Greekchaosman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Γειά σας παιδιά, χρειάζομαι τη βοηθειά σας και πάλι. Θέλω να αγοράσω έναν φορητό υπολογιστή επειδή ο δικός μου φορητός έχει αρχίσει σιγά σιγά και τα ...."φτύνει".Για να καταλάβετε έχουν φύγει τα πλαστικά και φαίνονται οι μεντεσέδες από την οθόνη, κάθε φορά που ανάβω το laptop πρέπει να πατάω το κουμπί με το ανεμιστηράκι γιατί αλλιώς ζεσταίνεται και σβήνει, η μια θύρα usb με το παραμικρό "κούνημα" με αποσυνδέει με αποτέλεσμα να μου είναι άχρηστη πλέον, πρέπει να είναι συνέχεια συνδεδεμένος στο ρεύμα γιατί η μπαταρία είναι σαν να μην υπάρχει, το αριστερό click του φορητού όταν το πατάς μερικές φορές κολάει και κάνει 10 click το δευτερόλεπτο και πρόσφατα έφυγε από τη μια μεριά το πλαστικό που είναι γύρω γύρω από την οθόνη και δεν μπορώ να κατεβάσω την οθόνη, πραγματικά αστείο, και αν βάλεις τις γρατζουνιές και τα σημάδια πάμε επιγόντως για νέο laptop. Τα standar μου είναι: 4 gb ram 1024 αυτόνομη graphics card από 320 gb και πάνω σκληρός Dvd-rw οθόνη από 15,6 και πάνω το μόνο που με προβληματίζει είναι ο επεξεργαστής και θέλω να μου βάλετε σε μια σειρά τους παρακάτω επεξεργαστές ξεκινώντας από τον καλύτερο στον χειρότερο η αν σας είναι πιο εύκολο να μου πείτε ποιοι από τους παρακάτω είναι ίσοι ή καλύτεροι από τον Core 2 Duo (Core 2 Duo έχω στο τωρινό μου laptop) Οι επεξεργαστές που είδα είναι οι εξής: Athlon 2, Athlon 64 2, Athlon II, Athlon II Neo, Atom, Celeron, Core 2 Duo, Core Duo, Core i3, Core i5, Core i7, Pentium, Phenom II X3, Sempron, Turio X2 Ultra, Turion 64 X2, V-Series Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 μεχρι τι τιμη θες να κυμαινεται η αγορα του?
Greekchaosman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 μεχρι τι τιμη θες να κυμαινεται η αγορα του? έως 750 ευρώ αν και το βασικότερο είναι όπως ανέφερα ο επεξεργαστής τα άλλα θα τα βρω
xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 αν θες να εισαι καλα τοτε απο intel το λιγοτερο ειναι core2duo στα 2.3-2.5 και μετα πας το λιγοτερο σε i3,i5 και παει λεγοντας.αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις παντα.. Το θες για σερφαρισμα-παιχνιδι ή για καποιο αλλη δουλεια?(πχ επεξεργασια εικονας?) απο amd δεν γνωριζω πολλα οποτε δεν ανακατευομαι.
ss13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Core 2 Duo < i3 < i5 < i7 !! http://www.syncom.gr/pegasus/products01/show00.php?code=3000671&pcode=SHOW_PROD3000671
Greekchaosman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 αν θες να εισαι καλα τοτε απο intel το λιγοτερο ειναι core2duo στα 2.3-2.5 και μετα πας το λιγοτερο σε i3,i5 και παει λεγοντας.αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις παντα..Το θες για σερφαρισμα-παιχνιδι ή για καποιο αλλη δουλεια?(πχ επεξεργασια εικονας?) απο amd δεν γνωριζω πολλα οποτε δεν ανακατευομαι. Το θέλω και για σερφάρισμα-παιχνίδι πχ War3 Battlnet, και για παιxνίδια όπως Sims2, Gta San Andreas, Counter strike, rise of Nations, Flat out 2 κτλ. Και για επεξεργασία εικόνας και σχεδιασμό με Autocad κτλ. Και για DVD ταινίες και μουσική. (Ζητάω πολλά? ) ---------- Προσθήκη στις 19:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:29 ---------- Αυτό το laptop έχει καλό επεξεργαστή?
xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 εχει απλα καλο επεξεργαστη(για τα σημερινα δεδομενα). αλλα ΜΑΚΡΙΑ απο turbo x..
Greekchaosman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 εχει απλα καλο επεξεργαστη(για τα σημερινα δεδομενα).αλλα ΜΑΚΡΙΑ απο turbo x.. Γιατί μακριά από turbo x? Και ποιες μάρκες προτείνεις?
xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 τα turbo x ειναι κατασκευη απο το πλαισιο. -Πιθανοτατα-τα υλικα δεν ειναι καλα και συνεχως βγαζουν προβληματα. Συχνοτερα προβληματα ειναι οι καμμενες μητρικες και οι καρτες γραφικων.(δες το και απο μια απλη αναζητηση στο google.) Ισως να φταιει το συστημα ψυξης τους.ισως κατι αλλο. Παντως αν σου παθει κατι,και ειναι εκτος εγγυησης..την εκατσες. Μιας φιλης,καηκε η μητρικη(ειχε ενσωματωμενη καρτα γραφικων) απο ενα turbox την προηγουμενη εβδομαδα.ζητημα αν το χρησιμοποιουσε την εβδομαδα 10-12 ωρες.Ξερεις ποσα ζητησαν για επισκευη?600ευρω + την δουλεια του service!!και για ποιο πραγμα?για μια μητρικη..Δεν ξερω αν ειναι η αποψη μου μονο,αλλα μακρια απο τετοια λαπτοπ(turbo x,innovator-->eshop,multirama). Εγω κατα σειρα θα επελεγα -toshiba(πρωτη και καλυτερη,γιατι εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα,εν αντιθεσει με ολες τις αλλες εταιριες). -lenovo(παρα πολυ καλα λαπτοπ/desktop και δεν θες μια περιουσια να τα αποκτησεις). -sony(φοβερο συστημα ψυξης αλλα αν σου παθει κατι,παει για διακοπες 10-15 μερες στο Βελγιο για επισκευη.)
gpanagiotou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Γιατί μακριά από turbo x? Και ποιες μάρκες προτείνεις? Δες κάτι σε Dell, Toshiba, asus. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά αλλά έχουν πολύ καλό service και καλή ποιότητα κατασκευής.
Greekchaosman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δες κάτι σε Dell, Toshiba, asus. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά αλλά έχουν πολύ καλό service και καλή ποιότητα κατασκευής. Για τα Fujitsu τι γνώμη έχετε? Το τωρινό μου laptop είναι Fujitsu και εκτός από τις "πλαστικές" ζημιές δεν έχει τίποτα, πχ δεν έχει καεί καμιά κάρτα γρφικών, σκληρός κτλ. Για ρίξτε μια ματιά εδώ
jose Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 και εγώ είμαι σε αναζήτηση νέου laptop. τα όρια μου είναι 550-600 € τo πολύ! κοιτάω μονο σε 2 εταιρίες, DELL και Toshiba. εμενα οι απαιτήσεις μου είναι κάπως λιγότερες από εσένα, δηλαδή κλασικά internet, κάνα word exel και ίσος κάνα μικρό game. όπως επίσης θέλω να έχει full keyboard και φυσικά έξοδο HDMI Η σειρά inspirion και η 15R που έχω δει μου έχει αρέσει... αλλα περιμένω μήπως και βγει κάποια άλλη προσφορα. ο νοέμβριος είναι ο μηνας που φέρνουν laptopia οι περισσότερες εταιρίες! οποτε ακόμα λίγη αναμονή... μου έχουν προτείνει k ένα lenovo με τα χαρακτηριστικά που θέλω αλλα τα φοβάμαι είναι η αλήθεια
Greekchaosman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 και εγώ είμαι σε αναζήτηση νέου laptop.τα όρια μου είναι 550-600 € τo πολύ! κοιτάω μονο σε 2 εταιρίες, DELL και Toshiba. εμενα οι απαιτήσεις μου είναι κάπως λιγότερες από εσένα, δηλαδή κλασικά internet, κάνα word exel και ίσος κάνα μικρό game. όπως επίσης θέλω να έχει full keyboard και φυσικά έξοδο HDMI Η σειρά inspirion και η 15R που έχω δει μου έχει αρέσει... αλλα περιμένω μήπως και βγει κάποια άλλη προσφορα. ο νοέμβριος είναι ο μηνας που φέρνουν laptopia οι περισσότερες εταιρίες! οποτε ακόμα λίγη αναμονή... μου έχουν προτείνει k ένα lenovo με τα χαρακτηριστικά που θέλω αλλα τα φοβάμαι είναι η αλήθεια Αυτό εδώ δεν σ'αρεσει?
jose Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αυτό εδώ δεν σ'αρεσει? όχι δεν τo προτιμώ λόγο AMD, έχει τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι η αλήθεια αλλα μου τα χαλάει ο amd! αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ίσος με 10€ παρα πάνω να έχω με i3 cpu αλλα με Intel GMA HD http://www.shop13.gr/dell-inspiron-n5010-mayro-i3-370m-3gb-250gb-p-92894.html, πάντα βρίσκω κάτι τo οποιο κάτι με χαλάει! αυτό που δεν θα με χάλαγε καθόλου είναι αυτό http://www.shop13.gr/dell-inspiron-n5010-kokkino-i3-350m-4gb-320gb-hd5470-p-92900.html
Greekchaosman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 όχι δεν τo προτιμώ λόγο AMD, έχει τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι η αλήθεια αλλα μου τα χαλάει ο amd! αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ίσος με 10€ παρα πάνω να έχω με i3 cpu αλλα με Intel GMA HD http://www.shop13.gr/dell-inspiron-n5010-mayro-i3-370m-3gb-250gb-p-92894.html, πάντα βρίσκω κάτι τo οποιο κάτι με χαλάει! αυτό που δεν θα με χάλαγε καθόλου είναι αυτό http://www.shop13.gr/dell-inspiron-n5010-kokkino-i3-350m-4gb-320gb-hd5470-p-92900.html Η αλήθεια είναι ότι και μένα με χαλάει το AMD. Αυτό που θέλω 100% είναι i3 και πάνω και καρτα γραφικών 1GB, τα άλλα πάνω κάτω είναι ίδια ή δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο, για τις δικές μου απαιτήσεις τουλάχιστον. Για δες και αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.