Aias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Καλα δεν πονηρευεσαι γιατι αυτος που τον ειχε πριν απο σενα τον γυρισε πισω και τα λαγονικα του Πλαισιου τον ξαναεβαλαν για πουλημα?Πηγαινε τον πισω και πες τους να στον αλλαξουν αμεσως.
ikskarda Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 παλι και τον δευτερο σκληρο που πηρα χτες μετα απο τοσο κοπο ? αφου ηταν σφραγισμενος και ηθελε διαμορφωση οταν τον εβαλα . η πραγματι ειμαι τοσο ατυχος και αυτος ειναι προβληματικος γιατι δεν με αφηνει να του περασω αρχεια καθοτι μετα απο καποια λεπτα μεταφορας πεφτει η ταχυτητα και γραφει οτι απομενουν ωρες μεχρι να περαστει η ταινια. να τον παω και τι δικαιολογια να τους πω τωρα ? οτι τον δοκιμασα σε docking station και εσωτερικα και ο δισκος μετα απο καποια στιγμη πεφτει σε κωμα ενω το Sentinel λεει πως ειναι 100% Healthy ?
benign Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εκανες copy σε καποιον αλλο δισκο του συστηματος σου να δεις αν σου κανει τα ιδια?
kinq1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Επειδή βλέπω ότι έχεις vista, μήπως δεν έχεις περάσει το service pack? Ενα από τα πιο σημαντικά πράγματα που διορθώνει το service pack είναι η ταχύτητα αντιγραφής σε εξωτερικά μέσα αποθήκευσης.
ikskarda Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 το μονο που δοκιμασα ειτε οταν τον ειχα στο docking station ειτε οταν τον ειχα μεσα στο κουτι να του περασω αρχεια ειτε απο αλλο δισκο ειτε απο τον εσωτερικο δισκο . δηλαδη προσπαθησα απο τον εσωτερικο μου δισκο να του περασω ταινιες και προσπαθησα και απο αλλο εξωτερικο δισκο Seagate να του περασω . και στις 2 περιπτωσεις περνουσε κανονικα αρχεια (αντεγραφε δηλαδη) αλλα μετα απο καποια στιγμη αρχιζει να πεφτει η ταχυτητα του απο τα 25MB/s ας πουμε στα 4MB/s οπως δειχνω στην φωτο απο πανω . αποτελεσμα να κανει αρκετη ωρα να περασει ταινια , η να μην περναει καθολου , η να παταω Cancel και να μην το δεχεται και να δειχνει την πρασινη μπαρα να γεμιζει PS: δεν εχω Vista αλλα Windows 7 Ultimate 32bit
SOWHAT Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δεν τον περνάς από το επίσημο τεστ της WD? Και το γρήγορο και το εκτεταμένο! Και πες μας μετά!
ikskarda Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 πηρα το παλιο λαπτοπ του αδερφου μου με windows XP και τον εβαλα πανω στο docking station ξανα και δοκιμασα να περασω αρχεια απο το λαπτοπ του να δουμε τι θα γινει και εβγαλε το εξης μηνυμα ---------- Προσθήκη στις 18:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:04 ---------- το γρηγορο τεστ δεν εδειξε καποιο προβλημα . ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕΣ
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 2. Εντελως ασχετο, αλλα και κακεντρεχες. Θυμιζει το "να σου καει το βιντεο"! Και ο νοων νοειτω... ...ορμώμενος από αυτό και μόνο, δε βλέπω να χρειάζεται να φάω τα δάχτυλά μου να γράψω κάτι, οτιδήποτε για τα υπόλοιπα 3 σημεία. Communication failure. Ή "απλή ασυμφωνία χαρακτήρων", που τραγούδαε κι η άλλη. Cheers mate, και μείνε με τις εντυπώσεις σου για 'μένα.
Johndos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 παλι και τον δευτερο σκληρο που πηρα χτες μετα απο τοσο κοπο ? αφου ηταν σφραγισμενος και ηθελε διαμορφωση οταν τον εβαλα . η πραγματι ειμαι τοσο ατυχος και αυτος ειναι προβληματικος γιατι δεν με αφηνει να του περασω αρχεια καθοτι μετα απο καποια λεπτα μεταφορας πεφτει η ταχυτητα και γραφει οτι απομενουν ωρες μεχρι να περαστει η ταινια.να τον παω και τι δικαιολογια να τους πω τωρα ? οτι τον δοκιμασα σε docking station και εσωτερικα και ο δισκος μετα απο καποια στιγμη πεφτει σε κωμα ενω το Sentinel λεει πως ειναι 100% Healthy ? Φίλε μου, είχα πάρει αυτόν ( http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/SAMSUNG-SPINPOINT-M7-HM500JI-500GB-HDD-2-5-8MB-CACHE-5400RPM-SATA-3-GB-S.htm ) το δίσκο από το πλαίσιο και μου έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα με το δικό σου. Τον πέρασα από ένα μικρό τεστάκι με το HD Tune για bad sectors (αργό) και ήτανε γεμάτος από δαύτους καθώς και ενδείξεις στα SMART, "Reallocated Sector Count" ή με απλά λόγια αποκλεισμός bad sector από τη λειτουργία τους. Κατά τα άλλα ο δίσκος ήταν καινούργιος (εδώ γελάνε). Το καλό ήταν ότι μου τον αντικατέστησαν με ένα παρόμοιο WD (2.5"-500GB)
ikskarda Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ...ορμώμενος από αυτό και μόνο, δε βλέπω να χρειάζεται να φάω τα δάχτυλά μου να γράψω κάτι, οτιδήποτε για τα υπόλοιπα 3 σημεία.Communication failure. Ή "απλή ασυμφωνία χαρακτήρων", που τραγούδαε κι η άλλη. Cheers mate, και μείνε με τις εντυπώσεις σου για 'μένα. φιλε μου γιατι παρεξηγηθηκες ? δεν εχω καμια αρνητικη εντυπωση για σενα ουτε για κανενα , δε ξερω γιατι μου το λες αυτο η τι ειπα που να σε προσβαλα ειρωνία ε... η ειρωνια ειναι οτι εδωσα τον χτεσινο δισκο και πηρα αυτον για καλυτερα και αυτος τελικα εχει το προβλημα ο θεωρητικα "νεος" . δεν προθεση να ειρωνευτω κανενα και δε ξερω γιατι πιστευετε οτι σας ειρωνευομαι ρε παιδια Φίλε μου, είχα πάρει αυτόν ( http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/SAMSUNG-SPINPOINT-M7-HM500JI-500GB-HDD-2-5-8MB-CACHE-5400RPM-SATA-3-GB-S.htm ) το δίσκο από το πλαίσιο και μου έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα με το δικό σου. Τον πέρασα από ένα μικρό τεστάκι με το HD Tune για bad sectors (αργό) και ήτανε γεμάτος από δαύτους καθώς και ενδείξεις στα SMART, "Reallocated Sector Count" ή με απλά λόγια αποκλεισμός bad sector από τη λειτουργία τους.Κατά τα άλλα ο δίσκος ήταν καινούργιος (εδώ γελάνε). Το καλό ήταν ότι μου τον αντικατέστησαν με ένα παρόμοιο WD (2.5"-500GB) ακριβως οπως το περιεγραψες φιλε μου
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Φίλε μου, είχα πάρει αυτόν ( http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/SAMSUNG-SPINPOINT-M7-HM500JI-500GB-HDD-2-5-8MB-CACHE-5400RPM-SATA-3-GB-S.htm ) το δίσκο από το πλαίσιο και μου έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα με το δικό σου. Τον πέρασα από ένα μικρό τεστάκι με το HD Tune για bad sectors (αργό) και ήτανε γεμάτος από δαύτους καθώς και ενδείξεις στα SMART, "Reallocated Sector Count" ή με απλά λόγια αποκλεισμός bad sector από τη λειτουργία τους.Κατά τα άλλα ο δίσκος ήταν καινούργιος (εδώ γελάνε). Το καλό ήταν ότι μου τον αντικατέστησαν με ένα παρόμοιο WD (2.5"-500GB) Ατυχος... Αυτος ειναι το "καμαρι" μου απο τους πεντε 2.5αρηδες μου! Τον πηρα απο εκει (ειχε 55 ευρω πριν 4-5 μηνες και ηταν ηδη τρομερη τιμη, το μονο που αξιζε στο πλαισιο ολο το ετος! Απο τοτε έδειχνε κατασταση ξεστοκαρισματος - τα εχουμε πει για τους samsung - μου κανει εντυπωση που τον εχει τωρα. Ειχε εξαφανιστει μετα απο 4-5 μερες! Προσεξτε ενω στο σαιτ τον λεει απο τοτε 501JI ο δισκος ειναι ο 501II) Κανενα bad sector - παντα κανω full scan με το που παιρνω ενα δισκο. Ο δισκος δεν πιανεται! edit/add: φιλε μου γιατι παρεξηγηθηκες ? δεν εχω καμια αρνητικη εντυπωση για σενα ουτε για κανενα , δε ξερω γιατι μου το λες αυτο η τι ειπα που να σε προσβαλα Σε μενα το ειπε, χαλαρωσε. (μακαρι να εκανα λαθος wcloud. 4 στα 4 γμτ;!)
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 φιλε μου γιατι παρεξηγηθηκες ? δεν εχω καμια αρνητικη εντυπωση για σενα ουτε για κανενα , δε ξερω γιατι μου το λες αυτο η τι ειπα που να σε προσβαλα ...όχι παληκάρι μου, δεν απευθυνόμουν σε 'σενα. Το quote που έκανα στην προηγούμενη σελίδα, δεν είναι σε δικό σου μήνυμα....Εσύ με..."παρεξήγησες", κατά λάθος... (matrixxx, πίστευε ό,τι νομίζεις, και βλέπε με την δική σου οπτική -μια και η "ανακατωσούρα" που έφερα, σε ζήτημα οπτικής βασίζεται- αλλά σκέψου λίγο, ΕΣΤΩ αυτό : να καθόμουν να γράψω τόσα, για να...τρολλάρω; Πόσο μαλάκας θα έπρεπε να είμαι πια...; Τεσπα)
ikskarda Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 καλως τοτε φιλε μου !!! ολα καλα . αυριο θα παω το δισκο στο πλαισιο περιστεριου , ελπιζω να μην γινει μπελας η ολη υποθεση επιστροφης . τωρα ειμαι σε διλημμα τι να κανω με την αξια του δισκου τα 67,60 ευρω . να παρω καποιον αλλον η να δωσω τιποτα παραπανω και να παρω εναν εξωτερικο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.