phmpasio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Οχι. Αν ειναι 23.976 ή ntsc η ταινια σου βαλε στις ρυθμισεις 720p/60hz ή 1080p/60hz Αν ειναι PAL (25Hz) το αρχειο, βαλε 720/1080 στα 50Ηz Προφανως εκει οφειλεται το "θεμα" σου. Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση, αλλά δεν εχω ιδέα πως μπορώ να δώ τι ειναι η ταινία, την εχω κατεβάσει απο internet .mkv αρχείο και δεν ξερω τι ειναι. Αλλά έκανα τις ρυθμίσεις που λές παιζοντας λίγο στην ανάλυση και είχα το ιδιο freezing για κλασματα δευτερολέπτων. Να ρωτήσω και κάτι αλλο γιατι δεν υπάρχει 100Hz για επιλογές 1080 ή 720 ? τζάμπα την πήραμε την 100 Hz τηλεόραση ? Ευχαριστώ.
lagman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση, αλλά δεν εχω ιδέα πως μπορώ να δώ τι ειναι η ταινία, την εχω κατεβάσει απο internet .mkv αρχείο και δεν ξερω τι ειναι. http://mediainfo.sourceforge.net/ ---------- Προσθήκη στις 23:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:25 ---------- Καλό δείχνει - αν μπορούσε να συνδεθεί και με τον ενισχυτή μου θα ήταν τέλειο Δοκίμασα χθές μήπως μπορεί να παίξει DVD από iso αλλά δεν τα κατάφερε.Θα δοκιμάσω σήμερα Blu ray (m2ts αρχεία). Όταν συνδέεται στο ρεύμα ανάβει χωρίς να πατήσω κάποιο κουμπί.Είναι φυσιολογικό αυτό ? Για πες για m2ts(ασυμπίεστο) γιατί δοκίμασα εγώ ένα και είχε πρόβλημα το αρχείο μου ακόμα και στο pc είχε πρόβλημα... Πάντως η προσφορά είναι πάρα πολύ καλή θα έλεγα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ..Να ρωτήσω και κάτι αλλο γιατι δεν υπάρχει 100Hz για επιλογές 1080 ή 720 ? τζάμπα την πήραμε την 100 Hz τηλεόραση ? Ευχαριστώ. Τα 100Hz τα "φτιαχνει" η ιδια η TV φτιαχνοντας ενδιαμεσα frames που συνηθως ειναι τα ιδια, απλα για να μην εχεις flickering. Τα αρχεια ειναι 24 (23.976, απο bluray και HDDVD), 25 (PAL) και 29.97 - 30 (Ntsc). Σπανια θα βρεις και 50Hz τα οποια ειναι απο ευρωπαικη HDTV. Οποτε δεν εχει νοημα να εχει επιλογη 100Hz, κανενα media player δεν εχει, οπως και κανενα HTPC αλλωστε αφου ξαναλεω δεν εχει νοημα. Μη σε στεναχωρει λοιπον... (το τι ειναι το καθε αρχειο μπορεις να το δεις και με τον player στο στο pc, οι περισσοτεροι (με alt+J o KMPLAYER και με ctrl+J ο VLC) βγαζουν παραθυρο media file info. Αλλιως με το προγραμμα που σου ειπε ο φιλος παραπανω ή με το MKVinfo του MKVtoolnix που ειναι must to have αν εχεις ματροσκες - μπορεις να κανεις παπαδες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.