Προς το περιεχόμενο

Να παρω την LG 42PJ550 Plasma 42'' ή την Sony KDL-40BX400 LCD 40" ;

Mika

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε,

Μετά απο πολλά χρονια θα δωσω καποια χρηματα για μια καινουρια τηλεοραση. Ειμαι αναμεσα σε αυτη και αυτη. Να σημειωσω ότι η τιμή της πλάσμα είναι 423 στο φτηνότερο κατάστημα (Κοτσώβολος) και της LCD είναι στα 480 στο πλαίσιο.

Επίσης ξέρω ότι η LCD είναι full HD σε αντίθεση με την άλλη και έχει 4 HDMI σε σχέση με τα 2 της άλλης αλλά αυτό που με ενδιέφερε πιό πολύ είναι να ακούσω καμια γνώμη σχετικά με τα άλλα χαρακτηριστικά.

Αξίζει πιστευετε η Bravia παρά το γεγονός ότι είναι 57 ευρώ ακριβότερη και 2 ίντσες μικρότερη;

Δημοσ.

Πολυ μετρια τηλεοραση η sony.Aν την θελεις για τηλεοπτικο σημα και ταινιες τοτε την πλασμα σιγουρα.

Το full hd της sony εν συγκριση με το hd ready της lg μην σε προβληματιζει.Διαφορα θα δεις μονο με υλικο hd σε blue ray player και απο αποσταση μικροτερη των δυο μετρων.

Κινηση και εικονα απλα δεν συγκρινονται και ολα ειναι υπερ της lg.Αν θελεις να μην παρεις πλασμα τοτε η samsung le40c530 εινα στην ιδια κατηγορια τιμης με την sony και αρκετα καλυτερη.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις προτασεις σας. Παραξενευτηκα καπως γιατι περίμενα ότι η Sony θα θεωρουταν καλυτερη.

haHa αυτή η Panasonic plasma τι παραπάνω θα μου προσφερει πρακτικά(χονδρικα) σε σχέση με την LG;

πιστευετε ότι αξίζει να δώσει καποιος τα λεφτα του για plasma ή η τεχνολογία LCD τις έχει βάλει στο περιθωριο;

Δημοσ.
Δωσε κατι παραπανω και παρε την panasonic plasma p42u20 .

Oι lcd με αντιστοιχες επιδοσεις/χρωματα/contrast σαν και αυτην κοστιζουν πανω απο 1000€.

+1000

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
Σας ευχαριστω για τις προτασεις σας. Παραξενευτηκα καπως γιατι περίμενα ότι η Sony θα θεωρουταν καλυτερη.

haHa αυτή η Panasonic plasma τι παραπάνω θα μου προσφερει πρακτικά(χονδρικα) σε σχέση με την LG;

πιστευετε ότι αξίζει να δώσει καποιος τα λεφτα του για plasma ή η τεχνολογία LCD τις έχει βάλει στο περιθωριο;

Στο τηλεοπτικο σημα τιποτα.Διαφορα θα δεις μονο σε hd υλικο.Αυτο το εχω δει με τα ματια μου στο media markt που τις ειχαν διπλα διπλα και παιζαν απο το ιδιο demo.

Η panasonic ηταν δυο κλασσεις ανωτερη.

Αν διαθετεις 650 ευρω θα βρεις την panasonic 42s20e στο παραπανω καταστημα που ειναι ακομα καλυτερη απο την σειρα U.

Αν ηθελα τωρα τηλεοραση δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω λεφτα για lcd.

Δημοσ.
+1000

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

+2500 Ευρώ και χωρίς υπερβολή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...