Προς το περιεχόμενο

Προσφορά ConnX + portable digital media player

yilliy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια χαρα και οι υποτιτλοι.

Μπαταριες θελει το remote control. :P

Μπορεί να φάνηκε χαζή ερώτηση :-D αλλά ένας λόγος είναι και ο χαραχτηρισμός portable.

Δηλ. matrixxx αξίζει σαν media player ? σε σχέση με άλλες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά ? "Σπασίματα σε αναπαραγωγή 1080p έχει ?

• Moderators
Δημοσ.
sοrry αδερφε , δεν ειμαι και ο πανταχου παρον :-)...καλοριζικο

Ευχαριστω! Βρε εδω τα ειπα απο τις 18:43! Για να προλαβει οποιος ενδιαφερεται.

Μπορεί να φάνηκε χαζή ερώτηση :-D αλλά ένας λόγος είναι και ο χαραχτηρισμός portable.

Δηλ. matrixxx αξίζει σαν media player ? σε σχέση με άλλες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά ? "Σπασίματα σε αναπαραγωγή 1080p έχει ?

Κανενα σπασιμο με δυο ταινιες που εβαλα. Μια 720p και μια 1080p.

Δεν τον περιμενα τοσο καλο!

Πολυ καλυτερο +πολυ πιο γρηγορο απο το WDTV (το "παλιο", το live δεν το εχω δουλεψει)

Δημοσ.
Κανενα σπασιμο με δυο ταινιες που εβαλα. Μια 720p και μια 1080p.

Δεν τον περιμενα τοσο καλο!

Πολυ καλυτερο +πολυ πιο γρηγορο απο το WDTV (το "παλιο", το live δεν το εχω δουλεψει)

Ευχαριστώ!!! Από το λίγο ψάξιμο που έκανα διαπίστωσα ότι δεν συνδέεται με ενισχυτή έστω για 5.1 ήχο ή κάνω λάθος ?

• Moderators
Δημοσ.
Ευχαριστώ!!! Από το λίγο ψάξιμο που έκανα διαπίστωσα ότι δεν συνδέεται με ενισχυτή έστω για 5.1 ήχο ή κάνω λάθος ?

Στο manual δεν αναφερει κατι. Αλλα στο μενου εχει ρυθμιση ηχου και εχει την επιλογη "digital". Πιθανον να κανει passthrough στην HDMI εκει, αλλα δυστυχως δεν εχει HDMI ο yamaha μου καθοτι λιγο παλιος για να δοκιμασω και να σου πω. Παιζω μονο με optical και S/PDIF coaxial κατι που βεβαια δεν εχει ο "μικρος".

Λογικα το κανει αλλα δεν μπορω να στο εγγυηθω. Καποιος που εχει hdmi στον ενισχυτη θα στο πει μονο...

ΥΓ. 24 μηνες εγγυηση λεει το manual! (1 χρονο το Wireless router)

Δημοσ.
Στο manual δεν αναφερει κατι. Αλλα στο μενου εχει ρυθμιση ηχου και εχει την επιλογη "digital". Πιθανον να κανει passthrough στην HDMI εκει, αλλα δυστυχως δεν εχει HDMI ο yamaha μου καθοτι λιγο παλιος για να δοκιμασω και να σου πω. Παιζω μονο με optical και S/PDIF coaxial κατι που βεβαια δεν εχει ο "μικρος".

Λογικα το κανει αλλα δεν μπορω να στο εγγυηθω. Καποιος που εχει hdmi στον ενισχυτη θα στο πει μονο...

ΥΓ. 24 μηνες εγγυηση λεει το manual! (1 χρονο το Wireless router)

Το θέμα είναι ότι και εγώ έχω ενισχυτή με coaxial και όχι HDMI :fear:

Δημοσ.

Λοιπόν, εγώ ενεργοποίησα νέα γραμμή double-play στα 2mbps με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά και 30 λεπτά προς κινητά, και πήρα να ζητήσω κατ' αρχήν το πάγιο της προσφοράς με τα 10 περίπου ευρώ για το internet. Συνδέθηκα πρίν από 2 εβδομάδες, συγκεκριμένα Δευτέρα. Σας πληροφορώ ότι και το router πλήρωσα επειδή ήθελα ασύρματο (19 περίπου ευρώ), και media player ΔΕΝ μου έδωσαν. Όταν τηλεφώνησα να ρωτήσω αν δικαιούμαι τα παραπάνω, η απάντηση ήταν "ό,τι σας είπαν από το κατάστημα που κάνατε την αίτηση". Τόνισα ότι εκείνη την ώρα έβλεπα την προσφορά στο site τους, και μου απάντησαν ότι ίσως να μην είναι ενημερωμένο το site του OTESHOP. Εννοείται ότι δεν υφίσταται καν προσφορά αν θέλεις πακέτο με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά, και απορώ πώς κάποιοι πήραν και media player και router. Ακόμα και τώρα αν τηλεφωνήσει κανείς στο 13888 και ρωτήσει για την προσφορά, σου λένε ότι παίρνεις είτε media player είτε ασύρματο router. Όχι και τα δύο.

Πάντως, σαν γραμμή λειτουργεί άψογα και αυτό είναι το ζητούμενο, ειδικά εδώ που βρίσκομαι εγώ. Εδώ υπάρχει μόνο ο ΟΤΕ και ενεργοποιήθηκα μόλις σε 10 ημέρες.

• Moderators
Δημοσ.
...Συνδέθηκα πρίν από 2 εβδομάδες, συγκεκριμένα Δευτέρα. Σας πληροφορώ ότι και το router πλήρωσα επειδή ήθελα ασύρματο (19 περίπου ευρώ), και media player ΔΕΝ μου έδωσαν....

Εδώ υπάρχει μόνο ο ΟΤΕ και ενεργοποιήθηκα μόλις σε 10 ημέρες.

Η προσφορα τρεχει απο (αιτησεις) μετα τις 18-10-2010, οποτε απλα εκανες αιτηση πολυ πριν αρχισει η προσφορα. Απο τα λεγομενα σου καπου 5-10 του Οκτωβρη.

Πως δεν τρεχει προσφορα; 3 τοπικ σε 3 φορουμ ειναι τυποι που βλεπουν εξωγιηνους;

"Conn-x Internet + Ομιλία

Αποκτήστε Conn-x Internet + Ομιλία με ΔΩΡΟ το Media Player iplay HD3 με εσωτερικό σκληρό δίσκο 320GB, συνολικής αξίας 130€!

από € 34,50 /μήνα"

RR?r=proothitiki_offer_media_player_1.png

http://oteshop.ote.gr/storefront/conn-x/internet-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html

Απλα ειχες κακο timing :-(

---------- Προσθήκη στις 22:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ----------

Το θέμα είναι ότι και εγώ έχω ενισχυτή με coaxial και όχι HDMI :fear:

Χμμμ, σκεφτηκα εναν τροπο αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι παιζει , και δεν μπορω να το κανω σημερα.

Αν η TV σου εχει digital/optical εξοδο ηχου, πιθανον εκει να κανει passthrough το σημα που της δινει το mediaplayer απο HDMI. Εμενα εχει και ισως μπορεσω να το δοκιμασω αυριο (αν εχεις και εσυ).

Δημοσ.
Η προσφορα τρεχει απο (αιτησεις) μετα τις 18-10-2010, οποτε απλα εκανες αιτηση πολυ πριν αρχισει η προσφορα. Απο τα λεγομενα σου καπου 5-10 του Οκτωβρη.

Πως δεν τρεχει προσφορα; 3 τοπικ σε 3 φορουμ ειναι τυποι που βλεπουν εξωγιηνους;

"Conn-x Internet + Ομιλία

Αποκτήστε Conn-x Internet + Ομιλία με ΔΩΡΟ το Media Player iplay HD3 με εσωτερικό σκληρό δίσκο 320GB, συνολικής αξίας 130€!

από € 34,50 /μήνα"

RR?r=proothitiki_offer_media_player_1.png

http://oteshop.ote.gr/storefront/conn-x/internet-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html

Απλα ειχες κακο timing :-(

---------- Προσθήκη στις 22:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ----------

Χμμμ, σκεφτηκα εναν τροπο αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι παιζει , και δεν μπορω να το κανω σημερα.

Αν η TV σου εχει digital/optical εξοδο ηχου, πιθανον εκει να κανει passthrough το σημα που της δινει το mediaplayer απο HDMI. Εμενα εχει και ισως μπορεσω να το δοκιμασω αυριο (αν εχεις και εσυ).

Μάλλον αυτό πρέπει να έγινε. Την αίτηση την έκανα, τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου. Μόλις λίγες μέρες πριν από την ενεργοποίηση της προσφοράς.

Δημοσ.

Γενικά οι ΤV από την οπτική τους δεν κάνουν passthrough τον πολυκάναλο ήχο από το HDMI αλλά downmix stereo μόνο, προκειμένου να μην ανταγωνίζονται τους ενισχυτές με HDMI audio in και να υποχρεώνεσαι να αγοράσεις ΚΑΙ τέτοιον...

Δημοσ.

Εγω εχω forthnet και ληγει το συμβολαιο τον δεκεμβρη.

Μπορω να παρω 'κλεισω' τωρα την προσφορα και να παραλαβω το δωρο οταν γινει η συνδεση σε 1 μηνα?

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει σ' ενα μηνα απο τωρα το media player ουτε και να γινεται κρατηση αλλα παρε ενα τηλεφωνο στον ΟΤΕ για να εισαι σιγουρος.

Δημοσ.

Έχω connx 2mbit εδώ και 1.5 χρόνο.

Γίνεται να επωφεληθώ και απο τις δυο προσφορές που έχει ο ΟΤΕ ή επιλέγω ποιά από τις 2 θέλω;

πχ μπορώ να πάρω δώρο το media player και να έχω και πάγιο 9.90 για τους 6 πρώτους μήνες;

• Moderators
Δημοσ.
Γενικά οι ΤV από την οπτική τους δεν κάνουν passthrough τον πολυκάναλο ήχο από το HDMI αλλά downmix stereo μόνο, προκειμένου να μην ανταγωνίζονται τους ενισχυτές με HDMI audio in και να υποχρεώνεσαι να αγοράσεις ΚΑΙ τέτοιον...

Δυστυχως και η δοκιμη ειπε οτι εσυ. Απλο downmix (το οποιο ισως βεβαια να μην ειναι απλο στερεο αλλα αναλογικο dolby surround να εχει δλδ και τον περιφεριακο ηχο μεσα εστω αναλογικο) κατεβαζει η οπτικη ινα της TV.

Εγω εχω forthnet και ληγει το συμβολαιο τον δεκεμβρη.

Μπορω να παρω 'κλεισω' τωρα την προσφορα και να παραλαβω το δωρο οταν γινει η συνδεση σε 1 μηνα?

Ακομα και αν υποθεσουμε οτι θα εχει αποθεμα μεχρι 27-11-2010 που ληγει η προσφορα αφορα αιτησεις μεχρι 27-11-2010. Αλλα δεν χανεις τπτ να ρωτησεις σε καταστημα, αν ειναι εξυπηρετικοι και υπαρχει τροπος... Ποτε δεν ξερεις.

Έχω connx 2mbit εδώ και 1.5 χρόνο.

Γίνεται να επωφεληθώ και απο τις δυο προσφορές που έχει ο ΟΤΕ ή επιλέγω ποιά από τις 2 θέλω;

πχ μπορώ να πάρω δώρο το media player και να έχω και πάγιο 9.90 για τους 6 πρώτους μήνες;

Κοιτα τα link που εδωσα προς το τελος της προηγουμενης σελιδας.

Το δωρο ειναι για ομιλια+ιντερνετ πακετα που ειναι: 34.50 με 180λεπτα στα 2Μbps

απεριοριστα σταθερα + 2Μbps me 41.50

και απεριοριστα σταθερα με 24Μbps με 45.50

(σε ολα αυτα βαλτε και 1.30 περιπου την αναγνωριση που ειναι εξτρα)

Επισης ισχυει για πακετα ομιλια+ιντερνετ+τηλεοραση απο 47.70 μεχρι 58.70 το μηνα.

Δεν ισχυει λοιπον για "σκετο" ιντερνετ που ειναι το 9.90 για το πρωτο εξαμηνο στα 2Μ ουτε για το 14.90 στα 24 επισης το πρωτο εξαμηνο.

Δημοσ.

Εγω να αναφερω οτι εχω δει ηδη 4 blueray (τα 2 ριπς) 1080p και παιζει χωρις το παραμικρο δισταγμο.

Το κοντρολ δεν ισχυει οτι δεν ειναι γρηγορο. απλα θελει καλη στοχευση το player :lol:

overall : πολυ ευχαριστημενος απο το δωρακι

ΥΓ Ο δισκος μεσα ειναι 2.5 samsung , το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι ενα επιπλεον +

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...