yilliy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι αυτό το "portable digital media player" με σκληρό 320 Gb αξίας 130 euros που δίνει το ConnX για νέες συνδέσεις; http://oteshop.ote.gr/storefront/conn-x/internet-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html
RoRo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Το πήρε ένα φιλαράκι από το oteshop.gr και του ήρθε σπίτι. Είναι σαν ένα σκληρό 2,5" με θύρα HDMI. Τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά αλλά όταν το είχα ψάξει δεν βρήκα κάτι σχετικό. Μάλλον OEM θα είναι σαν τα Turbox media players του Πλαισίου. Δυστυχώς δεν το έχει λειτουργήσει ακόμα για να μου πει.
yilliy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Το πήρε ένα φιλαράκι από το oteshop.gr και του ήρθε σπίτι. Είναι σαν ένα σκληρό 2,5" με θύρα HDMI. Τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά αλλά όταν το είχα ψάξει δεν βρήκα κάτι σχετικό. Μάλλον OEM θα είναι σαν τα Turbox media players του Πλαισίου. Δυστυχώς δεν το έχει λειτουργήσει ακόμα για να μου πει. Σ' ευχαριστώ RoRo
pittas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ΟΕΜ Ειναι με σκληρο σαμσουνγκ , παιζει πολυ ικανοποιητικα οσα υποσχεται
tarksis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 το κανει εισαγωγη η CORD COM 2106843660 τεχνικα χαρακτηριστικά http://content.miccastore.com/micca-slim-hd παντως απ οτι λενε αλλοι χρηστες εχει καποια προβληματακια, βεβαια δωρο το κανουν...
yilliy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Thanks παίδες. Πού το βρήκες ρε tarksis? Μπράβο!
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Thanks παίδες.Πού το βρήκες ρε tarksis? Μπράβο! Εδω (υπαρχει 10 μερες το λινκ ) (πλακα κανω tarksis, βοηθησες οπως επρεπε, στην ατακα του φιλου δεν μπορεσα να αντισταθω, μην παρεξηγηθω) http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=68396 Και εγω το ψαχνω το θεμα εδω και 2-3 μερες, ειναι μια καλη φακα για να δωσεις τα 560 ευρω το χρονο το οποια ειναι πολλα, δεν ειναι; (ασχετα που ηδη μπορει να τα δινουμε σχεδον ) Παντως πουθενα δεν διαβασα (σε 2-3 φορουμς γινεται εδω και μερες κουβεντα για το μηχανακι) για το πως τα παει με 720p και 1080p. Το μονο που εχει ειπωθει ειναι οτι ειναι απελπιστικα αργο στον χειρισμο του (remote control). Και αυτο ειναι που με κανει να σκεφτομαι αν ειναι θεμα υπολογιστικης ισχυος απλα του interface με το remote η γενικο και αν τυχον δεν παιζει "νερακι" τα HD videos. Οποιος το εχει δουλεψει σε τετοια καλο θα ηταν να μας πει.
yilliy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εδω (υπαρχει 10 μερες το λινκ ) (πλακα κανω tarksis, βοηθησες οπως επρεπε, στην ατακα του φιλου δεν μπορεσα να αντισταθω, μην παρεξηγηθω) http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=68396 Και εγω το ψαχνω το θεμα εδω και 2-3 μερες, ειναι μια καλη φακα για να δωσεις τα 560 ευρω το χρονο το οποια ειναι πολλα, δεν ειναι; (ασχετα που ηδη μπορει να τα δινουμε σχεδον ) Παντως πουθενα δεν διαβασα (σε 2-3 φορουμς γινεται εδω και μερες κουβεντα για το μηχανακι) για το πως τα παει με 720p και 1080p. Το μονο που εχει ειπωθει ειναι οτι ειναι απελπιστικα αργο στον χειρισμο του (remote control). Και αυτο ειναι που με κανει να σκεφτομαι αν ειναι θεμα υπολογιστικης ισχυος απλα του interface με το remote η γενικο και αν τυχον δεν παιζει "νερακι" τα HD videos. Οποιος το εχει δουλεψει σε τετοια καλο θα ηταν να μας πει. thanks matrix να υποθέσω πως απλώς ήθελες να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό για την κουβέντα στο avclub μέχρι να ξεράσει κάποιος άλλος το μυστικό? (κ εγώ πλάκα κάνω)
tarksis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 το θεμα ειναι οτι δεν θα επιλεξει καποιος οτε για το δωρο, άλλα ειναι τα κριτηρια του(και διαφορετικα για το καθενα) .αν ομως παει οτε ας παει τωρα να παρει και το δωρο.. απ το τιποτα καλο κι αυτο
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εννοειται, δεν ειπα οτι θα παει μονο για το δωρο, αλλα οτι ειναι μια φακα, με την εννοια οτι χωρις το δωρο θα πηγαιναν οι μισοι ας πουμε. Ειναι ενας καλος λογος να σκεφτεις οτι μειωνεις στην ουσια λιγο αυτο το 560 και το κανεις "460", οποτε θα πας πολυ πιο ευκολα... @yilliy Ειμουν στο τσακ χθες να σου δωσω τα 2 θεματα αλλα περιμενα πως θα βγουν να μιλησουν καποιοι που το εχουν, εκει ετσι και αλλιως δεν αναφερονται οπως ειπα θεματα για την καλη η οχι αναπαραγωγη HD videos που ειναι το σημαντικοτερο. Το κυριως προβλημα που θα δεις να συζητιεται στα δυο αυτα topics ειναι για το πως θα δει το pc τον δισκο της συσκευης το οποιο θελει κολπακι και λυνεται. Επισης λιγοτερο ενα θεμα με τους υποτιτλους το οποιο επισης μαλλον λυνεται απο οτι διαβασα με το "ζουμ". Αλλα για 720p / 1080p δεν εχει γινει λογος... Δεν ειχα και το χρονο... Ελα βρηκα και το αλλο http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=437993
yilliy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εννοειται, δεν ειπα οτι θα παει μονο για το δωρο, αλλα οτι ειναι μια φακα, με την εννοια οτι χωρις το δωρο θα πηγαιναν οι μισοι ας πουμε. Ειναι ενας καλος λογος να σκεφτεις οτι μειωνεις στην ουσια λιγο αυτο το 560 και το κανεις "460", οποτε θα πας πολυ πιο ευκολα... @yilliy Ειμουν στο τσακ χθες να σου δωσω τα 2 θεματα αλλα περιμενα πως θα βγουν να μιλησουν καποιοι που το εχουν, εκει ετσι και αλλιως δεν αναφερονται οπως ειπα θεματα για την καλη η οχι αναπαραγωγη HD videos που ειναι το σημαντικοτερο. Το κυριως προβλημα που θα δεις να συζητιεται στα δυο αυτα topics ειναι για το πως θα δει το pc τον δισκο της συσκευης το οποιο θελει κολπακι και λυνεται. Επισης λιγοτερο ενα θεμα με τους υποτιτλους το οποιο επισης μαλλον λυνεται απο οτι διαβασα με το "ζουμ". Αλλα για 720p / 1080p δεν εχει γινει λογος... Δεν ειχα και το χρονο... Ελα βρηκα και το αλλο http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=437993 κ να σκεφτείς ότι στο adsl.gr έψαξα... ενιγουέι θα το πάρω μάλλον τζάμπα είναι κ ένα ασύρματο panasonic που είχα πάρει από το connX παλιά ακόμη δουλεύει κ ας χρειαστεί να πληρώσω κ άλλα 33 ως "τέλος επιστροφής" στον ΟΤΕ! τουλάχιστον θα μου μείνει αυτό απ την άλλη η HOL μάλλον θα μου ζητήσει κ το wireless router πίσω -έχω κ άλλο (ή σταμάτησε να το ζητάει πίσω
tarksis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 δεν ειναι ΦΑΚΑ απλα επειδη δε μπορει ο οτε να ριξει τις τιμες στα επιπεδα των εναλλακτικων παροχων λογω περιοριμου ΕΕΤΤ ,ειναι ενα ΤΡΙΚ να αντισταθμισει τη διαφορα χρεωσης κατα 120(περιπου):12(μηνες)=10ευρω/μηνα, οποτε 45,50-10=35,50 δηλαδη στις τιμες των εναλλακτικων και βεβαια & το ρουτερ δωρο & οχι χρησιδανειο οπου επιστρεφεται . Χρησιμη η προσφορα(κατεμε) μονο αν καποιος ειχε σκοπο να αγορασει player
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Το ιδιο λεμε Φακα=τρυκ, το διευκρινησα ηδη. Φαντασου οτι σκεφτομαι να παω αφου θα δινω 100 ευρω παραπανω το χρονο και θα ανεβω στα 24 απο τα 6 που ειμαι τωρα. Αν δεν ηταν το δωρο δεν θα το σκεφτομουν καθολου, αφου και με τα 6 κανω τη δουλεια μου. Με το δωρο σε "γλυκαινει". Πληρωνεις και την "δηθεν" ή δηθεν "αξιοπιστια", αλλιως υπαρχουν πολυ φτηνοτερα πακετα εναλλακτικων στα οποια μπορουσα να εχω 24 με τα μισα απο οτι δινω τωρα. (στην κατηγορια των μη απεριοριστων λεπτων εννοω)
tarksis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 εσυ εννοεις φακα προς το καταναλωτη , ενω εγω εννοω τρικ στην ΕΕΤΤ & οσο αφορα την αξιοπιστια παρακαλα να μη σου κατσει καμια βλαβη , ολα περνούν απ τα χερακια του οτε(δεν ειχα τηλ και ιντερνετ ευτυχως μονο για 15 μερες απο ΗΟΛ, που τη βλαβη τη δηλωναν παντα στον οτε)......φιλικα
soulkeeper4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 το ειχα στα χερια μου πολυ λιγο... του εβαλα 1080p κ το επαιξε μια χαρα οσον αφορα στην αργη αποκριση του τηλεχ. εγω δεν διαπιστωσα κατι τετοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.