Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 εσυ εννοεις φακα προς το καταναλωτη , ενω εγω εννοω τρικ στην ΕΕΤΤ & οσο αφορα την αξιοπιστια παρακαλα να μη σου κατσει καμια βλαβη , ολα περνούν απ τα χερακια του οτε(δεν ειχα τηλ και ιντερνετ ευτυχως μονο για 15 μερες απο ΗΟΛ, που τη βλαβη τη δηλωναν παντα στον οτε)......φιλικα Και εγω 20 μερες χωρις τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ περσι (ιντερνετ ειχα κανονικα απο την HOL) και στη δουλεια 40 μερες χωρις connex πριν 2 χρονακια! Απλα στους αλλους μαλλον ειναι πιο συχνα φαινομενα, ισως ημουν απλα ατυχος. ---------- Προσθήκη στις 13:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:24 ---------- το ειχα στα χερια μου πολυ λιγο...του εβαλα 1080p κ το επαιξε μια χαρα οσον αφορα στην αργη αποκριση του τηλεχ. εγω δεν διαπιστωσα κατι τετοιο... Thanks! οεο ---------- Προσθήκη στις 13:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ---------- Αν πας σε καταστημα για την αιτηση παιρνεις επι τοπου το μηχανακι; Φοβαμαι αυτο που λεει "μεχρι εξαντλησης των αποθεματων" για ονλινε παραγγελια... Μη παρουμε το πακετο ΧΩΡΙΣ το μηχανακι-δεν το θελω ετσι με τιποτα. Εχω τη σελιδα μιση ωρα ανοιχτη και δεν ξερω τι να κανω
yilliy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 α ναι αγχώστε με κιόλας τώρα μη δεν προλάβω... θα τους το γράψω με μεγάλα γράμματα στο φαξ/μέιλ που θα τους στείλω. "Να μην προβείτε σε καμιά ενέργεια αλλαγής παρόχου τηλεφωνίας κ internet, αν δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα της προσφοράς με δώρο το Media Player iplay HD3, με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο χωρητικότητας 320GB".
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μιλησα με 13888 Καλα π@π@ρια... Θελει 10 εργασιμες μερες λεει επειδη αλλαζουμε παροχο ιντερνετ (ασχετα που εχω ΟΤΕ τηλεφωνια) για να "εγκριθεί" η αιτηση και αν τοτε εχει εξαντληθει δεν το παιρνεις... Δλδ οσοι ειναι ηδη με connex και κανουν το κολπο διακοπη επανασυνδεση το παιρνουν αμεσως, οσοι θελουν να πανε στο connex περιμενουν αν θα ειναι "τυχεροι"! Ρε τι λετε ρε, πατε καλα;!!!! Ας μεινουμε HOL τοτε καλυτερα... (υπογραφεις πρωτα, και ακομα και μετα απο 4 μερες να σου πω εγω οτι ενεργοποιεισαι, να σου πουν τελειωσε το αποθεμα δεν εχετε δωρο!) ΞΕΦΤΙΛΑ!
yilliy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μιλησα με 11888Καλα π@π@ρια... Θελει 10 εργασιμες μερες λεει επειδη αλλαζουμε παροχο ιντερνετ (ασχετα που εχω ΟΤΕ τηλεφωνια) για να "εγκριθεί" η αιτηση και αν τοτε εχει εξαντληθει δεν το παιρνεις... Δλδ οσοι ειναι ηδη με connex και κανουν το κολπο διακοπη επανασυνδεση το παιρνουν αμεσως, οσοι θελουν να πανε στο connex περιμενουν αν θα ειναι "τυχεροι"! Ρε τι λετε ρε, πατε καλα;!!!! Ας μεινουμε HOL τοτε καλυτερα... ΞΕΦΤΙΛΑ! εμένα χθες πάντως η υπάλληλος του 13888 μου είπε ότιτο media player θα σταλεί νωρίτερα, μόλις πάρουν την αίτησή μου συμπληρωμένη. Μάλιστα ζήτησα κ το ονοματεπώνυμό της Ας ψάξουν κ την ηχογραφημένη συνομιλία τους.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 εμένα χθες πάντως η υπάλληλος του 13888 μου είπε ότιτο media player θα σταλεί νωρίτερα, μόλις πάρουν την αίτησή μου συμπληρωμένη.Μάλιστα ζήτησα κ το ονοματεπώνυμό της Ας ψάξουν κ την ηχογραφημένη συνομιλία τους. Εμενα μου ειπε οταν αλλαξει ο παροχος. Μαλιστα ρωτησα "αν παω δλδ σε καταστημα και κανω την αιτηση επιτοπου δεν παιρνω το δωρο εκεινη την ωρα;" "Οχι μου ειπε, ειναι το ιδιο" Επεμεινα 2-3 φορες μηπως δεν ηταν σιγουρη, αλλα επεμενε και αυτη! ---------- Προσθήκη στις 15:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:26 ---------- Δυστυχως βλεπω οτι το εχουν πει και αλλοι πιο πριν πχ http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3771123&postcount=72 Αν σου κατσει λοιπον... Υπογραφεις πρωτα σε δενουν και μετα κανουν οτι θελουν. Πολυ λαθος τροπος.
Heatspreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μόλις επικοινώνησα με τον ΟΤΕ. Για να πάρει κάποιος τη προσφορά με τον δίσκο, πρέπει να κάνει νέα σύνδεση. Κάποιος που έχει ήδη Conn-X θα πρέπει να κάνει διακοπή, οπότε να μείνει χωρίς Internet για 10 μέρες περίπου και να κάνει σύνδεση εκ νέου. Επίσης άλλη μία προσφορά είναι να δεσμευτεί ο πελάτης ότι θα παραμείνει στον OTE για ένα χρόνο και για 6 μήνες θα έχει έκπτωση στον λογαριασμό του. Η παραπάνω προσφορά δεν αφορά Double Play, παρά μόνο Internet + κανονικό τηλέφωνο με χρέωση. Δεν θα μπω στη διαδικασία για τον δίσκο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Update: Αν θελετε το πακετο πηγαινετε σε καταστημα και μην ασχολειστε με το 13888! Απο τα παρακατω θα καταλαβετε! 1.To ειδε με τη μια το laptop! Κανενα κουμπακι δεν πατησα ουτε τπτ. Μολις εκανε την αυτοματη εγκατασταση ανοιξε το παραθυρο με τα αρχεια του εσωτερικου (recycle folder μονο) 298GB free. 2. Του εριξα natural born killers 8GB 1080p με DTS ηχο και παιζει υπεροχα και η εικονα smooth κινηση και ο ηχος στην TV (dts downmix δλδ ) Αυτα προλαβα για την ωρα! (Δεν ειναι αργο το interface απλα θελει χαμηλη στοχευση το remote, νομιζα οτι κανει ενα αιωνα να παρει τις εντολες αλλα ηταν θεμα γωνιας! ) Το μονο αρνητικο οτι δεν ειχε μεσα μπαταριες ενω ειχε καλωδιο HDMI!!!
pittas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Καλα κανει ο οτε και πραττει ετσι. Μαθανε απο κατι πονηρακηδες που τσιμπαγανε τσαμπα ρουτερ στο παρελθον και μετα μη τον ειδατε τον παναγη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Καλα κανει ο οτε και πραττει ετσι.Μαθανε απο κατι πονηρακηδες που τσιμπαγανε τσαμπα ρουτερ στο παρελθον και μετα μη τον ειδατε τον παναγη. Πως θα παρει καποιος τσαμπα ρουτερ αφου ειναι ηδη συνδρομητης του ΟΤΕ και τον πληρωνει και παει με την ταυτοτητα του και κανει και αλλο συμβολαιο;
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Update: Αν θελετε το πακετο πηγαινετε σε καταστημα και μην ασχολειστε με το 13888!Απο τα παρακατω θα καταλαβετε! 1.To ειδε με τη μια το laptop! Κανενα κουμπακι δεν πατησα ουτε τπτ. Μολις εκανε την αυτοματη εγκατασταση ανοιξε το παραθυρο με τα αρχεια του εσωτερικου (recycle folder μονο) 298GB free. 2. Του εριξα natural born killers 8GB 1080p με DTS ηχο και παιζει υπεροχα και η εικονα smooth κινηση και ο ηχος στην TV (dts downmix δλδ ) Αυτα προλαβα για την ωρα! (Δεν ειναι αργο το interface απλα θελει χαμηλη στοχευση το remote, νομιζα οτι κανει ενα αιωνα να παρει τις εντολες αλλα ηταν θεμα γωνιας! ) Το μονο αρνητικο οτι δεν ειχε μεσα μπαταριες ενω ειχε καλωδιο HDMI!!! 2 ερωτήματα Ελληνικούς υπότιτλους srt παίζει γιατί έχω ακούσει για προβλήματα ? Για να λειτουργεί χρειάζετε και μπαταρίες ?
pittas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Πως θα παρει καποιος τσαμπα ρουτερ αφου ειναι ηδη συνδρομητης του ΟΤΕ και τον πληρωνει και παει με την ταυτοτητα του και κανει και αλλο συμβολαιο; Μιλαω για παλιοτερα που μερικοι περνανε τα δωρα προσφορας απο οτε , επειδη η διαδικασια ηταν πιο ελαστικη. Και φυσικα ο κλασσικος ελληνας πονηριδης το εκμεταλλευτηκε μεχρι αηδιας
Heatspreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Update: Αν θελετε το πακετο πηγαινετε σε καταστημα και μην ασχολειστε με το 13888! Πριν λίγο γύρισα από κατάστημα Γερμανός. Μόνο με νέα σύνδεση μου είπε. Θα πάω αύριο από το κατάστημα της Ραφήνας. Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί να μη λειτουργούν τα συμβόλαια σταθερής τηλεφωνίας, όπως της κινητής. Με αυτό εννοώ όταν λήγει το συμβόλαιο σου να σου δίνει μία επιδότηση για να παραμείνεις στην υπηρεσία. Αυτή η επιδότηση ας είναι με τη μορφή χρημάτων, ή έκπτωσης, ή Router, κλπ. Κάτι τέτοιο πήγανε να κάνουν τώρα απ' ότι κατάλαβα, αλλά όχι τόσο πετυχημένα.
tarksis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Update: Αν θελετε το πακετο πηγαινετε σε καταστημα και μην ασχολειστε με το 13888! δηλαδη εσυ πηγες σε κτ/μα οτε εκανες αιτηση και το πηρες αμεσως επιτοπου?
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 2 ερωτήματα Ελληνικούς υπότιτλους srt παίζει γιατί έχω ακούσει για προβλήματα ? Για να λειτουργεί χρειάζετε και μπαταρίες ? Μια χαρα και οι υποτιτλοι. Μπαταριες θελει το remote control. δηλαδη εσυ πηγες σε κτ/μα οτε εκανες αιτηση και το πηρες αμεσως επιτοπου? 10 λεπτα σε ωρα μη αιχμης! (μην τα ξαναγραφω... http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3788234&postcount=98) (ΥΓ χωρις να τους πιεσω ή να τα "παρω", με τη μια. 10 λεξεις ειπα ολες και ολες!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.