ulikante Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ξερετε κανενα site που να πληρωνω και να μου λυνει τα διαφορα προβληματα που εχω με τους υπολογιστες. ειτε δεν ξερω πως να κανω convert απο pdf σε corell , ειτε δεν ξερω μια λειτουργια στο access , ειτε ψαχνω ενα site με προμηθευτες απο την κινα. δεν θελω πλεον να περναω ωρες για καθε προβλημα που εχω μεχρι να το λυσω. να googlaro , να μπαίνω σε forums ( χωρις παρεξηγηση) , να δοκιμαζω και να χανω την ωρα μου. εξαψα και βρηκα odesk.com , elance.com αλλα και εκει πρεπει για καθε προβλημα να ψαχνω διαφορετικο , να περνω προσφορες και γενικα να χανω χρονο. δεν υπαρχει κατι που να λεω τι προβλημα εχω και να μου λεει οκ με 30 ευρω στο λυνω τωρα . ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας
manosmod Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 2)παρε μια ωραια γραμματεα να σου φτιαχνει και την μερα....
tzampatzis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Τους φίλους τους πληροφορικάριους γιατί τους έχουμε? Για site δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα μπορείς να βρεις κάποιον από αυτούς που βάζουν αγγελία με τηλέφωνα και προσφέρουν βοήθεια για υπολογιστές και να τα ψιλοσυμφωνήσεις και για τηλεφωνική βοήθεια.
jakegate7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ξερετε κανενα site που να πληρωνω και να μου λυνει τα διαφορα προβληματα που εχω με τους υπολογιστες. ειτε δεν ξερω πως να κανω convert απο pdf σε corell , ειτε δεν ξερω μια λειτουργια στο access , ειτε ψαχνω ενα site με προμηθευτες απο την κινα. δεν θελω πλεον να περναω ωρες για καθε προβλημα που εχω μεχρι να το λυσω. να googlaro , να μπαίνω σε forums ( χωρις παρεξηγηση) , να δοκιμαζω και να χανω την ωρα μου.εξαψα και βρηκα odesk.com , elance.com αλλα και εκει πρεπει για καθε προβλημα να ψαχνω διαφορετικο , να περνω προσφορες και γενικα να χανω χρονο. δεν υπαρχει κατι που να λεω τι προβλημα εχω και να μου λεει οκ με 30 ευρω στο λυνω τωρα . ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας συγγνώμη κι όλας αλλά πόσα προβλήματα σου τυχαίνουν με υπολογιστές? ίσα ίσα είναι ωραίο να παιδεύεσαι να λύσεις ένα πρόβλημα και μαθαίνεις πολλά πράγματα στην πορεία επίλυσης του. αν δε χρειάζεσαι τίποτα εξειδικευμένο πιστεύω είναι υπερβολή να πληρώνεις 30 40 50 euro για απλά πραγματάκια.
kostastnt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Με 30€ για κάθε πράμα που θες στην κάνω εγώ την δουλειά..
ulikante Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 το προβλημα ειναι οτι τα θεματα ειναι διαφορετικης φυσεως καθε φορα και αναγκαζομαι να χανω χρονο. μπορει σημερα να θελω κατι για το google analytics , αυριο να ψαχνω το site που ψαχνω τωρα ( αν υπαρχει και αυτο) , μεθαυριο να θελω να κανω convert απο Pdf σε correll , και αντιμεθαυριο να προσπαθω να σεταρω μια touch screen οθονη στο ubuntu . ολα αυτα ειναι πραγματικα παραδειγματα για τα οποια ξοδεψα αρκετες ωρες για να βρω απαντηση και σε μερικα τελικα δεν βρηκα . θα προτιμουσα να υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να τα αναλαβει ολα και οποτε επιθυμουσα να το χρησιμοποιησω. μεχρι στιγμης βρηκα http://www.robinnet.biz και το https://www.starmind.com/ απο προτασεις συναγωνιστων αλλα δεν ειναι αυτο που θελω. ευχαριστω παντως
tempo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 πριν πληρώσεις κάνε και την οποιαδήποτε ερώτηση σου στην ipedia.gr στην κατηγορία "υπολογιστές" για αυτόν τον λόγο έχει δημιουργηθεί.
orphaeus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα. Ρίξε μια ματιά στο http://www.livetech.gr. Τους χρησιμοποίησα μια φορά για ένα πρόβλημα που είχα και μου έδωσαν λύση. Επίσης (σημαντικό) είναι και ευγενικοί....
leonidas_fs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αρχηγε με τι ασχολείσαι ?? Γιατι αυτα που λες δεν τα κανει ενας ασχετος με τον χωρο.. (touch screen οθονη στο ubuntu) για να κανεις αυτές τις δουλειές παει να πει οτι εισαι του κλαδου..Μηπως δεν σ'αρεσει η δουλεια σου ???
platongr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Με 20ευρώ +φπα /request ή με μία μηνιαία συνδρομή σου κάνω εγώ αυτή τη δουλειά. Θα χρησιμοποιείς ticketing system με response time ~3 ώρες.
scissorhands Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ο καθένας πετάει και μία παπαρίσα . Ρε παιδιά αν ο τύπος μπορούσε να δώσει 30 ευρώ για ένα googlarisma ή για μία μετατροπή corel draw σε pdf, που δεν χρειάζεται καν να γίνει μιάς και το corel σώζει σε Pdf, δε νομίζετε πως θα είχε γραμματέα, ή ένα IT department ή whatever απο πίσω του ; Επιπλέον πώς χρησιμοποιεί corel και δε ξέρει να σώζει σε pdf δέ μπορώ να το καταλάβω. Ασχολούμαστε με την γκλάβα του καθένα. (και μένα με βάζω μέσα)
michael92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 odesk.com κάνε hire κάποιον ινδό προγραμματιστή και πλήρωνε του 90 ευρώ το μήνα να τον έχεις In touch στο skype και να στα λύνει όλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.