Προς το περιεχόμενο

απορια σε matlab

glorfindel89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω να κανω μια εργασια σε matlab η οποια δυστυχως χρειαζεται παααααααααρα πολλες ωρες για να ολοκληρωθει.Ηδη εχω αφησει τον υπολογιστη 24 ωρες ανοικτο και δεν εχω παρει αποτελεσμα και φανταζομαι θελει πολυ ωρα ακομη.Αυτο που θελω να ρωτησω γιατι δε γνωριζω πολυ καλα το περιβαλλον της matlab ειναι μηπως υπαρχει τροπος να διακοψω τη εκτελεση του προγραμματος και να τη συνεχισω καποια αλλη στιγμη και αν τυχον γινετε να τη διακοψω και να παρω αποτελεσμα για μεχρι το σημειο που εχει φτασει???

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

αν μπορείς χρησιμοποίησε ενδιάμεσους πινάκες αποτελεσμάτων ώστε να μην ξεκινάς πάντα από την αρχή.

τους ενδιάμεσους πίνακες τους κάνεις export/import.

Ανάλογα με την έκδοση του matlab που χρησιμοποιείς μπορεί να εκμεταλλεύεται πολλαπλούς πυρήνες, και να κάνεις και άλλη δουλειά μέχρι που να τελειώσει η πρώτη διεργασία.

Δημοσ.

Δε γίνεται καθώς τρέχει.

Με ctrl+c σταματάς αυτό που τρέχει, αν όλα έχουν πάει καλά. Στο workspace θα σου εμφανίσει όλες τις μεταβλητές/πινακες κλπ που λεχει στη μνήμη εκείνη τη στιγμή που στάματησες το πρόγραμμα.

Χειροκίνητα, με save, σώζεις το workspace, επομένως την επομενη φορα που θες να το ξεκινήσεις, θα αναγκάσεις το πρόγραμμα σου να διαβάσει τα πάντα από το saved αρχείο.

===> Προσοχή, δεν υπάρχει εγγύηση πως όλα θα γίνουν όπως τα περιγράφω, αλλά 99 στις 100 περιπτώσεις έτσι δουλεύει αν θες να το κόψεις με το χέρι και να σώσεις τα data.

Είσαι σίγουρος ότι το πρόγραμμα σου δεν είναι σε κανένα ατέρμονο λουπ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...