Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε εφαρμογή C#

CrazyEce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.Φτιάχνω ένα πρόγραμμα σε Visual C#.Συγκεκριμένα φτιάχνω μία εφαρμογή

στην οποία ο χρήστης θα λέει μία λέξη στα αγγλικά και αυτή θα γράφετε σε μία λίστα.Ιδού το μέρος του κώδικα που υπάρχει το πρόβλημα:

> private void button1_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
       {
        _recogniser.SetInputToDefaultAudioDevice();
        _recogniser.LoadGrammar(new DictationGrammar());
        _recogniser.SpeechRecognized+=new EventHandler<SpeechRecognizedEventArgs>(_recogniser_SpeechRecognized);
        _recogniser.RecognizeAsync(RecognizeMode.Multiple);
       }

το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι όταν τρέχω την εφαρμογή και πατάω το κουμπί τότε μου βγάζει σφάλμα στην γραμμή

>   _recogniser.SetInputToDefaultAudioDevice();

και τα εξής μηνύματα:Step into: Stepping over non-user code 'VoiceRecognition.App.InitializeComponent'

A first chance exception of type 'System.PlatformNotSupportedException' occurred in System.Speech.dll στο immediate window.Καθώς και ένα παραθυράκι που λέει:PlatformNotSupportedException was unhandled καθώς και No recogniser was installed.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Δημοσ.

το λειτουργικό σου είναι ένα από τα παρακάτω;

Windows 7, Windows Vista SP1 or later, Windows XP SP3, Windows Server 2008 (Server Core Role not supported), Windows Server 2008 R2 (Server Core Role not supported), Windows Server 2003 SP2

source: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.speech.recognition.speechrecognizer.aspx

Δημοσ.

Λοιπόν διόρθωσα το πρόβλημα με το μικρόφωνο αλλά τώρα έχω άλλο(πάλι στην ίδια εντολή :-( ).Συγκεκριμένα όταν μιλήσω μου βγάζει το εξής μύνημα:

>Value does not fall within the expected range

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...