washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 1) ...πλάκα είχε το "...τί! Σε ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ! ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ!" 2) ..."πλάκα" επίσης θα είχε, ο νέος δίσκος, τυχόν να χτυπήσει "σύντομα", πριν προλάβει να έχει κάνει αντίγραφα των εντός αρχείων (μια και ο περισσότερος κόσμος θυμάται να κάνει αντίγραφα, κα'να χρόνο μετά, ή όταν...κοντεύει να λήξει η εγγύηση...:Ρ) 3) ikskarda, δε χρειάζεσαι καν τα SATA brackets (για να τον έχεις "εξωτερικό", στο "χρέπι σου"). Σκέψου το λίγο. 4) Ο infamous ΗDD (επειδή ρωτήθηκε η τύχη του), πιθανότατα θα καταλήξει στο stock house του μαγαζού. Φορμαρισμένος, σένιος, χωρίς κλειδιά, τέξτια, και πικς.
probe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 1) ...πλάκα είχε το "...τί! Σε ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ! ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ!" 2) ..."πλάκα" επίσης θα είχε, ο νέος δίσκος, τυχόν να χτυπήσει "σύντομα", πριν προλάβει να έχει κάνει αντίγραφα των εντός αρχείων (μια και ο περισσότερος κόσμος θυμάται να κάνει αντίγραφα, κα'να χρόνο μετά, ή όταν...κοντεύει να λήξει η εγγύηση...:Ρ) 3) ikskarda, δε χρειάζεσαι καν τα SATA brackets (για να τον έχεις "εξωτερικό", στο "χρέπι σου"). Σκέψου το λίγο. 4) Ο infamous ΗDD (επειδή ρωτήθηκε η τύχη του), πιθανότατα θα καταλήξει στο stock house του μαγαζού. Φορμαρισμένος, σένιος, χωρίς κλειδιά, τέξτια, και πικς. Και εσύ δηλαδή τι προτείνεις όταν σε κοροιδεύουν να μην κάνεις τίποτα; Τι σημασία έχει αν θα καταλήξει στο stockhouse ή αν ο επόμενος τον πάρει χωρίς να καταλάβει τίποτε. Επειδή υπάρχουν <<ανυποψίαστοι>> οι <<υποψιασμένοι>> δεν πρέπει να ενεργούν και σε τι θα ωφελήσει ή θα βελτιώσει αυτό;
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Και ποιός τον κορόιδεψε. (...όσο περί stock house, απλά διευκρίνησα. Δεν προσπάθησα να υποστηρίξω "κάτι")
ikskarda Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 1) ...πλάκα είχε το "...τί! Σε ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ! ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ!" 2) ..."πλάκα" επίσης θα είχε, ο νέος δίσκος, τυχόν να χτυπήσει "σύντομα", πριν προλάβει να έχει κάνει αντίγραφα των εντός αρχείων (μια και ο περισσότερος κόσμος θυμάται να κάνει αντίγραφα, κα'να χρόνο μετά, ή όταν...κοντεύει να λήξει η εγγύηση...:Ρ) 3) ikskarda, δε χρειάζεσαι καν τα SATA brackets (για να τον έχεις "εξωτερικό", στο "χρέπι σου"). Σκέψου το λίγο. 4) Ο infamous ΗDD (επειδή ρωτήθηκε η τύχη του), πιθανότατα θα καταλήξει στο stock house του μαγαζού. Φορμαρισμένος, σένιος, χωρίς κλειδιά, τέξτια, και πικς. 1)για αυτο ανοιξα το θεμα για να δω αν πραγματικα την πατησα και τι θα μπορουσα να κανω 2)ειναι καθαρα θεμα τυχης και μεταχειρισης του καθε ατομου αν προσεχει τους δισκους του (φαε την γλωσσα σου) 3)ο δισκος ειπαμε εχει μπει σε ενα Raidsonic Icy Box που συνδεεται με usb2.0 και e-sata αλλα δεν εχω e-sata υποδοχη στο "μπρικι" μου 4)αυτο δε μπορω να το γνωριζω τι θα απογινει με τον δισκο και ποιος θα τον παρει , λες και δεν εχει τυχει αλλοι να παρουν οχι μονο σκληρο αλλα ακομα και μνημες η καρτες γραφικων που απλα της εβαλαν σε ενα κουτι και τα πουλησαν για καινουργιες
probe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Και ποιός τον κορόιδεψε. (...όσο περί stock house, απλά διευκρίνησα. Δεν προσπάθησα να υποστηρίξω "κάτι") 1.Από ότι λέει δεν ήταν εις γνώση του ότι έπαιρνε μεταχειρισμένο. 2.ΟΚ
ikskarda Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 το ανεφερα πολλες φορες αυτο ρε παιδες , οτι ζητησα εναν Caviar Green 1Tb απο τον πωλητη και μου λεει εχω εναν τελευταιο στα 49 ευρω και ουτε ανεφερε τιποτα για μεταχειρισμενο η εκθεσιακο κομματι , αμα το ηξερα φυσικα και δεν θα το αγοραζα . οταν γυρισα σπιτι μου και τον ελεγξα και κοιταξα στο site τους τοτε καταλαβα οτι δεν ηταν καινουργιος αλλα ειχε υποστει καποια λειτουργεια . ημουν οριακα το να κρατησω τον αρχικο σκληρο αλλα αφου αρκετοι επιμενατε σωστα οτι πρεπει να τον παω πισω επειδη ηταν μεταχειρισμενος κατα καποια εννοια τον πηγα και εγω και το μονο οφελος ειναι τα 3 χρονια εγγυηση και το μειονεκτημα τα 65+ ευρω που εδωσα τελικα (που εξ'αρχης θα τα εδινα) ας μην το τραβηξουμε το θεμα αλλο πιστευω καθοτι ολα τελικα τελειωσαν καλως !!! πραγματικα ομως θα ηθελα να ξερα αν βρισκοσασταν καποιοι στην θεση μου τι θα κανατε
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 (...μωρέ καλά σε είπα εγώ "βιαστικό" την άλλη φορά :Ρ) (...probe, για 'σένα λέω...). ...Δεν ήταν "μεταχειρισμένος". Εκθεσιακός ήταν. Και πριν αντιδράσεις, σκέψου το λίγο. Πάνω στο τί μπορεί (κατά την εταιρία) να εστί "εκθεσιακός"... Κοροϊδία δεν υπήρχε - εκτός από την ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ "κοροϊδία", της αποτίμησης των τουλάχιστον 2 χρόνων εγγύησης (...πόσα δίνει άραγε η μαμά εταιρία για τον συγκεκριμένο...; ) ισοδύναμης των 5 Ευρώ που του "κόψανε", επειδή λέει δούλεψε 3 ώρες ο δίσκος. 1)για αυτο ανοιξα το θεμα για να δω αν πραγματικα την πατησα και τι θα μπορουσα να κανω2)ειναι καθαρα θεμα τυχης και μεταχειρισης του καθε ατομου αν προσεχει τους δισκους του (φαε την γλωσσα σου) 3)ο δισκος ειπαμε εχει μπει σε ενα Raidsonic Icy Box που συνδεεται με usb2.0 και e-sata αλλα δεν εχω e-sata υποδοχη στο "μπρικι" μου 4)αυτο δε μπορω να το γνωριζω τι θα απογινει με τον δισκο και ποιος θα τον παρει , λες και δεν εχει τυχει αλλοι να παρουν οχι μονο σκληρο αλλα ακομα και μνημες η καρτες γραφικων που απλα της εβαλαν σε ενα κουτι και τα πουλησαν για καινουργιες 1) ...εσύ καλά έκανες ΚΑΙ που άνοιξες θέμα, ΚΑΙ καλά τα διατύπωνες, ΚΑΙ καλά για 'σένα έκανες που πήγες και με +18 "αγόρασες" +2χρόνια εγγύηση αντικατάστασης. 2) ...ε την ψιλοπερίμενα την προτροπή να την φάω τη γλώσσα μου... ...αλλά και 'συ μείνε στο ζουμί της πρότασης του "επί τούτου ταρακουνήματος", και μην ξεχνάς να μπακαπάρεις... 3) ...απλά αναφέρθηκα στη σκέψη που διέθεσες για να βάλεις brackets ("αγγαρεύοντας",,,ημπεητζή φίλο). Βγάλε ένα καλώδιο απ' την πίσω μεριά του πισιού -όλο και κάποια...τρύπα θα 'χει, κι αν δεν έχει, ε ΑΝΟΙΞΕ μια... 4) ...oύτε εγώ το γνωρίζω τί ΘΑ γίνει, και βεβαίως και αρκουδιές γίνονται όλη την ώρα - ΑΛΛΑ όπως είπαμε, κανένας δε σε δούλεψε : ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ κομμάτι πήρες. Τώρα αν είχαν "υποχρέωση" να τον φορμάρουν, δεν ξέρω - μια φορά θα καταχωρήθηκε ΠΛΕΟΝ ως used ο εν λόγω, και ο (κανονικός) δρόμος του περνάει απ' το SH και το formatting... πραγματικα ομως θα ηθελα να ξερα αν βρισκοσασταν καποιοι στην θεση μου τι θα κανατε ...προσωπικά, θα φρόντιζα να τον ρωτήσω (...κι ίσως και να τεντώσω και τ' αυτιά μου σ' αυτά που θα μου έλεγε ο τύπος στο μαγαζί :Ρ) "...μπα; Και γιατί τόσο κάτω ρ' αδερφέ;", ΠΡΙΝ τον πάρω. Επίσης δεν θα τον έπαιρνα με ΕΝΑΝ και μόνο χρόνο εγγύηση, in the 1st place.- Αν παρ' ολ' αυτά τον έπαιρνα, και μετά μου κρούανε κώδωνα (καλή ώρα) πως "1ας χρόνος εγγύηση=ΤΙΠΟΤΑ", θα δοκίμαζα να τον επιστρέψω, εξαντλώντας κάθε νόμιμό μου δικαίωμα,,,ίσως και όχι μόνο. Ό,τι δλδ ήδη έκανες κι εσύ.
probe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Έλα βρε washcloud με τις λέξεις θα παίζουμε τώρα; Το κατάστημα είναι υποχρεωμένο να σου πει από μόνο του το τι είναι αυτό που σου πουλάει και αφού το γράφει ο φίλος ότι δεν του το είπαν γιατί να το αμφισβητήσω εγώ. Υπάρχουν στο κάτω κάτω και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ή μπαίνουν τώρα στο χώρο των υπολογιστών και δεν είναι ψιλιασμένοι. Αυτοί δηλαδή πρέπει να είναι θύματα τέτοιων πρακτικών; Δεν έχεις δίκιο, δε βιάστηκα καθόλου και το ξέρεις ότι το παιδί δεν είναι το μόνο που του έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Έχω κι εγώ άλλωστε ανάλογες εμπειρίες (μιας και ψωνίζω με αντικαταβολή και δεν μπορώ να ελέγχω τα προιόντα) και με λιγότερη ή περισσότερη επιμονή διεκδίκησα και βρήκα το δίκιο μου και αυτό φυσικά προτείνω και στους υπόλοιπους.
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Παιχνίδι με τις λέξεις σου φαίνεται; Κι άντε και πήγαινε κι έκανε σκηνικό με τον εν λόγω πωλητή, κι αυτός υποστήριζε πως "εγώ του το 'πα - αυτός δεν το άκουσε". Then ; Tεσπα, άσχετα με του το αν το 'πε ή δεν του το 'πε, ευθεία κοροϊδία δεν υπήρξε. "Έχω αυτόν - τόσο; Το ψήνεις;". Αυτό του 'πε. Κι όπως μ' ενοχλούν οι πραγματικές κοροϊδίες απ' τα μαγαζιά (έχω υποστεί τέτοια) - έτσι μ' ενοχλούν και τα σπασμένα τηλέφωνα της άλλης πλευράς. Και το θέμα είναι ότι απλώς οι περισσότεροι εδώ κόλλησαν με το "εκθεσιακός" και το "μεταχειρισμένος". Από πού κι ως που ένας εκθεσιακός δεν μπορεί να είναι συνδεδεμένος σε μηχάνημα (επίσης εκθεσιακότατο), και να μοστράρει Windows...; Toν στείλατε όμως να "υποστηρίξει" ότι τον...κορόιδεψαν. Τεσπα καλά που ο εν λόγω είναι διακριτικός ως φαίνεται, και την έβγαλε...αναίμακτα τη φάση. (...δοθέντος ότι "μεταχειρισμένος", νοείται έχοντας ήδη πωληθεί/επιστραφεί) Θέμα ακριβολογίας είναι λοιπόν καλέ μου probe, και όχι "λεξοπαιχνιδιού". Και τάξης. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαι υπέρ των μαγαζιών (πράγμα που ίσως κάποιοι νομίσατε), και κατά των πολλάκις ταλαιπωρημένων καταναλωτών. Αν για παράδειγμα δεν του τον αλλάζανε, πρώτος θα του πρότεινα να τον τυλίξει σε μια πετσέτα, και να τον στείλει απ' τον 3ο στο ισόγειο χωρίς ασανσέρ, και μετά να πάει να τους πει ότι "ξέρετε, έπαθε βαβά ο δίσκος". Κι αυτό διότι, αν κι όχι παράνομο (υποθέτω...), είναι "ανήθικο", δίσκο που αυτοί επέλεξαν να τον βάλουν εκθεσιακό, να του κόβουν μόνο 5€, μαζί με 2 (τουλάχιστον...) χρόνια εγγύησης.
probe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Όταν ξέρεις τι παίρνεις έχεις το δικαίωμα επιλογής και της διαπραγμάτευσης στην αντίθετη περίπτωση είναι παραπλάνηση ερήμην σου. Η κατάσταση ενός προιόντος πρέπει να αναφέρεται επακριβώς αυτό είναι το σύνομο και δεν δημιουργεί παρεξηγήσεις και αντιδικίες. Συμφωνώ μόνον με την τελευταία πρόταση από αυτά που έγραψες.
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ...συμφωνείς-δεν συμφωνείς με τα υπόλοιπα, μια φορά, ΚΟΡΟΪΔΙΑ, δεν είναι. Κοροϊδία πχ θα ήταν να του έλεγε "είναι καινούριος δίσκος". Λεπτή η διαφορά, αλλά ουσίας. Από 'κει και πέρα, η δεοντολογία είναι μεγάλη ιστορία. Κλασσικό παράδειγμα το ότι πολύς κόσμος ΝΟΜΙΖΕΙ όταν του μιλάνε για "εγγύηση", ότι θα πάρει κάτι (οτιδήποτε) και δεν...θα του ΧΑΛΑΣΕΙ για τα αντίστοιχα χρόνια (ηλίθιο θα μου πεις, αλλά υφίσταται). Στην ιδιαίτερη περίπτωση των σκληρών δίσκων, τίθεται και το ζήτημα των αρχείων που εμπεριέχουν. Με αποτέλεσμα, πολλά ΒΛΗΜΑΤΑ να κάνουν,,,φασαρία του τύπου "καλά, χάλασε ο δίσκος στον ένα χρόνο;! Μα είστε σοβαροί;!". Ε ποιός πωλητής κάθεται να ΤΟΝΙΣΕΙ ότι η έννοια της εγγύησης υφίσταται για την αντικατάσταση του υλικού; Ποιός κάθεται ν' ανοίξει τα μάτια και να τους λέει "να έχετε πάντα αντίγραφα", με την αγορά ενός δίσκου...; (Χωρίς να εξισώνω τις 2 περιπτώσεις - απλώς προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι άμεση κοροϊδία δεν υπάρχει. Αν για παράδειγμα του έλεγε "10 Ευρώ", και ΠΑΛΙ δε θα έπρεπε ο αγοραστής να ρωτήσει "και γιατί τόσο τζάμπα ρε μεγάλε;") Τεσπα, κι αν θες την άποψή μου, την είπα και πρωτύτερα, δεν ήμουν εκεί για να ξέρω αν όντως δεν του το ξεκαθάρισε του TS αν ήταν εκθεσιακός. Πιο πιθανό θεωρώ να γέμισαν τα ώτα του από το κουδούνισμα των 49€, και να μην άκουγε και πολλά μετά...
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 1) ...πλάκα είχε το "...τί! Σε ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ! ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ!" 2) ..."πλάκα" επίσης θα είχε, ο νέος δίσκος, τυχόν να χτυπήσει "σύντομα", πριν προλάβει να έχει κάνει αντίγραφα των εντός αρχείων (μια και ο περισσότερος κόσμος θυμάται να κάνει αντίγραφα, κα'να χρόνο μετά, ή όταν...κοντεύει να λήξει η εγγύηση...:Ρ) 3) ikskarda, δε χρειάζεσαι καν τα SATA brackets (για να τον έχεις "εξωτερικό", στο "χρέπι σου"). Σκέψου το λίγο. 4) Ο infamous ΗDD (επειδή ρωτήθηκε η τύχη του), πιθανότατα θα καταλήξει στο stock house του μαγαζού. Φορμαρισμένος, σένιος, χωρίς κλειδιά, τέξτια, και πικς. Αν αυτο δεν ειναι ο ορισμος του trolling τοτε ποιο ειναι;! Σε ενα καθολα λυμενο θεμα πεταγεσαι και θετεις 4 στα 4 ακυρα σημεια. Και συνεχιζεις να επιμενεις να τρολαρεις παρα τις ευστοχες απαντησεις που σου δινουν τα παιδια. 1. "...τί! Σε ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ! ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ!". Δεν το βλεπω πουθενα σε καμια απαντηση αρα προφανως ειναι δικο σου κατασκευασμα και τα κεφαλαια και η φραση. Λες λοιπον οτι ειχε πλακα αυτο που ειπαν ολοι στον ikskarda παραφραζοντας τα οσα ειπε ο καθενας σε μια δικη σου φραση. Φυσικα και τον ξεγελασαν οταν λενε εκθεσιακο. Οπως ειπε και ο rafail1994 "Οχι τα μεταχειρισμένα προϊόντα είναι στο stock house αυτά πρέπει να είναι όπως λένε και στο site Εκθεσιακό κομμάτι! όχι μεταχειρισμένο". Η εκθεσιακη τηλεοραση ειναι λογικο να εχει παιξει, ο εκθεσιακος δισκος ειναι δισκος βιτρινας! Ειναι απλα τα πραγματα. Εδω μιλαμε στην καλυτερη περιπτωση για εκθεσιακα pc προφανως (που δουλευαν) τα οποια εχουν διαλυσει για να παρουν τα λεφτα που εδωσαν πισω ακεραια, οποτε ολα επρεπε να πανε στο stock house ως μεταχειρισμενα και οχι να αναφερονται ψευδως ως εκθεσιακα κομματια! 2. Εντελως ασχετο, αλλα και κακεντρεχες. Θυμιζει το "να σου καει το βιντεο"! Και ο νοων νοειτω... 3. Δεν χρειαζεται λες e-sata blacket που κανει ενα ευρω, δεν του λες τι χρειαζεται αλλα να το σκεφτει μονος του (αυτος που θεωρεις χαμηλης νοημοσυνης κατα τα αλλα με οσα του προσαπτεις για το οτι "ξεγελαστηκε" ενω ηταν ξεκαθαρο συμφωνα με τα λεγομενα σου το πλαισιο). Μετα λες οτι χρειαζεται απλα ενα καλωδιο και μια τρυπα. Παλι δεν του λες τι καλωδιο χρειαζεται. Ισως να γνωριζεις ισως και οχι. Με καλωδιο sata δεν κανει τη δουλεια του αφου θελει τον δισκο σε docking station. Απο που θα παρει τροφοδοσια αλλωστε ακομα και χωρις το docking station; Θα τραβηξει και καλωδιο τροφοδοσιας μεσα απο το pc; Τωρα ΑΝ εννοουσες να παρει καλωδιο esata to sata (γιατι απεφευγες να το πεις; ) σαν και αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805781, αν κοιταξεις θα δεις οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα στα καταστηματα τον τελευταιο καιρο. Μονο σε ενα καταστημα στο skroutz αναφερει "μικρη διαθεσιμοτητα" η οποια ΑΝ ισχυει σημαινει οτι του προτεινεις αντι να δωσει 1€ και να ειναι ολα "κυριλε", να δωσει 6 και να κανει και μια τρυπα στο μηχανημα του ή απλα να βγαλει ενα bracket και να αλλαξει το airflow του. Εδωσες μια συμφερουσα λυση; Προς τι λοιπον αυτο το υφος 100 καρδιναλιων στην 3η θεση σου; Φυσικα και χρειαζεται ενα e-sata bracket, οι αλλες λυσεις ειναι "λυσεις αναγκης". 4. Αφου ολα ηταν τυποις οπως μας λες και κανεις δεν κοροιδεψε τον φιλο μας, γιατι να παει στο στοκ τωρα; Τωρα εγινε μεταχειρισμενος ενω δεν ηταν; Στο στοκ ηταν η θεση του εξ αρχης, τα ειπα και στο 1.
ikskarda Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 πωπω ρε σεις γιατι το τραβηξατε τοσο το θεμα με προσωπικες διαμαχες . λογικο ειναι καποιοι να εχετε αντιθετες γνωμες . λοιπον θα γινω αρκετα γραφικως με το να παρουσιασω ολες τις λεπτομεριες των 10 λεπτων που ημουν στο καταστημα . μπαινω στο καταστημα Συνταγματος μεσα μου λεει ο security στο 3ο θα πατε για δισκους . ανεβαινω και ειχε 2 πωλητες εναν νεαρο και μια κοπελα και σταμπαρω ραφια με σκληρους οι οποιοι ηταν σε πλαστικο κουτι οπως εχω αναφερει τοσες φορες και οχι σε ζαλατινα σφραγισμενοι , μεμονωμενοι ο καθενας , κατανεμημενοι ανα τιμη και χωρητικοτητα . να αναφερω επισης οτι στα ντουλαπια που εχουνε με το τζαμι απο πανω που κοιτας δεν υπηρχε ουτε δισκος παρα μονο καποιες RAM και κατι cooler . με ρωταει λοιπον ο υπαλληλος τι θα θελατε του λεω κοιταω να δω αν εχετε Caviar Green 1TB και μου απαντα ενα λεπτο να δωσω κατι στον κυριο που περιμενει τοση ωρα και ερχομαι να κοιταξω στα ραφια . οσο αυτος εξυπηρετουσε τον αλλο κυριο εμενα πετυχε το ματι μου Caviar Green με τιμες 65+ ευρω . γυρναει λοιπον ψαχνει τους σκληρους στα ραφια τον εναν μετα τον αλλον και μου λεει βρηκα εναν με τα 32MB cache με 64 δεν εχω . του λεω πες μου την τιμη και ρωταει την κοπελα και εκεινη του απαντα δες απο το site . μου λεει ενα λεπτο να δουμε ακριβως και του λεω αν θυμαμαι καλα στο site σας καινουργιος εχει 62.60 και τσεκαρει και μου λεει κοντα ειστε εχει 67.60 και αμεσως του απαντω αστον στην ακρη δεν ξερω αν θα τον παρω και κατευθηκα προς τους εξωτερικους δισκους που ηταν σε αλλο ραφι σφραγισμενοι κανονικα . και γυρναει και μου λεει συγνωμη εκανα λαθος ο δισκος ειναι στα 49 ευρω και ειναι ο τελευταιος που χουμε . του λεω αν οντως ειναι στα 49 τοτε θα τον παρω και γυρναει και μου απαντα χαμογελοντας ουτως η αλλως θα τον επαιρνες για τον κοπο που εκανα να ψαξω την τιμη του . του λεω ενταξει φερτον παρασυρομενος απο την τιμη φυσικα και ρωταω σε περιπτωση αλλαγης η εγγυση ισχυει για οποιοδηποτε καταστημα γιατι τυχαια ηρθα εδω και μου λεει με την αποδειξη πατε σε ενα καταστημα και κανετε αλλαγη . κατεβαινω μετα παω στο ταμειο δινω στην ταμεια το κουτι με το δισκο να κανει γκελ μεσα σου και την ρωταω οπως εχω ξανα αναφερει , γιατι δεν ειναι οι δισκοι σφραγισμενοι στη ζελατινα η εστω στην αλλη θηκη με τα μπιλακια με τον αερα ? και μου απαντα οπως εχω πει για λογους προστασιας , εχει αντικλεπτικο απανω αυτη η συσκευασια . ναι λεω αλλα εμενα μου τον δινεις χυμα και μου απαντα θα στον τυλιξω σε διπλη σακουλα . ξαναρωταω τωρα αυτην σε περιπτωση που θελω να τον παω πισω μπορω οπουδηποτε και μου λεει φυσικα με την αποδειξη και σηκωθηκα και εφυγα . αυτα εγιναν 100% και αυτα ειναι τα λογια , απο εκει και περα βγαλτε οτι συμπερασμα θελει ο καθενας απλα τα εγραψα με τοση κουραστικη περιγραφη μπας και εχετε καλυτερη σφαιρικη αποψη επι του θεματος οι λογοι που με εκαναν να μην γινω καχυποπτος απο την αρχη και για το πως πηρα τον δισκο ηταν επειδη οσους δισκους ειχαν στο καταστημα ηταν ολοι εκτεθιμενοι και τοποθετημενοι σε πλαστικο κουτι απανω στα ραφια . ετσι θεωρησα σωστα νομιζω πως πλεον τους δισκους δεν τους δινουν με την ζελατινα σφραγισμενους αλλα τους τοποθετουν σε αυτη τη πλαστικουρα και τους πετανε πανω στα ραφια και μιας το ματι μου δε πηρε τιποτα απο κανενα που να ειναι στο ντουλαπι με το τζαμι που χουν ολα τα πλαισιο , θεωρησα οτι ειναι νεα "μοδα" να ειναι οι δισκοι ετσι !!! εκει θεωρω οτι ειναι το μοναδικο μου λαθος που δεν παραξενευτηκα γιατι 1 φορα το χρονο μπαινω σε ενα καταστημα πλαισιο
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 πωπω ρε σεις γιατι το τραβηξατε τοσο το θεμα με προσωπικες διαμαχες . λογικο ειναι καποιοι να εχετε αντιθετες γνωμες ... Προσωπικες διαμαχες;! Εγω λοιπον το τραβηξα... Οκ ρε iskarda, sorry κι ολας, λαθος μου. (αυτες οι δυο γραμμες ηταν αρκετες, δεν θα διαβασω δυστυχως την περιγραφη της καταστασης που εζησες)
ikskarda Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 δεν αναφερθηκα φιλε μου σε σενα , προς Θεου και ζηταω συγνωμη δεν στοχευα σε κανεναν !!! απλα δε το βρισκω σωστο να τσακωνοστε τωρα για το θεμα . εγω δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν ουτε παρεξηγηθηκα καθοτι προσπαθω να απαντω και να γραφω σωστα ωστε να καταλαβαινει ο αλλος τι θελω να πω . απλα αναφερθηκα στο οτι καποια στιγμη φτασαμε σε καποιες αντιθετες γνωμες που οπως εγραψα ειναι λογικο και να μην συνεχισουμε με προστριβες, αλλα αυτο συμβαινει σχεδον σε ολα τα θεματα που ανοιγονται στο insomnia καθοτι υπαρχουν παντα πολλες γνωμες. PS: εχει γινει epic το thread ηδη ---------- Προσθήκη στις 17:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:53 ---------- ισως τελικα να ειμαι πολυ γκαντεμης . δε ξερω το λογο αλλα ο δισκος θεωρω πως κατι εχει . ολη μερα προσπαθω στο docking station να του περασω μεσα τις ταινιες που θελω αλλα ματαια μετα απο καποια στιγμη αρχιζει και νεκρωνει και πεφτει η ταχυτητα μεταφορας των αρχειων . καποιες φορες μου μου εγραψε οτι ο δισκος αποσυνδεθηκε και ξαναενεργοποιηθηκε . μετα απο αρκετες δοκιμες με προβληματικη μεταφορα ανοιξα τον υπολογιστη και τον εβαλα μεσα κανονικα με sata καλωδιο και τροφοδοσια . και ομως συμβαινει παλι το ιδιο , μετα απο καποια στιγμη ο δισκος αρχιζει και μειωνει ταχυτητα οταν του περναω αρχεια και μου γραφει πχ οτι θελει 10 ωρες για να περασει μια HD ταινια . δε ξερω τι συμβαινει το Sentinel βρισκει τον δισκο 100% ενταξει ομως εμενα μου χει σπασει τα νευρα τελειως καθοτι πρεπει να τον κλεινω να τον ξανα ανοιγω απο το docking station η να κανω επανεκκινηση τον υπολογιστη . εκτος και αν πραγματι φταιει ο υπολογιστης μου για ολα και οχι ο δισκος ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.