SOWHAT Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Edit: Sorry άκυρο το μήνυμα... Βλέπεις ακόμα δεν ήπια τον πρωινό καφέ μου! Πήγα να σου προτείνω 640 γίγα καταλάθος... Μπερδεύτηκα........... Και ελπίζω όλα να πάνε καλά στο τέλος!!!
probe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ...α είχε γίνει κι αυτό;!;!;! ...σοβαρά τώρα, δεν το είχα προσέξει! (...που 'σαι matrixxx να με δειςςς !!! ) ...έλα τώρα, πέστε να με φάτε, "τί κωλόστομα που το 'χεις ρε wash!" Εγώ ήδη σε αποφεύγω στα post. Ανησυχώ πλέον για την υγεία των υπολογιστών μου.:shock::confused:
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Θα βάλω στο προφίλ μου λογαριασμό κατάθεσης. Όποιος δεν περάσει να τον τιμήσει, θα έχει pm καθημερινά από 'μένα.
basilis222 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Θα βάλω στο προφίλ μου λογαριασμό κατάθεσης.Όποιος δεν περάσει να τον τιμήσει, θα έχει pm καθημερινά από 'μένα. Χαχαχαχα....
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ... Σβησε κανενα pm ρε γμτ! Εφαγα τα δαχτυλα μου για σενα και δεν μπορω να στειλω! ---------- Προσθήκη στις 11:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:49 ---------- ...α είχε γίνει κι αυτό;!;!;! ...σοβαρά τώρα, δεν το είχα προσέξει! (...που 'σαι matrixxx να με δειςςς !!! ) ...έλα τώρα, πέστε να με φάτε, "τί κωλόστομα που το 'χεις ρε wash!" Εμεις το ειχαμε προσεξει οποτε αν ηταν να το ειχες ακουσει θα το ειχες ακουσει. Οποτε μπορεις να "αναθεωρησεις". (οκ, ξερω οτι ηταν χιουμορ, στο ιδιο υφος ειμαι και εγω )
probe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Λεφτά πάντως δεν υπάρχουν. Αν θέλεις κανα pentium 4 να σου στείλω νά χεις καβάντζα και να γλιτώσω την κατάρα γίνεται. Άντε και μια ddr 1gb (bulk) δώρο μαζί.
ikskarda Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 μολις γυρισα απο το πλαισιο . πηγα στον οροφο των υπολογιστων και ειπα ολο το σκηνικο δειχνοντας φωτογραφιες οτι ο δισκος εχει bad sectors . μου ειπε οτι θα τον κρατησουν να τον ελεγξουν και θα με ειδοποιησουν . του λεω τι να δεις οριστε στο δειχνω οτι ο δισκος εχει ελαττωματα θελω να τον αφησω και να παρω τα χρηματα πισω . κολλαει λιγο μου λεει να μιλησω με τον υπευθυνο . μετα απο 10 λεπτα συμφωνησαν να μου δωσουν τα χρηματα πισω του ειπα δεν ξερω αν ειναι η ατυχια μου που 1 στους 2 δισκους απο σας εχει προβλημα εκτος και αν κατι αλλο συμβαινει γιατι γνωριζω του λεω οτι επιστρεφονται και επισκευονται και ξαναπωλιουνται . χαμογελασε και δεν μου ειπε τιποτα πηρα τα χρηματα και πηγα ακριβως απεναντι στο MultiΔραμα και πηρα εναν Seagate 1Tb με 5 χρονια εγγυηση . τωρα θα τον δοκιμασω να δουμε
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Προφανως πηρες αυτον http://www.multirama.gr/products/product?pid=0408865&catid=020801 5€ φτηνοτερα απο οσα εδωσες στο Πλαισιο. Μια χαρα (ειναι 7200rpm βεβαια, καλος για λειτουργικο, πιο καλος για αποθηκη θα ηταν ο ST31000520AS που ειναι LP, πιο δροσερος και πιο "ησυχος" αλλα και πιο αργος που για αποθηκη δεν ειναι προβλημα, αλλα οκ, δεν τον εχει και θα ειχες "τρεχα-γυρευε"...) Απλα για την εγγυηση εδω λεει 3 χρονια (και εγω ξερω οτι εδω και καποια χρονια η seagete επαψε να δινει 5 χρονια που εδινε παλιοτερα) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148433 Για να εισαι σιγουρος μπες εδω τωρα http://support.seagate.com/customer/warranty_validation.jsp?form=0 βαλε serial number Model number OR Part number και χωρα και θα δεις ποτε ληγει η εγγυηση του δισκου σου (εγω βεβαια θα τυπωνα τη σελιδα του μουλτιραμα με ενδειξη ημερομηνιας στη σελιδα και θα την κρατουσα μαζι με την αποδειξη για χρηση - αχρειαστη να'ναι- μετα τα 3 χρονια )
ikskarda Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ναι φιλε αυτον εννοω , ευχαριστω για το λινκ θα το κοιταξω για την εγγυηση . ελπιζω να ειμαι ενταξει ετσι οπως φαινονται οι δισκοι μου γιατι μου ζητησε φορματ σε MBR or GPT και διαλεξα το MBR .
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ...σπόιλεράκι τόσο δα/δύο-έπι-τρίιιι-αα! (είχα πει θ' αποσυρθώ απ' το θρεντ, αλλά είναι πάνω απ' τις δυνάμεις μου όπως πάει... ) Λεφτά πάντως δεν υπάρχουν. Αν θέλεις κανα pentium 4 να σου στείλω νά χεις καβάντζα και να γλιτώσωτην κατάρα γίνεται. Άντε και μια ddr 1gb (bulk) δώρο μαζί. ...ντόινγκ;! Σβησε κανενα pm ρε γμτ! Εφαγα τα δαχτυλα μου για σενα και δεν μπορω να στειλω! God is testing your patience...so stay patient! (...τώρα μπήκα ρε, κάτσε να δούμε και τον Αλόνσο να να του γίνεται πουρές η μηχανή στα qualies -μουχαχάχ- και θα κάνω χώρο στα πμ...) Εμεις το ειχαμε προσεξει οποτε αν ηταν να το ειχες ακουσει θα το ειχες ακουσει. Οποτε μπορεις να "αναθεωρησεις". Όπως είπα χθες, όχι, δεν έδωσα σημασία στο μετά-ποστ - κι απλά είχα δει τον TS να ρωτά "τί να κάνει, να πάρει εξωτερικό/να πάει Πλαίσιο και να ζητήσει φράγκα πίσω", κτλ. Κακόπιστε :Ρ (...τί ν' αναθεωρήσω, που άμα δεν αντέβαινε τους όρους του φόρουμ, θα σας έλεγα τον νικητή των εκλογών από σήμερα, για να βγάλετε χρήμα με ουρά ) μολις γυρισα απο το πλαισιο . πηγα στον οροφο των υπολογιστων και ειπα ολο το σκηνικο δειχνοντας φωτογραφιες οτι ο δισκος εχει bad sectors . μου ειπε οτι θα τον κρατησουν να τον ελεγξουν και θα με ειδοποιησουν . του λεω τι να δεις οριστε στο δειχνω οτι ο δισκος εχει ελαττωματα θελω να τον αφησω και να παρω τα χρηματα πισω ...ωραίοζ ο παίκτηζ κολλαει λιγο μου λεει να μιλησω με τον υπευθυνο κλασσικό "κόλλημα" των Πλαισιατζήδωνε.... μετα απο 10 λεπτα συμφωνησαν να μου δωσουν τα χρηματα πισω του ειπα δεν ξερω αν ειναι η ατυχια μου που 1 στους 2 δισκους απο σας εχει προβλημα εκτος και αν κατι αλλο συμβαινει γιατι γνωριζω του λεω οτι επιστρεφονται και επισκευονται και ξαναπωλιουνται . χαμογελασε και δεν μου ειπε τιποτα ...είναι που δεν ήταν υπουργός για να έχει τον αέρα, αλλά σίγουρα κα'να τέτοιο "έκρυβε" το χαμόγελο... (..."Δε χρειαζόταν", πάντως, τα "παραπανίσια"...Ήδη, το ότι σου επέστρεψαν χρήματα, χωρίς σχεδόν καθόλου ταλαιπωρία, ήταν so much win...) ελπιζω να ειμαι ενταξει ετσι οπως φαινονται οι δισκοι μου γιατι μου ζητησε φορματ σε MBR or GPT και διαλεξα το MBR . ...δεν είχε στο default το GTP - όπως του Πλαισίου, ε
orotoi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ...τί ν' αναθεωρήσω, που άμα δεν αντέβαινε τους όρους του φόρουμ, θα σας έλεγα τον νικητή των εκλογών από σήμερα, για να βγάλετε χρήμα με ουρά )... παίζουν τέτοια στοιχήματα?? Να παμε να βγάλουμε κανα φράγκο ορε.. ...δεν είχε στο default το GTP - όπως του Πλαισίου, ε +1101010011001001
antuansupra Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 δεν νομιζω.Αν μπορεί ενεργοποίησης πρεπει μνα γινετε και στα 7 παντως στα xp γινοταν τις κακομοιρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.