johnyb98 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Στο sidux που έχω εγκατεστημένο, θέλω να κάνω το εξής: Όταν θέλω να κάνω download κάποιο αρχείο μέσω rapidshare στα Windows, και έχοντας εγκατεστημένο τον Internet Download Manager, στον Firefox με τον οποίο δουλεύω, κάνω το εξής πολύ απλό: -δεξί click στο link -download with IDM και ξεκινάει το download Θα ήθελα να κάνω το ίδιο και με τον iceweasel. Καμία ιδέα; Και επειδή είμαι καινούριος με το linux, αν γίνεται τελικά, θα ήθελα και οδηγίες με τα βήματα. Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 2 plugins χρειάζεσαι: FlashGot + DownThemAll αφού τα βάλεις και τα 2 ρύθμισε το FlashGot να χρησιμοποιεί το DownThemAll για κατέβασμα, μετα η λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο (μπορείς να επιλέγεις μια λίστα από links και να τα βάζει όλα για κατέβασμα) Και τα 2 μπορούν να γίνουν εγκατάσταση μέσα από τον Firefox/Iceweasel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.