Προς το περιεχόμενο

νεο affiliate site

michaeldim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

www.affdom.com είναι ένα καινούριο site με πρόγραμμα συνεργασίας. Συνεργάζεται με 8 ιστοσελίδες και προσφέρει πληρωμή ανά κλίκ και ανα πώληση.

Οι πληρωμές γίνονται με τραπεζικό έμβασμα και paypal.

Φιλικά,

Δημοσ.

Καλη επιτυχια αλλα με 0.01 το click κανεις δεν...:P

Για ποιο λογο να μην βαλει καποιος adsense,adbrite,cpa η οτι ναναι που δεν εχει και ρισκο να χασει κατι..?

Δημοσ.

Η κατάσταση του site δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Νομίζω πως έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του.

Δημοσ.
Η κατάσταση του site δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Νομίζω πως έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του.

Συμφωνώ.Πολύ πρόχειρο!

Δημοσ.

Συμφωνώ.Πολύ πρόχειρο!

και επαυξάνω..

Ελάχιστες πληροφορίες για το τι είστε τι κάνετε.

Καμία για το ποιοι είστε.

Αν και η αρχική σελίδα είναι αρκετή για να μη συνεχίσει κάποιος στο site..

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα σας απέναντι στον ανταγωνισμό?

Δημοσ.

Πέρα από όλα αυτά που αναφέρουν τα παιδιά(και έχουν δίκιο για το site) έχω να πω και το εξής : Αν θέλεις να φαίνεσαι επαγγελματίας ξεκινώντας ένα δικό σου advertising-affiliate network, δεν βάζεις Adsense στην σελίδα σου.Κοιτάς να χτίσεις ένα δίκτυο συνεργατών, όχι να κερδίσεις μερικά λεπτά του ευρώ από κάποια κλικ.Και πάντα καλοπροαίρετα, το αναφέρω.

Δημήτρης

Δημοσ.
Αν θέλεις να φαίνεσαι επαγγελματίας ξεκινώντας ένα δικό σου advertising-affiliate network, δεν βάζεις Adsense στην σελίδα σου.

Ποοοοοο τώρα το'δα το AdSense έλεος δηλαδή....θα το χαρακτήριζα παιδικό.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω μια σελίδα και σκεφτόμαστε μήπως βγάλουμε και κανα λεφτό τώρα. Παλιότερα είχε δοκιμαστεί το adsense αλλά μας είχαν κόψει (δεν ξέρω γιατί, δεν ήμουν στην ομάδα τότε...). Ποια εναλλακτική θα προτείνατε?

Αυτο που βρήκα εγώ είναι το adbrite (εχει αναφε΄ρει ο bakxos1983) αλλά είδα στο FAQ οτι δεν υποστηρίζονται Ελληνικά (η σελίδα μου είναι στα Ελληνικά) http://help.adbrite.com/index.php?action=artikel&cat=1&id=2&artlang=en

γιαυτό ρωτάω για ενναλακτική και αποψεις γενικά..

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

για cpc μονη σοβαρη διεξοδος ειναι adsense. Tα υπολοιπα ειναι χασιμο χρονου. adbrite ειναι το δευτερο πιο σοβαρο. Για ελληνικα δεν ξερω γιατι δεν εχω ελληνικες ιστοσελιδες.

Η διαφορα στα εσοδα ειναι πολυ μεγαλη και θα προτεινα αν εχετε account adsense να το προσεχετε και μην πατατε τις διαφημισεις μονοι σας ή διαφορες αλλες τετοιες μπιπ!

Φτιαξτε μια σοβαρη ιστοσελιδα και κανετε ξανα αιτηση σε αλλο ονομα και κατα προτιμηση αλλη διευθυνση κτλ. Θειος,γιαγια κτλ δουλευει.

Επισης μπορειτε να πουλησετε χωρο για διαφημιση. Αν η ιστοσελιδα σας ειναι για μηχανες επικοινωνηστε με 3-4 μαντρες και βαλτε 4 διαφημισεις. Βαλτε και ενα banner manager και ειστε μια χαρα.

Δημοσ.
Μήπως έχεις νούμερα για την πληρωμή; Τόσα κρατάει η google τόσα πέρνω εγω. Και αντίστοιχα για το adbrite.

Αν εννοείς το ποσοστό που κρατάει η google σε σχέση με αυτό που χρεώνει τους διαφημιζόμενους αυτό είναι κάτι που δεν το ανακοινώνει αλλά φαντάζομαι μπορείς να κάνεις μια χοντρική εκτίμηση κρίνοντας τα οικονομικά αποτελέσματα που βγάζει κάθε τρίμηνο :)

http://investor.google.com/earnings/2010/Q3_google_earnings.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...