπορώ να πληρώσω όλο το πακέτο? Μόνο με πιστωτική? Κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας γίνετε?

Δημοσ.

όταν επιλέξεις να κάνεις δικό σου υπολογιστή στο τέλος θα σου δείξει τα μεταφορικά όπως και την τελική τιμή μαζί με την αποστολή.

τώρα πόσο θα κάνει για να έρθει σπίτι σου έχει σημασία η διαθεσιμότητα τω προϊόντων

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό που πρότεινε ο coldfusion έχει ακρίβυνε από 55,18 ευρό σε 81,61 ευρό!!! Μπορείτε να προτείνετε ένα καλό τροφοδοτικό γύρω στα 60 ευρό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...