ikskarda Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 γιατι βρε συ ? εχω εναν Seagate 500gb ο οποιος ειναι αυτος που γεμισε και ηθελα να μεταφερω τα αρχεια στον 1Tb και εναν Toshiba 1Tb οπου εχει ακομα 400gb free και ειναι και αυτος μια χαρα . φτου φτου . απο εσωτερικους εχω 1 Seagate 320gb με partition και ενα Seagate 250gb για μουσικη οι πρωτοι WD που πηρα ηταν αυτοι και απο οτι φαινεται η λυση για docking station δε βρεθηκε καλη γιατι υπαρχει περιπτωση απροσεξιας και ζημιας του δισκου εχω το δικαιωμα να τους πω οτι δεν θελω τελικα να παρω δισκο αλλα να μου κοψουν πιστωτικο να αγορασω εγω οτι θελω καποια στιγμη ? η παιζει καποιος περιοριστικος παραγοντας ?
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 γιατι βρε συ ? ...σε γενικές γραμμές, η άποψή μου περί fix εξωτερικών σκληρών...
ikskarda Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 λεω λοιπον για εναν Seagate 7200.12 ST31000528AS 1TB HDD 3.5 η εναν Western Digital Caviar Blue WD10EALS 1TB HDD θα προσπαθησω να ζητησω πιστωτικο η τα χρηματα τελειως πισω . παιζει η τσαμπα θα προσπαθησω ?
kostas34 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Και ποιός τον κορόιδεψε. (...όσο περί stock house, απλά διευκρίνησα. Δεν προσπάθησα να υποστηρίξω "κάτι") Δεν υποστηριζεις κατι ;
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 θα προσπαθησω να ζητησω πιστωτικο η τα χρηματα τελειως πισω . παιζει η τσαμπα θα προσπαθησω ? ...το να προσπαθήσεις για τα χρήματα (το πιστωτικό είν' αυκολότερο), δεν νομίζω να δοκιμάσει κανείς να σε αποτρέψει να το κάνεις. Προσωπικά πάντως να πω, πως έχω την αίσθηση πως οι του Πλαισίου, όταν είναι να δώσουν γκαφρά πίσω, κιτρινίζει το δέρμα τους, κονταίνουν, και "σκίζονται" τα μάτια τους. Μ' άλλα λόγια, κοιτάν αν το αποφύγουν. Κι απ' όσο ξέρω, νομικά, το έχουν το δικαίωμα (είναι δηλαδή στη δική τους ευχέρεια αν θα δώσουν μαλλί πίσω, αν θ' αντικαταστήσουν τη συσκευή με άλλη, ή αν θα "κόψουν πιστωτικό" για να πάρεις κάτι άλλο της επιλογής σου) και το εξαντλούν κι αυτό, και τον πελάτη. Το σκεπτικό τους (της επιχείρισης δλδ) γενικά είναι , "μη φύγει η μαμαλίγκα απ' το μαγαζί". Εξαρτάται ίσως βέβαια κι απ' το "ποιός είσαι", "σε ποιόν υπάλληλο θα πέσεις", ΚΑΙ από το πως θα το χειριστείς... (...αν το παίξεις "απελπισία και ζοριλίκι", ίσως αποφασίσουν ότι είναι καλύτερο να σε εξυπηρετήσουν όπως ΕΣΥ θες, "για να μη σ' έχουν στο κεφάλι τους"...Δε σε κόβω όμως "για τέτοιον"...Μάλλον "πολιτισμένα" θα πας να τους το πας....ε; ) Δεν υποστηριζεις κατι ; Όχι.
kostas34 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Με την προσπαθεια θα μεινεις ---------- Προσθήκη στις 23:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:46 ---------- ...το να προσπαθήσεις για τα χρήματα (το πιστωτικό είν' αυκολότερο), δεν νομίζω να δοκιμάσει κανείς να σε αποτρέψει να το κάνεις. Προσωπικά πάντως να πω, πως έχω την αίσθηση πως οι του Πλαισίου, όταν είναι να δώσουν γκαφρά πίσω, κιτρινίζει το δέρμα τους, κονταίνουν, και "σκίζονται" τα μάτια τους. Μ' άλλα λόγια, κοιτάν αν το αποφύγουν. Κι απ' όσο ξέρω, νομικά, το έχουν το δικαίωμα (είναι δηλαδή στη δική τους ευχέρεια αν θα δώσουν μαλλί πίσω, αν θ' αντικαταστήσουν τη συσκευή με άλλη, ή αν θα "κόψουν πιστωτικό" για να πάρεις κάτι άλλο της επιλογής σου) και το εξαντλούν κι αυτό, και τον πελάτη. Το σκεπτικό τους (της επιχείρισης δλδ) γενικά είναι , "μη φύγει η μαμαλίγκα απ' το μαγαζί". Εξαρτάται ίσως βέβαια κι απ' το "ποιός είσαι", "σε ποιόν υπάλληλο θα πέσεις", ΚΑΙ από το πως θα το χειριστείς... (...αν το παίξεις "απελπισία και ζοριλίκι", ίσως αποφασίσουν ότι είναι καλύτερο να σε εξυπηρετήσουν όπως ΕΣΥ θες, "για να μη σ' έχουν στο κεφάλι τους"...Δε σε κόβω όμως "για τέτοιον"...Μάλλον "πολιτισμένα" θα πας να τους το πας....ε; ) Όχι. εισαι και ψυχολογος Στα φραγκα η αλλου ;
ikskarda Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 φιλε washcloud ναι θα το παω πολιτισμενα καθοτι αυτο ειναι το επιπεδο μου και δεν μαρεσει να μπλεκω σε αντιδικιες και προστριβες . αν απο εκει και περα δω οτι δε βγαινει ακρη τοτε ισως και εγω να σκληρυνω την σταση μου και να ζητησω πιστωτικο η τα χρηματα πισω με πιο εντονο υφος !!! το θεμα ειναι οτι δε ξερω τι να παρω τωρα
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 φιλε washcloud ναι θα το παω πολιτισμενα Χμ σαν άνθρωπο σε τιμά, αλλά (ειδικά στη χωράκλα μας...), δεν ξέρω αν είναι το επιθυμητό...Anyway, εσύ ξέρεις - πάντως αν τους δεις να "δυσκολεύονται", άλλαξε κι εσύ -όπως το λες- στάση... PS : ...άσε μας ρε Κωστάκη...
ikskarda Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 η συνεχεια αυριο το μεσημερακι οπου θα γυρισω απο το καταστημα Περιστεριου . προβλεπω το thread να ξεφευγει πολλες σελιδες ακομα και εχει γινει αρκετα κουραστικο και δεν μαρεσει !!!
kostas34 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Χμ σαν άνθρωπο σε τιμά, αλλά (ειδικά στη χωράκλα μας...), δεν ξέρω αν είναι το επιθυμητό...Anyway, εσύ ξέρεις - πάντως αν τους δεις να "δυσκολεύονται", άλλαξε κι εσύ -όπως το λες- στάση...S : ...άσε μας ρε Κωστάκη... Τα λεφτα μας ρε ψυχολογε
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 προβλεπω το thread να ξεφευγει πολλες σελιδες ακομα και εχει γινει αρκετα κουραστικο και δεν μαρεσει !!! ...Από 'μένα don't worry, αποσύρομαι.
kostas34 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 η συνεχεια αυριο το μεσημερακι οπου θα γυρισω απο το καταστημα Περιστεριου . προβλεπω το thread να ξεφευγει πολλες σελιδες ακομα και εχει γινει αρκετα κουραστικο και δεν μαρεσει !!![/QUO Μην χρησιμποποιεις αυτο τον δισκο γιατι μετα θα κανεις ακροβατικα κι αμα πιασουνε Απο δισκο οι samsung και o καινουργιοs seagate που μου δωσαν για ανταλλαγη, αχρησιμοποιητος ,προς το παρον δουλευει κανονικα P.s. 2010Και ψαχνουμε για δισκο
orotoi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 η ειρωνια ειναι οτι εδωσα τον χτεσινο δισκο και πηρα αυτον για καλυτερα και αυτος τελικα εχει το προβλημα ο θεωρητικα "νεος" . δεν προθεση να ειρωνευτω κανενα και δε ξερω γιατι πιστευετε οτι σας ειρωνευομαι ρε παιδια το "ειρωνία ε.." το είπα για την όλη κατάσταση (που λες και συ) οτι πήγες πίσω τον εκθεσιακό (που ήταν οκ) και πήρες καινούριο (με bad sectors).. Δεν εννοούσα οτι ειρωνεύεσαι εσύ.. Επι του θέματος.. γενικά περι κοροϊδιών κτλ.. και για τους εξωτερικούς δίσκους συμφωνώ με τον washcloud. υγ.. πολύ παρεξηγιάριδες "έχουμε" γίνει..
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 το "ειρωνία ε.." το είπα για την όλη κατάσταση (που λες και συ) οτι πήγες πίσω τον εκθεσιακό (που ήταν οκ) και πήρες καινούριο (με bad sectors).. ...α είχε γίνει κι αυτό;!;!;! ...σοβαρά τώρα, δεν το είχα προσέξει! (...που 'σαι matrixxx να με δειςςς !!! ) ...έλα τώρα, πέστε να με φάτε, "τί κωλόστομα που το 'χεις ρε wash!"
Johndos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 λεω λοιπον για εναν Seagate 7200.12 ST31000528AS 1TB HDD 3.5 η εναν Western Digital Caviar Blue WD10EALS 1TB HDD θα προσπαθησω να ζητησω πιστωτικο η τα χρηματα τελειως πισω . παιζει η τσαμπα θα προσπαθησω ? Εγώ φίλε μου, ζήτησα να μου δώσουν πιστωτικό αλλά ο υπάλληλος αρνήθηκε. Αντ'αυτού, μου έδωσε όπως είπα προηγουμένως, αυτόν ( http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Scorpio-Blue-WD5000BPVT-500GB-HDD-2-5-5400rpm-w-AdvFormat.htm ) σφραγισμένο αυτή τη φορά αν και ακριβότερος κατα 17 ευρω (χωρίς βέβαια να πληρώσω τίποτα παραπάνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.