mandipl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 υπαρχει περιπτωση να εχει παθει ζημια ο ιδιος ο επεξεργαστης ?? παντως ποτε δεν μου εσβησε ακομα και σε παιχνιδια
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δύσκολο, θα το διαπιστώσεις όταν παίξει σε normal temps.
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 υπαρχει περιπτωση να εχει παθει ζημια ο ιδιος ο επεξεργαστης ?? παντως ποτε δεν μου εσβησε ακομα και σε παιχνιδια ε οπως λεει και ο phanispal δυσκολα...Απλα δεν ειναι και οτι καλυτερο να τρεχει εκει... Αντε κλεισε και ξεκινα...περιμενουμε καθαρη φωτο και temps ~ 40-45 idle.
mandipl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να εχει χαμηλοσει η περιστροφη της ψυχτρας λογω καποιου προβληματικου driver κλπ ???
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να εχει χαμηλοσει η περιστροφη της ψυχτρας λογω καποιου προβληματικου driver κλπ ??? Και πιο χαμηλα να στροφαρε,τετοια temps δεν θα ειχες αν υπηρχε μια υποτυπωδες ροη αερα. Σιγουρα οχι driver issue ισως να εχει χαλασει το ανεμηστηρακι.
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Λόγω driver, όχι. Λόγω στερεοποιημένης σκόνης, ναι.
mandipl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 τελικα ηταν θεμα σκονης μαλλον .. το επαιξα λιγο με το χερι και βγηκε μπολικο πραγμα ..επεσε η θερμοκρασια κατα 30 βαθμους ...βεβαια πρεπει να το φυσιξω με πρωτη ευκαιρια ... παντως και παλι οταν πηγα να κανω το Benchmark σε 5 sec μου εγραψε too hot ...
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 E ναι, λογικά υπό φόρτο θα είσαι ακόμα πάνω από 90°C.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.